Перата в ареста за 24 часа, предстои "разпознаване"

"Граждански арест" не съществува", каза Сотир Цацаров
Обновена: 12 апр 2016 16:16 | 12 апр 2016 16:07,
150
Перата в ареста за 24 часа, предстои "разпознаване"
Снимка: Facebook

Петър Низамов-Перата е задържан за 24 часа, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров.

"Такова понятие като "граждански арест" не съществува, то е недопустимо и ще се преследва с цялата строгост на закона", каза още Обвинител №1.

Още по темата

По думите на главния прокурор след задържането на Низамов предстои разпознаване.

Видео от акцията беше качено в профила на Перата, който не отрече, че заедно със свои съратници е повалил на земята и вързал със "свински опашки" група мигранти.

Низанов и неговите помощници ще бъдат обвинени в противозаконно лишаване от свобода.

"Никой няма право да иззема функциите на държавните органи", категоричен бе Цацаров, цитиран от bTV.

Както Dnes.bg писа вчера районната прокуратура в Малко Търново се самосезира и образува досъдебно производство за това, че трима чужди граждани с произход от Афганистан противозаконно са били лишени от свобода.

За това престъпление законодателят е предвидил наказание до 6 г. лишаване от свобода.

В хода на делото чуждите граждани са разпитани пред съдия от Районен съд Малко Търново, като предстои извършването и на процесуални действия с цел разпознаване на извършителите.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В развален бостан всеки може да влезе от където му се иска.И нашата родина май стана нещо такова.Пъдарите са хвърлили тоягите и си гледат рахатлъка ,защото сега им се е паднало да си поживеят царски. ,,Народе..." Имаме ли време да осъзнаем какво ще ни се случи?
99
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И какво от това?????Като не може държвните структури да се справят се появява чстният сектор.Елизабет не е ли изпратила пиратите срещу испанците?Грабели....ами хората разходи имат....Ама иначе това с клипа е " ела,мечко,лапешка фукня,новобранщина!"По- умната занапред и така!
98
2
 
3
 
! Отговори
от границата преди 8 години
Момчета и момичета, пишещи по форумите... не го познавам този "патриот" , дето лови бежанци, но ще ви кажа нещо от кухнята - банди от криминалнопроявени обикалят в пограничните райони и бият и ограбват бежанците. Вземат им всичко, което става за вземане и ги оставят. Друга част от бандитите са каналджиите, работейки под чадъра на някого. Такова беззаконие цари, че не е истина просто. Тези да не се правят на патриоти, защото не са...
97
2
 
4
 
! Отговори
Срам Българи преди 8 години
Цацаров е срам за България! послушен на Боко некадърен службогонец, който не извърши нито съществено до момента! Срам за съдебната система, срам за жалката ни прокуратура! затова съдиите не искат да са в един кюп с прокурори и следователи, защото тия са жалка пасмина - вижте само цацарчето! каков направи за КТБ? защо издирваш само василев? кой друг в затвора? къде са парите на хората и държавата? къде са ти осъдените политици? Съдии? висши полицаи? какви законодателни инициативи направи? отврат
96
3
 
5
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
След подобни гнусни новини още повече намразвам Мюсюлманите и всякакви по тип Ислямисти.Мразя ги от дъното на душата си .Не ги смятам за хора.Искам да бъдат изтребени от лицето на земята.Скоро по голямата част от населението на земята ще мисли като мен.Очаквам този момент!
95
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само революция ще ни оправи. Ама не нежна.
94
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЦацоМутратура
93
1
 
11
 
! Отговори
ди преди 8 години
Тоя луд ли е? Какъв закон какви 5 лв. Доказано е че в България закона отдавна е променливо понятие. Какви права имат тези мигранти преминали НЕЗАКОННО границата на държавата ни? И въпроса е кой има повече права българинът или миграта? ...малко реторичен върос при положение че и мишките в Бг имат повече права от българите.....
92
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
'"Никой няма право да иззема функциите на държавните органи", категоричен бе Цацаров,' -- а какво става когато органите не функционират? Гражданите го духат, или..?
91
1
 
6
 
! Отговори
Колио преди 8 години
Цацаров тиси изключително глуПАВ И ТьП несьм очаквал такова изказване от главен прокурор когато човек *** и на висок пост е по добре да си мълчи защото като почне да плямпа си проличава колко пари отиват на вятъра за изхранването на такива шОпАрИ които на две магарета слама не могат да разделят.
90
2
 
1
 
! Отговори
PD преди 8 години
Права имат само органите, и индивидите които се инициират с същите :-). Към момента имате само правото на жертва, която да си търси "правата" пак в системата, ама пост фактум. И ако това не Ви звучи справедливо, обърнете поглед назад в Изторията. Дедите Ни със сигурност са се изправяли срещу подобни проблеми. Гаранции за "хаепи енд" не търсете! Въпроса е, как ще изживеете дните си. А и още нещо. Това, че сте се скрили в някаква група, не значи, че сте направили свой избор. Господаря е друг.
89
3
 
1
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Съгласна съм, че са много опасни , но PR не е вариант за справяне .....
88
7
 
1
 
! Отговори
Неа до Тото преди 8 години
От коментара ти разбирам , че ти самият не ги спазваш ... Но на въпроса ти за границата ще отговоря . Няма доброволци по границата .И каквото и да дириш там ( ако не си на щат ), нямаш право да арестуваш .....
87
2
 
17
 
! Отговори
Тото преди 8 години
Не бяха ли афганистанци тия дето изнасилваха младата майка в Швеция в продължение на няколко часа. Сега жената е в инвалидна количка. И през цялото време са се смеели и са викали алах акбар. Къде записват за доброволци за границата?
86
3
 
20
 
! Отговори
Ddd преди 8 години
Въпрос на време е тия емигранти, дето по цял ден висят на Лъвов мост да изкуфеят и да започнат да нападат сами жени или да почнат да палят и да беснеят. Тогава ще ги търсим такива като Перата, но те ще са в затвора за незаконен "граждански арест".
85
2
 
18
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Мъкааааа, тъпата прокуратура и полиция се активизира само като някой и изземва функциите. Инак за 5 стотинки работа не вършат.
84
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
срам и позорпредставете си как 3 чаршафа сочат с пръст в български съд към български гражданин
83
2
 
10
 
! Отговори
Тото до Неа преди 8 години
За кои закони говорим тук, тези дето се спазват или тези дето не се спазват, и защо изобщо говорим за закони в Бг то. За цацата ,че е импотентен по отношение на службата която заема го знаят и децата. Само от време на време се поразбужда, колкото да изпълни някоя поръчка. Справка" КТБ и Пеевски.
82
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какъв граждански арест?! утре може да искат да арестуват развилнели се роми! или пък, не дай боже, да решат да извършат граждански арест на крадливи и самозабравили се политици, бизнесмени, или висши правосъдни кадри!!! къде дават така?! ама ха!!!
81
1
 
10
 
! Отговори
PD преди 8 години
За всяка бюрократична гилдия (в случая съдебната), идва момент в който основна част от енергията и е насочена към самосъхранение и дори поддържане на проблематиката в обществото, за чието решение е създадена. В този ред на мисли, Цацаров ще атакува с цялата строгост на закона, всеки опит да бъде подкопани устоите на структурата. Кой разбрал, разбрал. Ако ще действате, не ви трябва светлината на прожекторите.