Няма ли край? 5 момчета убиха дядо в Свирково...

Младежите му откраднали 500 лева, пребили го с колове
25 апр 2016 13:30,
275
Няма ли край? 5 момчета убиха дядо в Свирково...
Снимка: flickr

Пореден случай на убийство на възрастен човек в дома му констатира полицията. Жертвата е самотноживеещ мъж на 71 години от харманлийското село Свирково.

Петима младежи са задържани за убийството, съобщиха от МВР в Хасково.

Още по темата

Сигналът за откритото тяло на дядото е получен на 21 април в Харманлийското районно управление. Пристигналият на място автопатрул е уведомил незабавно съдебния лекар, който след направената аутопсия е констатирал, че на мъжа са нанесени удари по лицето, които могат да са причинили смъртта.

На 23 април, след проведени оперативно-издирвателни действия, са задържани петимата младежи от селото – четирима на 16 години, петият - на 18 години.

В хода на работата станало известно, че младежите са му нанесли удари с дървени колове и ограбили от стареца 500 лева, след което избягали, съобщи "Дарик".

Работата по образуваното досъдебно производство продължава. Младежите са с прокурорска мярка на задържане.

Междувременно днес стана ясно, че Окръжната прокуратура във Враца ще внесе в съда искане за мярка за неотклонение "задържане под стража" за друг младеж – 18-годишен, убил 87-годишна баба в село Малорад.

Тялото на 87-годишната Цветана Ниновска, която живеела сама, било открито от служител на ВиК. В дома й били намерени разхвърляни вещи и документи. По първоначални данни от огледа на трупа на жената са констатирани следи от удари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
32
 
! Отговори
акуд преди 8 години
защо не са изписани имената на Убйците. защо няма снимки на тези изверги????
19
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички убийци в затвора до живот!!
18
0
 
50
 
! Отговори
ъхъ преди 8 години
Е кой е виновен сега ? Държавата ? Нее. Полицията ?! Нее................Всички Българи са си виновни, щото ако бяха читави, още преди години при проден такъв случай щяха да изземат правото и редът в свои ръце, както биха направили Американци, Руснаци, Израелци, Сърби и т.н....Седете и чакайте да избиват родителите ви и мечтайте за новия йФон и чакайте смачканите полицаи да ви опазят вас, родителите, децата ви...
17
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде сега бхк да излезе с петиция, че осъжда подобни деяния. Как така този дядо не е искал да даде парата? Ромите са се отнесли възможно най-хуманно към стареца. Били са го по ромските обичаи и възгледи. Междудругото, това са родители с по две деца. Щом е за детето и за 1-2 лв си мъртъв! Интеграция - невъзможно. Толерантността убива. Районния инспектор изнемогва, най-вероятно се грижи за 5 села в радиус от 30кл, при това сам.
16
3
 
32
 
! Отговори
+ преди 8 години
Дойде време да се берат плодовете на свободата и демокрацията. Кой не скача е червен.
15
1
 
54
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
Какво стана бе ? Какви реформи направихте в Полицията ? Какво свърши ГЕРБ ? Нито граница нито престъпност-- всичко е едно голямо АЛА БАЛА_Докога гадни индианци на сополива възраст -ще убиват нашите възрастни майки и бащи-- Това ли заслужиха ТЕ -след десетки години работа -за да останат сами - децата им избягали в чужбина -внуците им родени там и видяни само по скайп--и накрая мизерна пенсия глад нещастие и гадни непълнолетни убийци от индиански произход -да ги убиват с колове и камъни по главите
14
0
 
60
 
! Отговори
БХК преди 8 години
Сега се намираме в действително сложна ситуация. Кое от петимата "момчета" да номинираме за човек на годината? Е, кой... И петимата!
13
0
 
42
 
! Отговори
ечо преди 8 години
Пак равни на нас... Изпаднали в крайна нужда граждани. Всеки ден.
12
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скопявайте изчадията и после бесене с късо, много късо въже!
11
0
 
51
 
! Отговори
--- преди 8 години
Ако бяха българи досега щеше да има имена, снимки, ЕГН-та номера на лични карти, прякори, кръвна група, пръстови отпечатъци и резултати от анална проба публикувани в статията. кажете имената на задържаните поне де да ви .... в репортерите.
10
0
 
54
 
! Отговори
Go преди 8 години
Алоу, БХК?
9
0
 
64
 
! Отговори
толерантенЪ преди 8 години
петимата да се обадят на БХК
8
0
 
84
 
! Отговори
Нед преди 8 години
Добре де защо не кажете че е от боята.Аз съм от онзи край и мога да твърдя че останах само такива останалите избягахме.И полицята докога само ще констатира?Докога прокуратурата ще продължава да бъде сляпа за антибългарската организация БХК?Едва ли някога ще разберем.Явно някои имат мисия да изтребят пенсионерите че да е пълна хазната.В нормалните държави поне ти разрешават да носиш оръжие и да се защитиш.Тия след 10г ще са навън и ще го направят отново!!
7
2
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има край, има! Още десетина годинки и тези ще са мнозинство и това ще е краят на държавата.
6
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бъчварова, каза че няма проблеми. Сложете камери и раздайте от новите бланки
5
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Тиквария няма край!
4
0
 
76
 
! Отговори
Мари преди 8 години
От такъв материал човек не става, направо да се унищожава!!!
3
0
 
100
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докато не се разреши стрелбата на месо при опит за влизане в имот и населението от български произход не се въоръжи - няма да има край.
2
0
 
80
 
! Отговори
редактора преди 8 години
ИМАТЕ ПРАВОПИСНА ГРЕШКА В ЗАГЛАВИЕТО! НЕ "МОМЧЕТА" , А "РОМЧЕТА"
1
1
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докога с тези новини за убийства на възрастни хора . Нямали българи , които да ги защитат от не знам как да ги наричам...