Да ловиш мигранти със "свински опашки" – кауза или неправда?

Зад профила на Joseph Louis Barrow стои Петър Низамов-Перата
Обновена: 12 апр 2016 13:47 | 12 апр 2016 10:37,
271
Да ловиш мигранти със "свински опашки" – кауза или неправда?
"На днешната хайка за мигранти в Странджа!", пише под снимката на Низамов във Facebook

Мигрантите изскочиха от храстите и ни нападнаха. Това твърди Петър Низамов, който стои зад профила Joseph Louis Barrow, заснел клипа със задържането на нелегални мигранти в Странджа, който доби популярност през последните дни в социалните мрежи.

В бургаските среди Петър Низамов е по-известен като Перата и е добре познат на полицията. Въпреки криминалното си минало, Низамов е член на "Цивилни отряди за защита на жените и вярата".

31-годишният мъж разказа, че е съден два пъти за лека телесна повреда, когато бил на 18 и 19 години. Твърди, че е оставил криминалните прояви зад гърба си и в момента се реабилитира.

Негови познати споделят, че е завършил с пълно отличие Търговската гимназия в Бургас, после завършва право в града, отново с отличие. Към момента, ако съдим от профила му във Facebook, Низамов е докторант в Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Още по темата

По думите му заловените от групата бежанци били на по-малко от километър от граничната бразда.

"Те са навлезли незаконно в страната като са рязали от телената ограда. Ние се бяхме разделили на групи по 2-3 души, за да може да покрием по-голям периметър, да сме по-ефективни, защото гората е много обширна. Аз и още две момчета бяхме в едната група", разказа той пред Нова тв.

Низамов допълни, че изведнъж  мигрантите изскочили от храстите и ги нападнали.

"Не се получи бой, получи се сборване. Обездвижихме ги с хватки, без удари и изчакахме другата група да дойде, за да можем да им вържем ръцете, защото буйстваха през цялото време", обясни Перата.

Той допълни, че неслучайно са носили с тях свински опашки. "Ние отиваме, за да следим за нарушители на закона. Те са способни на всичко, трябва да се пазим", посочи Низамов.

"Веднага след задържането се опитахме да се свържем със 112. На това място обаче няма никакъв обхват, вървях повече от колиметър, за да открия, но пак не успях да звънна", допълни Петър.

Затова групата решава да ги изпрати обратно до Турция. "Придружихме ги до половината път, освободихме ръцете им и им показахме пътя обратно към Турция, казва Низамов.

По думите му към момента той и групата му се занимават с разходки по граничната бразда, "следим за нелегални емигранти и за корумпирани полицаи".

"Искаме да постигнем законова промяна като събудим духа на българина, искаме правомощия да задържаме бежанци, наркодилъри, сутеньори - такива с които очевидно полицията от много години не може да се справи", каза още Петър Низамов. 

Преди минути Низамов публикува обръщение в профила си в мрежата, призоваващо към бунт: "Братя и сестри, очевидно нашата власт и подкрепящите я продажни медии са забравили своя български произход и ако не си го припомнят, предлагам да ги научим сами.. и искат да обвинят патриотите, които задържаха нелегалните мигранти в престъпление по НК- незаконно лишаване от свобода. Подкрепете ни! Да живее България......

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
0
 
1
 
! Отговори
хахахахахаха преди 8 години
тия от БХК трябва да бъдат уволнени от работодателя си си до един..!! българите си правят каквото си искат, а смешния комитет само протестира.. хахахахахаха организация от некадърници :)
184
1
 
2
 
! Отговори
. преди 8 години
какви ги е вършил е едно, а какво прави сега е друго този човек трябва да бъде поздравен, а БХК да си приказва - на никой не му пука за мнението им и никой не се съобразява с тях.. те са безгласна буква щом Българският хелзингски комитет е недоволен значи нещата вървят в правилната посока - лошото ще бъде ако изразят задоволство от положението в страната
183
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 235Винаги е било така. Държавата се кланя на някого, предава народа си и тогава се появяват лудите глави - де хайдути, де партизани ...Дават си живота, а след това ги провъзгласяват за герои и им пускат сирени на 2 юни. Всички ги оценяват, никой не се извинява...
182
5
 
8
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Един престъпник с пет присъди се прави на стражар и лови нарушители в Странджа. Оскотялото племе му приглася колко бил велик. Истинските стражари се чудят как да пропуснат нарушителите срещу съответната сума. Да не знае човек да плаче ли, да се смее ли. Ако не бях българин, със сигурност щях да се заливам от смях гледайки този цирк. Жалка история.
181
3
 
0
 
! Отговори
Ramp преди 8 години
Prilicha na agentski teatar - s fotooperator daje.
180
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като свинските опашки толкова ви притесняват, следващия път сезал, ама през шията и джихадистите по дърветата.
179
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами след като държавата и органите умишлено не се справят с незаконно проникналите, няма никакъв друг избор освен граждански отряди за самозащита . Истински представители на гражданското общество . А сега цялата мощ на държавните органи и прокуратурата ще се стовари върху тези който се опитват да защитят Родината ни от натрапниците . Както ни е забранено да се защитаваме нападнати и пребивани по улици и домовете ни .Покорство и никаква самозащита . Иначе самоуправство . И тояга . Демократична
178
13
 
