Биячите от "Черни връх" не си спомнят да е имало побой

Саморазправа нямало, можело някой да е паднал
15 мар 2016 18:16,
63
Биячите от "Черни връх" не си спомнят да е имало побой
Снимка: Bulphoto

След катастрофа на бул. "Черни връх" в столицата двама шофьори нанесоха побой на виновния за инцидента водач. Според свидетели саморазправата е била жестока. В интернет се появиха и снимки, на които се вижда повален на асфалта човек, когото бият.

В същото време обаче двамата набедени за биячи изобщо отричат насилие да е било оказвано или пък твърдят, че не си спомнят да е имало побой.

"Няма саморазправа, не знам какво сте видели. Имаше шок, тук още треперим...", твърди пред bTV Никола Маринов, един от участниците в днешния инцидент на бул. "Черни връх".

Още по темата

"В такъв шок е нормално да крещиш и теглиш майни на олигофрените, които не могат да карат, а имат книжки и ти отнемат предимството", казва още той.

Симеон, друг участник в инцидента, също казва, че не е имало насилие: "Може да има всякакви свидетели, аз ви казвам, че не помня. Може да е паднал, всички може да се е случило. Аз лично не помня да съм бил някого".

На въпрос откъде е кръвта по ръкава му, отговаря, че била от жена му.

Второто оправдание за евентуално наличие на кръв и охлузвания беше, че практикува бойни спортове – но само в залата. В залата... там е мястото, където човек трябва да си изкарва агресията, не тук"

Свидетели обаче твърдят, че саморазправа е имало, при това – много сериозна.

"Показахме се на прозорците и видяхме как двама души скочиха на бой на трети. Човекът, когото го биха, не се защитаваше по никакъв начин. Ритаха го в главата, смазаха го от бой...", казва очевидец.

"Той явно се опитваше да им каже нещо, да се извини, но те директно започнаха да го бият. Той не се отбраняваше, а те го ритаха на земята, зверско, целият - подут и в кръв, а момичето, което беше с него, се заключи в колата. Те ритаха и колата", казва още свидетелят.

На мястото пристигнали и "два джипа с мутри", които търсели нападнатия шофьор, но не успели да го намерят, защото хората от близката сграда го скрили, и си тръгнали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
5
 
! Отговори
захари преди 8 години
Трябвало е този със Шкодата да бие муньото с бмв то щото Шкодата има по-голяма стойност от бмв то. До смотаняка с бмв то , ако можеш да четеш от ареста, значи като те пуснат започваш да пребиваш мутропростакесата си докато се научи да си слага колан ... мухааа
45
1
 
5
 
! Отговори
bbb преди 8 години
Убийци скапани.Караш с превишена скорост, 100% процента е шанса да удариш някой и после го пребиваш ли?Кой му дава право да превишава скоростта и да иска предимиство????Потенциален убиец.Рано или късно щеше да се случи. Никой никакво предимиство не му е отнемал.Това не е самолетна писта. Караш така че да може да спреш ако някой излезе от преките.
44
1
 
8
 
! Отговори
BMW преди 8 години
Господина с бавареца : Умолявам ви мистър тарикат с бмв на 20 години, просто следващия път излезте да ме набиете и мене. Най искрено ви обещавам , че наистина няма да си спомняте какво се е случило :)такива мишоци с олово ги биеме.
43
0
 
11
 
! Отговори
Даниел преди 8 години
До Анонимен (48)3-5 години са малко. Двойно трябва да лежат, защото това се превръща в епидемия вече и трябва да бъдат озаптени качествено.
42
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За тоя дръглив джип толкова нерви!!!
41
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голямо падение! В нормалните страни хората имат застраховки и не правят подобни събития от една ударена кола, която струва 6-7 х.лв. Тези хора напразно прахосват време и пари на обществото. Не може в една страна от ЕС разни *** и престъпници да раздават улично правосъдие !!!
40
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докато няма бързи производства и да ги пращат от улицата директно в затвора за по 3-5 годиниоправия няма да има.Не си "спомнял"......?!Ааааа, ами дай му 5 годинки по бързата процедура да видиш как веднага ще си спомни.Смешна държава със смешен премиер.
39
0
 
