Без думи: "Човек" влачи куче с кола. С мръсна газ... (18+)

Арестували мъжа, който го спрял, заради изстрел във въздуха
Обновена: 28 мар 2016 17:05 | 28 мар 2016 14:30,
174
Без думи: "Човек" влачи куче с кола. С мръсна газ... (18+)
Снимка: Facebook

Ужасяваща история за нечовешко отношение към животно набира скорост в интернет. За нея разказва потребител на социалната мрежа Facebook, а хиляди споделят случката, която се разиграла през уикенда.

Милко Величков разказва как индивидът профучал с висока скорост по улицата, а на теглича на автомобила му било закачено и се влачело... куче.

"Горкото животно се влачеше по корем в продължение на поне 200 м и той очевидно нямаше намерение да спре. Настигам колата след ъгъла и с помощта на комшии (които впоследствие също се покриха, когато трябваше да свидетелсват) го вадим от колата и започва разправията", описва историята мъжът.

Той подал сигнал на телефон 112. "Оправданието на идиота беше, че го бил забравил докато го разхождал. Следи от кръв и изпражнения на животното имаше видими поне от около 100 м", описва жестоката сцена Величков.

Абсрудите не свършват дотук. След цялата разправия и много патрулки, които се изсипали на мястото, мъжът, подал сигнала, бил отведен в районното с постановление за задържане за 24-часа и повдигане на обвинение по чл.325 от НК. Причината е, че той произвел предупредителен изстрел във въздуха.

"А този идиот спокойно си се прибра вкъщи и е много спорно дали ще бъде обвинен в каквото и да било", допълва Величков.

"Чуваха се коментари: "Животното си е мое и ще си правя каквото искам", "Ако искам и прасе ще си вържа и ще си го тегля" и т.н., но понеже видете ли Милко може би бил гръмнал във въздуха, идиота преживял голям стрес и уплах и сега Милко го чака присъда! Само да допълня, че по същия член, в продължение на 10 часа в една килия с мен бяха и трима циганина, оказали съпротива по време на арест и обиждащи служебни лица! Ай честито!", довършва историята мъжът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** държава *** хора в нея
29
3
 
26
 
! Отговори
dl преди 8 години
Поредно доказателство за абсурдна държава!Вместо да окошарят извършителя и да го тикнат,където му е мястото,те задържат гражданина,подал сигнал!
28
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
няма ли кой да го върже тоя за колата и да го повлачи малко мама им ***
27
2
 
5
 
! Отговори
Еди-кой си преди 8 години
Колко ли деца са били свидетели на тази "разходка"...
26
37
 
10
 
! Отговори
мими преди 8 години
Тоя Милчо е потенциален убиец с този пистолет!Обадил се е на 112, защо сттеля, някакъв шериф ли е тоя Милчо.
25
5
 
16
 
! Отговори
изроди преди 8 години
Този ,който е влачил кучето е ***,а полицаите са за уволнение начело с некадърната им министърка. В България трябва да си мутра, убиец, крадец , да предиваш хора,да измъчваш животни за да не те арестуват и да те канят в сутрешните блокове на телевизиите. Това не е преувеличено. Това е реалността.
24
4
 
4
 
! Отговори
postman преди 8 години
bihte li posochili adresa na tozi gospodin molia iam pratka za nego.? mersi predvaritelno
23
0
 
33
 
! Отговори
Пипи преди 8 години
В сила си е вица"Човек чете вестник Работническо дело и псува " де *** тая загубена държава". Милиционер го вкарва в ареста. Шефа му към задържания - защо псуваш държавата? Как да не псувам - виж какво САЩ прави във Виетнам. Старшият го пуска и праща полицая в ареста - защо не си питал за коя държава става въпрос, три дена в ареста. Разминават се с човека с вестника и полицая казва - водех те теб в ареста, а аз попаднах в него, отговорът: като ти казвах "де *** тая загубена държава ти не вярваш.
22
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи като не сте били на място, не коментирайте. Кучето своеволно преметна свободния край на каишка и повлече автомобила. Собственикът направи всичко възможно да го спре, като вместо да пребие кучето, подкара автомобила в противоположна посока. И тогава се появи този разярен психопат с пистолета и започна да стреля! И сега БХК ще защити мастията и лудия. Хората, кучета ги яли.
21
4
 
14
 
! Отговори
:) преди 8 години
тоя зевзек откъде има пистолет, законен ли е, не е ли. Тези въпроси защо никой не задава?А за кучето е прав, оня с пасата заслужава здраво наказание!
20
30
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой знае мастията каква беля е свършила! Може би трябваше да я застреля, но ако няма пушка и колата е решение!
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Куче влачи кола, диря нема...те тва е...
18
4
 
4
 
! Отговори
До №18 преди 8 години
А заради такива като мен ли не си научил още азбуката?
17
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 5Да наистина трябва да се контролира популацията на бездомните кучета, но това може да стане цивилизовано. Но такива като теб за жалост няма как да разкараме от страната. Примитивизъм, простотия, комплексарщина и нали за нищо не ставате си го изкарвате на животните. Дори не можете да разберете колко сте затънали и оскотяли. В това куче има повече човещина от такива като теб.
16
7
 
4
 
! Отговори
do 13 преди 8 години
Zaradi takiva kato tebe vinagi 6te sme si v tazi dupka
15
31
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пък като колят прасета за Коледа е много хубаво, нали? Защо такъв двоен стандарт - за кучето - горкичкото, пък за прасето - нека умира?
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредната Г0ВНИСТАНСКА ДРАМА!
13
3
 
47
 
! Отговори
Край преди 8 години
Евросъюза и Българската държава са настоени да цакат нормалния човек с всички възможни средства. На почит и уважение са отклоненията. Ако си сложиш бюст и си пуснеш брада си звезда ако отървеш куче от психопат си престъпник.
12
4
 
4
 
! Отговори
глупости преди 8 години
Колко ли плаща Зукърбърг на "Днес" за реклама на фирмата му?
11
48
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като си видял изпражненията по пътя, пък вземи ги изчисти, какво си се хванал да стреляш. Аман от кучелюби - членове на мастийския сектор на БХК.