8
 
! Отговори
фърфуй преди 8 години
Какво всички са се закъхарили за тия бургашки мекерета?Ако някой не е разбрал за какво *** реч да ви светна.Нацепените батки са отишли на границата да "джобят" т.е. да приберат кинтите на бежанците.Просто мутрите не могат да оставят целия урожай на граничарите.Зависта е по силна от тока.пред очите на мутричките разни граничари в автокъщите си купуват джипове и лимузини.Борбата за кокала е голяма.Тия същите пичаги станаха известни с бичене на кирки и мазане на мацки с *** а сега- нац. герой????
177
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия пластмасови връзки се наричат миши опашки,а не свински........
176
6
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Слава вам,о отчаяни герои на отчаяний народ.Бог да ви поживи,че,ако не сте вие,няма кой друг да ни защити.Ако в царско време управниците ни бяха с такива възгледи,никога нямаше да спасим евреите. С което сегашните управници се гордеят.
175
2
 
24
 
! Отговори
граничар преди 8 години
Хах, пълен абсурд, гражданите нямат право да задържат нарушители, а само органите имали право, които изглежда ги няма никакви съдейки по броя нарушители залавяни всеки ден, чак по другите граници...И какво излиза, идва някой, обира те и ти го пускаш да си ходи, защото ако го задържиш му нарушаваш правата...Е, няма такава държава !
174
2
 
29
 
! Отговори
живея германия преди 8 години
Да ловиш емигранти със свински опашки ...на запад това бика го окачествили като соцялно отговорен човек ! там може би не биха ги ловили а просто биха позвънили в полицията ...но полицията в германия за по малко от 5 мин ще бъде на мястото ....в случая с с българия това е правилния метод ...свинска опашка и чакаш полицията да дойде след 2 часа !повтарям за мен това показва че хората който правят това са соцялно отговорни БЪЛГАРИ!!!!
173
26
 
7
 
! Отговори
Ей преди 8 години
Този докторант да си скъса дипломата по право!Никой не го е упълномощавал да ни пази.Това са едни съвременни башибозуци!
172
1
 
15
 
! Отговори
Shark преди 8 години
До художника. Ами национален предател, как какъв. Каквито са БХК, на които се плаща за да защитават престъпници и да работят против народа си. Те и затова си крият имената и лицата, не се показват никъде по медиите, говори се само с абревиатура. Страх ги е от линч, но такъв скоро ще има.
171
3
 
29
 
! Отговори
художника преди 8 години
За и против гражданските патрули ??? Нека ПОМИСЛИМ заедно!Без пръстови отпечатъци, БЕЗ актуална снимка, БЕЗ документи всеки нарушител на границата ни е потенциален ТЕРОРИСТ. Такъв човек може да те убие, ограби, изнасили безнаказано, защото БХК защитава "правата" му, като същевременно дава на прокурор хората, които са го заловили.Какъв трябва да си, да защитаваш престъпника и да обвиняваш сънародника си за това, че го е хванал???
170
25
 
6
 
! Отговори
трезвен преди 8 години
Много ми е интерсно,българските бежанци -400 000 от Турция през 1912 дали са минавали през турските КПП-та или -направо през гората ,гонени от разбойници като Динко и другите *** ? И дали са си носили тескеретата или са ги изгубили някъде между отрязаните глави на роднините си ?
169
23
 
7
 
! Отговори
трезвен преди 8 години
Тез мутренски *** грабят от нещастните хорица всичките им пари и ги пращат с разпрани джобове да си ходят.Резултатът ще бъде-бити и е... невинни българи в Европата.Тези са същите герои като оня ненормалник във Австрия,който изрови трупът на Чарли Чаплин.Номер едно сме по простотиите в света-прав е бил Чърчил-по прости от българите няма.
168
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде стига сте ми ги хвалили тия "будители". Безделници, кипящи от енергия - това са те, и то в най-добрия случай. Надъхват се, ама ми се ще да ги видя срещу наркодилъри и сводници пак ли ще са толкова оторени. За какво ги "ловят" тия бежанци, за да ги регистрираме у нас ли? Ами нека си вървят по пътя хората, нищо не искат от нас.
167
0
 
14
 
! Отговори
свински истории преди 8 години
Айде пак "свински опашки" - горките *** съвсем без опашки останаха.А бе , джорналистите, само свинско ли ви се привижда навсякъде , сигурно и печено , а ,ненаядени ?Някой да е чувал за кабелни превръзки , самозаконтрящи ленти , биндер-ленти и т.н. , за които всъщност става дума ?! Егати асоциациите !
166
1
 
22
 
! Отговори
гневен преди 8 години
Не мислите ли, че все пак някой трябва да защити българите и България. Политиците ни изпълняват чужда воля, работят срещу България /защото са безгръбначни/, граничарите ни или подкупни или им е заповядано отгоре да си затварят очите, магистратите ни алчни и са на страната на нарушителите, БХК работи срещу България, няма главен прокурор, инструкторите продават книжки на безмозъчни същества. Тези хора не са ни нужни. Те пречат на обикновения човек. Какво остава - младите хора да се организират.