Пиян остана без книжка, ама се върна да си допие

Полицаите го спрели два пъти за една нощ, все бил на градус
4 апр 2016 12:00,
9
Пиян остана без книжка, ама се върна да си допие
Снимка: Reuters, архив

Полицаи спряха два пъти за една нощ пиян водач на товарен автомобил. Той ще бъде съден по бързото производство, уточниха от ОД МВР – Велико Търново.

В 00:50 часа в неделя  на ул. "Магистрална" в областния град е извършена проверка на товарен автомобил "Тойота Хайлукс", управляван от 43-годишен мъж от старопрестолния град.

При проверка за употреба на алкохол апаратът отчел 1.17 промила. На шофьора бил съставен акт и му е отнето свидетелството за управление на автомобил.

Това обаче не го спряло. Два часа по-късно на ул. "Ниш" полицаите се натъкнали отново на същото возило и му вдигнали стоп палката, съобщи "24 часа".

Водачът отново бил проверен за употреба на алкохол, като апаратът този път даже отчел 1,47 промила. Шофьорът е отказал кръвна проба за химичен анализ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
anonymous преди 8 години
До анонимен 5:По закон не могат да те санкционират за едно нарушение повече от веднъж.Щеше да си прав, ако 2 пъти му пишеха акт за 1 употреба на алкохол, иначе излиза, че след като ти напишат един акт, че си пил, после можеш и човек да утрепеш и не могат да те пипнат. Това тук са си 2 отделни нарушения, ори това второто вече е и с отнето свидетелство.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СМешното и идиотското в случая, е че са го пуснали да си тръгне с автомобила в нетрезво състояние. Алоооооо, полицайчетата, вие акъл имате ли?
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 5е да го оставят да убие някой ли??
2
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шампион по глупост!
1
0
 
31
 
! Отговори
Закс преди 8 години
Чалгата отново не прощава. Внимавайте българи - простотията убива! Четете повече и намалета ТВ-та! Иначе скоро от България ще останат само махали и бурки...