22
 
! Отговори
. преди 8 години
Тия "мутри"-биячи час по скоро трябва да бъдат прибрани и осъдени на по 5-6 години ефективно "зад решетките"! В никакъв случай не трябва да има обществена търпимост към такива "бабаити"!
38
3
 
5
 
! Отговори
добре, ве селяни преди 8 години
що не излезете на паветата да искате оставката на *** и оная тетка вътрешната ами се репчите тука ?Големи патриоти, тарикати и гражданя станахте ама стоите като мишки зад комповете. БМВ ви виновно, селяните от горно *** дето дошли да слагат дограма в София, евтините коли дето напълнили тази прекрасна столица, дето 'селяните' я *** ама вие снега пред блока зимно време не си чистите щото сте големи аристократи.М1\мuЦаТа ви нахални, мързеливци !
37
2
 
16
 
! Отговори
някой преди 8 години
*** балъците, тоя джип струва по-малко от гумите с джантите на моята кола, мутри били - някакви псевдогъзари с 15 г. умрял джип за 10 хиляди.Такива въобще ще ги ошамаря ако нещо ми кажат на въпреки бе..
36
0
 
19
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 8 години
СЕЛОТО ПОГУБИ ДЪРЖАВАТА !
35
0
 
10
 
! Отговори
Защо преди 8 години
Простотия гази народа, болярите мълчат.
34
0
 
8
 
! Отговори
polisat преди 8 години
Така се получава ,когато има бандити управници и беззаконие. Поне да бяхме по-будни и нетърпими към такива гамени та да им организираме публичен линч в този момент . Два-три пъти така пък може другите да се замислят дали ще започват да бият . Личи си по приказките им ,че са *** след като започват да губят памет. Като си бабаит бъди такъв докрай - носи си последствията.
33
1
 
29
 
! Отговори
Се тая преди 8 години
В нормалните държави има елементарна поне в най-битовите случки като тази и елементарно уважение между Сънародниците. Жалко за държавстс ни. Все по малко широко скроени и мислещи хора има, а хипер комплексарщината и агресия на ей такива, който си мислят, че така се успява продтсци преобладава. Така все по надолу ще сте
32
0
 
33
 
! Отговори
вече има прецедент преди 8 години
Да си спомним за оня Рижия от Бургас - нагълта малко олово от много бабаитлък. Стрелеца бе оправдан.
31
2
 
24
 
! Отговори
Се тая преди 8 години
В тъпата България на всеки всеки му е крив, за всеки- всеки, както и всички останали са най-простите, глупави, не можещи , неадекватни и нз си какво и в същото време дъщият този е най- големия, най-можещия и сичко.. Няма ли да разберете *** селяни , че докато не си преглътнете ниското жалко и продто селско его ше се биете помежду си много още. *** сте и за тва не може да разберете защо всеки път се биете и нищо не е наред. За да е наред трябва акъл. Селянин не е това от къде си, а тва в главата. Жалки комплексари. Прости сте и за тва да ви кажа по простичко- всеки си намира майстора рано ил
30
0
 
19
 
! Отговори
вече има прецедент преди 8 години
Да си спомним за оня Рижия от Бургас, нагълта малко олово от много бабаитлък. Стрелецът бе оправдан.
29
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
биячите на бесило
28
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такива олиг О френи трябва да "неподкупният" БГ съд да им удвоява присъдите единствено и само заради наглостта ! Ударил ви е ! Отнел ви е предимство Ок ! Ама какви мъже сте вие ?! Жените Ви знаят най-добре.
27
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заради ей такива палячовци, играчи и големи бизнесмяни,си нося ключа за гумите в кората на вратата. Бързо да си я сменям, ако се спука. Досега десетина гуми съм сменил, все на подскачащи играчи и върши работа.