Бой до смърт… 20-годишен убил баба Цветана в Малорад

Крадецът нахлул през нощта, а жената опитала да се защити
24 апр 2016 16:01,
157
Бой до смърт… 20-годишен убил баба Цветана в Малорад
Снимка: ficker

20-годишен младеж е убиецът на баба Цветана от врачанското село Малорад. 87-годишната жена бе пребита до смърт в четвъртък през нощта.

Малко по-късно бе задържан и убиецът. Оказа се, че това е 20-годишният Даниел Пламенов. Той нахлул след взлом в къщата на баба Цветана, разказва "24 часа".

Възрастната жена се събудила от шума и се опитала да окаже съпротива на крадеца, затова била пребита до смърт от него. На сутринта окървавеното тяло на бабата било открито на пода в дома й от инкасатор на водоснабдителното дружество.

Още по темата
При огледа полицаите установили, че цялата къща е разхвърляна докато нощният апаш ровил в търсенето на скрити от стопанката пари и ценности. Не успял обаче да открие нищо и си тръгнал с празни ръце.

В Малорад всички знаели, че баба Цветана получава добра пенсия. Мъжът и работел като миньор и след смъртта му тя взела вдовишка пенсия. Парите, с които разполагала на месец, били около 500 лв. Според съседите й обаче ги харчела бързо и рядко оставяла пари в къщата си. Единственият й син живее в София и идвал в селото рядко.

Разследващите веднага започнали да проверяват целия контингент в селото, в което живеят около 2000 души. Повечето от тях са от циганската махала и са натрупали дебели криминални досиета предимно за кражби по домовете из целия район. В Малорад има къщи, които са обирани повече от 10 пъти.

Обвиненият за убийството на баба Цветана не е от циганската махала, съобщиха разследващите. Даниел обаче също има дебело кримидосие за кражби и грабежи, с които започнал да се занимава още докато бил непълнолетен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Престъпността ще изчезне с ликвидирането на политиците.
53
0
 
9
 
! Отговори
Да преди 8 години
Затова всеки да си има оръжие вкъщи (нищо че не е разрешено) но по добре да гръмнеш един такъв отколкото да те пребие до смърт за 2 лева и един компот и!!!
52
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Малорад има къщи, които са обирани повече от 10 пъти.Оядените с власт, веднага разрешете на хората да носят оръжие! Щом не можете да си защитите данъкоплатците позволете им те сами да се погрижат за себе си!
51
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При нас неможе да стане като в САЩ, защото затворите ще са пълни с политици и техния любим електорат (тоя с предизборните кебапчета, немога да го кажа, че пак ще ми изтрият коментара щибаните мъдератори)
50
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВИЖТЕ В САЩ КАКВИ ПРИСЪДИ ПОЛУЧАВАТ ЗА ПОДОБНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ , ОСОБЕНО АКО ИМА И КРАЖБА С ИЗНАСИЛВАНЕ/нещо , което се случва често у нас/ДВЕ ДОЖИВОТНИ ПРИСЪДИ БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ+45 ГОДИНИ/за едно лице натрупани наказателни мерки за престъпни дела/, ИЛИ НАПРИМЕР238 ГОДИНИ ЗАТВОР/също сумирани наказания за провинения/и т.н. ТУК НЕ ЗНАЯ КОЛКО НАРОД/процентно/ЗАСЛУЖАВА ОТДАВНА ТОВА , А ТЕЗИ ХОРА СЕ ДВИЖАТ МЕЖДУ НАС НАВСЯКЪДЕ ! КАКВО СТАВА С БЪЛГАРИЯ "ОТДАВНА" И КОЙ ОРГАНИЗИРА ТОВА УНИЩОЖЕНИЕ?!
49
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СРАМНО Е, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА СМЪРТНА ПРИСЪДА!!!!!!!!!!!!
48
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По-добре е да махнат кметовете на селата, които и без това нищо не правят и да ги заместят с офицери и войници от МВР и армията както беше след 1944 г.
47
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това злодейство обяснява доброволните отряди
46
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още по-зле ще става, защото полицията и НСО пазят само върхушката, а провинцията е оставена на произвол който надделее. ГЕРБ и съдебната власт са на страната на престъпниците както пребиха момчето във Враца без да може даже да стреля и да се защити и ако беше стрелял сигурно щяха да го осъдят.
45
0
 
18
 
! Отговори
До 54 преди 8 години
И да се върне и да не се върне упададък на България няма да спре. Нали знаете, че за кокошка няма да има прошка, а за милиони няма закони. България се намира в дълбока институционална криза, това е истината.
44
1
 
35
 
! Отговори
Гост преди 8 години
ИСКАМ ДА СЕ ВЪРНЕ смъртното наказание!
43
0
 
41
 
! Отговори
анонимна. преди 8 години
Ало ооо защитниците от БХК да не би да страдате от амнезия или запразнихте от рано?!А сега кой- кого?!.Тази жена няма ли близки за да раздадат правосъдие?! Е наистина този убиец си заслужава смъртта, но някой с мантия със сигурност ще го посъветва срещу огромна сума как да се оправдае.Смърт за смърт какво се чудим.
42
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Правосъдието умишлено държи престъпниците на свобода.1. В покуратувата получават пари под масата за освобождаване2. Държавните плъхове се радват на по-малко пенсии за изплащане.С едно изречение, престъпници, правосъдие и държава си правят взаимни услуги.Огън да ги изгори и тях и децата им!
41
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя контингент от 2000 души, за колко време може да се прочисти?
40
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А онези *** от БХК къде са сега???
39
5
 
7
 
! Отговори
До 37 преди 8 години
Дядо, възпитанието ми, образованието ми, както и това, че си на възрастта на моите родители ме спира да употребя по-груб език, както правиш ти въпреки декларациите ти за качественото ти образование. Да, възможно е с 18часов труд да живееш добре сега, колкото и да не ти се вярва. Не само да живееш добре ами и да осигуряваш препитание и на още дузина. Системата ти го позволява, стига да не си мързелив нито умствено, нито физически.
38
1
 
33
 
! Отговори
тя преди 8 години
Защо го е направил? Защото го хващат , пускат го и така докато убие някой!
37
0
 
29
 
! Отговори
тя преди 8 години
"Полицията ни пази"!На убиец да се казва "младеж" е меко казано глупаво... Какво от това , че се шири в страната битовата престъпност? Какво правят полицаите - пият минерална вода и си пазят привилегиите...
36
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мен за престъпления от този характер трябва да има смъртна присъда.
35
2
 
2
 
! Отговори
Малко коте преди 8 години
Мяуууу