Маскирани с метални пръти пребиха лекар в София

Животът на проф. Стефан Станчев от болница "Света Анна" е в опасност
Обновена: 5 апр 2016 15:09 | 5 апр 2016 10:42, Камелия Цветанова
113
Маскирани с метални пръти пребиха лекар в София
Снимка: Булфото, архив

Трима маскирани нападнаха и пребиха с метални пръти 58-годишен лекар в София.

Пострадалият е проф. Стефан Станчев, началник на Отделението по ортопедия в Университетската болница "Света Анна", съобщиха от лечебното заведение.

Мъжът е разхождал кучето си около 7:15 ч., когато е нападнат. Инцидентът е станал в квартал "Белите брези".

Пристигналият на място полицейски екип е заварил пребития в безпомощно състояние.

В резултат на побоя проф. Станчев е получил черепно-мозъчна травма, лицево-челюстна травма и травма на окото, като има опасност от загуба на зрението, съобщиха от "Света Анна".

Проф. Станчев е отведен в болницата, където негови колеги се борят за живота му. Полицията разследва случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Морален упадък е това. Жалко за народ, който изживява такова духовно падение.Агресията стана нещо обичайно за решаване на проблеми.Жалко много жалко.Християнски народ с антихристки дела, плодове на омраза и мерзост.
79
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"МАСКИРАНИ С МЕТАЛНИ ПРЪТИ пребиха лекар в София"---Камелче, на какво може да се маскира човек с метални пръти? На скраб ли?Не е ли по-добре да се напише "Маскирани пребиха лекар с метални пръти" ?Обикновено, в изречението след сказуемото стои прякото допълнение. Обстоятелственото пояснение (с метални пръти) стои след допълнението.Че е в София, може да се уточни и в текста.
78
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В такива случаи полицията нищо не може да направи . Решили са да го бият и какво да сложиш полицай до всеки човек . Трябва да има съдебна система , а то няма . Сега като го хванат , че като почне една сага едни прокурори , адвокати , съдии и накрая нищо . Бития си е бит еб.ания си е еб..ан . Те това е .
77
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако не е бит погрешка, най вероятно е доктора да не знае кой го е бил, но да знае защо.
76
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 90 бит без причина няма...особено лекар !!!Заради такива умници като вас до няколко години ще избяга и последния лекар.Съвсем скоро ще ви лекуват,пакистанци,индийци,нигерийци,араби и т.н Само че, те не са п...ьовци,като нашите лекари,дето се оставят да ги бият.Само ако гъкнете ще ви отрежат главата.Тогава ще ви дойде ума в главата.
75
2
 
18
 
! Отговори
razgradski pop преди 8 години
ако съдебната система в една държава не работи, тогава гражданите започват да раздават правосъдие сами и да решават спорните въпроси както намерят за добре...всички тези побоища и убийства по пътищата и парковете са резултат на това...
74
3
 
11
 
! Отговори
БОЛЕН преди 8 години
КЪДЕ Е СИГУРНОСТТА НА ГРАЖДАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ? ИЛИ ВСИЧКО Е САМО СТАТИСТИКА!
73
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как са се маскирали с метални пръти?
72
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
бит без причина няма...особено лекар !!!
71
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лекарите защо не излизат на протест?Всички до един, в цялата страна!
70
16
 
23
 
! Отговори
ВЪЗМУТЕНА преди 8 години
Все повече се убеждавам, че обществото е пълно с апокалиптично прости, озлобени и агресивни хорица. Заслужавате да ви лекуват врачки и баячки. Скоро и да искате - НЯМА ДА ИМА КОЙ ДРУГ ДА ВИ ЛЕКУВА!!! Що за хора могат да оправдават подобно деяние с догадки от сорта на "поискал е пари", "не се е справил с пациент"- първо не знаете, дали е така и второ - и така да е ТОВА ЛИ Е НАЧИНА! *** БЕЗПОДОБНА!
69
21
 
34
 
! Отговори
Лекар преди 8 години
Браво на вас!!!Плюйте още по лекарите и след 5-10 г. ще се чудите защо няма кой да ви лекува!!!Просто няма да има лекари!!!Свиквайте и си купете книги за билките и енергийните полета!!!На слука и късмет!!!Отворковци!!!
68
7
 
7
 
! Отговори
интереси преди 8 години
Възможно е да са решили да го отстранят от мястото което заема и тези които бият да са се престарали.
67
11
 
20
 
! Отговори
!!! преди 8 години
Започнаха да излизат наяве отровните резултати на мръсната координирана кампания за охулване, оплюване, очерняне и сатанизиране на цяло едно съсловие - като цяло!
66
7
 
34
 
! Отговори
Barni преди 8 години
Нямам думи за да окачествя менталното ниво на онези едноклетъчни индивиди, които злорадстват под тази новина...При всички случаи, нивото не е по-високо от това на биячите!Както и да е - пожелавам на пострадалия лекар бързо възстановяване, а на българското правосъдие - да изпълни дълга си!
65
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докато заплатите на лекарите не станат едни от най-високите (както е по света) нещата няма да се променят. Ще се искат рушвети, никой няма да се старае и младите лекари ще напускат страната. Ако трябва да бъда откровен, не бих препоръчал на детето си да стане лекар. Особено ако искам да остане в България. Огромна отговорност, много трудно следване и накрая заплата 5лв.
64
25
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво само така. Кои знае колко мъка е донесъл на тези хора.
63
7
 
31
 
! Отговори
Буда преди 8 години
Лекарите до такава степен се компрометираха заради свои колеги "бизнесмени", че нямам кой знае колко съчувствие. Тук ми се вижда,че не е случайно. Както се казва: "Да бе мирно седело не би чудо видело" А това , че повечето от нас мислят за лекарите като за "бизнесмени" не е случайно.
62
3
 
5
 
! Отговори
100 години преди 8 години
Хората на Димитър Общи са , нищо не се е променило след 100 години в България
61
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не е начинът, но когато гледат на теб като на банкомат, без капка съчувствие и морал, ти идва до козирката. Поне да попаднеш на кадърен, но и това вече е все по-трудно.Този лекар може и да е добър не знам нищо, но почти навсякъде е корупция и безчувственост. И все пак не бих отишъл в Окръжна болница.