Маскирани с метални пръти пребиха лекар в София

Животът на проф. Стефан Станчев от болница "Света Анна" е в опасност
Обновена: 5 апр 2016 15:09 | 5 апр 2016 10:42, Камелия Цветанова
113
Маскирани с метални пръти пребиха лекар в София
Снимка: Булфото, архив

Трима маскирани нападнаха и пребиха с метални пръти 58-годишен лекар в София.

Пострадалият е проф. Стефан Станчев, началник на Отделението по ортопедия в Университетската болница "Света Анна", съобщиха от лечебното заведение.

Мъжът е разхождал кучето си около 7:15 ч., когато е нападнат. Инцидентът е станал в квартал "Белите брези".

Пристигналият на място полицейски екип е заварил пребития в безпомощно състояние.

В резултат на побоя проф. Станчев е получил черепно-мозъчна травма, лицево-челюстна травма и травма на окото, като има опасност от загуба на зрението, съобщиха от "Света Анна".

Проф. Станчев е отведен в болницата, където негови колеги се борят за живота му. Полицията разследва случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
8
 
18
 
! Отговори
Никола преди 8 години
Какъвто и да е бил човека-лош, престъпник, изнудвач-не заслужава подобно нещо. Да сред лекарите има неграмотници, има изнудвачи, има крадци, съгласен съм. Но кажете ми има ли една професия, където да няма такива хора? А ако ги няма лекарите представяте ли си как ще живеем.Аз преди две години пострадах и бях на легло, за 18 дена отслабнах с 16 кг.Изпитвах ужасни болки, дори след болкоуспокоителните.Не вярвах, че отново ще ходя, но благодарение на лекарите отново съм на крака.При всички случаи са
39
4
 
10
 
! Отговори
DDT преди 8 години
В тая държава трябва да ходим с калашници навсякъде. Отвратителна гнус и подлост.... Дано се оправи човека, а не неизвестните им пожелавам да попаднат в ръцете на колегите му.
38
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето умряхте още един път, като ви казвам че по света се умира само веднъж.
37
3
 
12
 
! Отговори
до Дим преди 8 години
За да замине да работи в чужбина, трябва първо да оцелее...Скоро няма да имаме и за изнасяне лекари.
36
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 38: Все едно да те е жал за мутра или политик. Свестните и честни доктори не ги пребиват с метални пръти. Странно защо ли.
35
20
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз не мога да повярвам на злобата, която се излива върху лекарите, това че сте болни и бедни не е по тяхна вина. Освен това, професията им изисква да са безчувствени и цинични, за да понесат смазващотото напрежение всеки ден, това не са ви хостеси в Хепи ;)
34
6
 
18
 
! Отговори
Дим преди 8 години
Този лекар е френски възпитаник, изключителен лекар, прогресивен, умен и човечен. Жалко, сигурно вече ще замине да работи в чужбина.
33
1
 
17
 
! Отговори
сигурен преди 8 години
това поради голямата стабилност и липсата на криминални събития нали ?в унисон с добрия тон и върховенството на закона нали ? :) :) :) хайде ся кълнете колкото искате.доказано при Г.Р.О.Б. , опа . . .
32
2
 
5
 
! Отговори
123 преди 8 години
До Хипотезаи затова дошли с маски и метални пръти?
31
9
 
25
 
! Отговори
dl преди 8 години
Аз съм в потрес!Чудя се къде и сред какви хора живея!Как е възможно да има такива коментари,без значение какъв е.Това може да се случи на всеки.Вместо да виждам недоволство от извършителите и съчувствие към пострадалия,то какво-задоволство и перверзия не само към лекаря,преди всичко е човек.Господ и лекарите да му помогнат.
30
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има селски фелд6ери келемета пияндета малко им е трепането,един от тях е от гр Доспат фелд6ер за бърза помощ Фидан Стамболиев от село чавдар.Товае най големият *** в медицината,пие две ракии и започва да посяга и се репчи на всеки и един и грохти като помашко прасе.Със кой несее карал и заяждал.За такива няма место в медицината.Доктор може да те пребие от бой и нищо,а ако удариш доктор 35 г затвор,я си разкараите p м.
29
9
 
6
 
! Отговори
Хипотеза преди 8 години
Сигурно е отмъщение затова, че кучето му е препикало гумата на някой мутренски мерцедес.
28
2
 
10
 
! Отговори
Турчина Мехмед преди 8 години
Да му мислят джихадистите! Българското племе е неуправляемо. Така че ако някой ден случайно се конфронтират тук, бая има да патят. Или знае ли човек. Може би е по лесно да пребиеш професор, откоколкото нинджи!!!!
27
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако не се доплаща ще трябва да вдигнат данъците на всички, за да функционира системата, това ли искате? Защото аз си пазя здравето, ходя в поликлиниката само за формалности като медицинско и нямам намерение да плащам за чуждата глупост. Като стана дума за ортопед- един познат си счупи крака на ски, нека да си плаща сега, а не да чака от държавата!
26
2
 
28
 
! Отговори
Американ преди 8 години
Следва бой на съдия или прокурор.
25
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не може да е отмъщение на недоволен пациент, нито опит за сплашване, това си е направо опит за убийство, бе хора, главата му помляна!
24
23
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пожелавам на всички коментиращи тук вивисекция, защото това се прави с гнусни жаби като тях, които нямат уважение към чуждата болка. Прости сервитутки, монтьорчета и кафедупки, които не са могли да станат нещо в тоз живот и сега се радват как някой страда. Неграмотни червеи
23
7
 
26
 
! Отговори
ГЕРБ е дъ бест! преди 8 години
Бъчварова ще излезе сега и ще ви каже, че престъпността е почти разбита. Нищо, че в бял квартал на София пребиват човек с тръби и няма никаква реакция на полиция и държава. Пълна трагедия са ГЕРБ! ТОТАЛНА!Такава анархия никога не е имало в България, освен през мутренските години преди Костов.
22
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За сичко е виновна корупцията!
21
9
 
24
 
! Отговори
УФСЪ преди 8 години
га зе парите, не рива, а сега?