Да наръгаш жена си в колата, да я довършиш на пътя!

Полицията задържа мъжа за зверското клане на пътя Русе-Бяла
Обновена: 1 юни 2016 09:19 | 1 юни 2016 09:14,
87
Да наръгаш жена си в колата, да я довършиш на пътя!
Колата, с която се движели съпрузите. Снимка: Нова тв

Полицията задържа мъж за зверското убийство на жена на пътя Русе-Бяла, съобщиха от МВР.

Според първоначалната информация на разследващите има данни за насилствено причиняване на смъртта.

Самоличността на убиеца се знаеше от снощи, но полицията отказваше да посочи, че това е именно съпругът на жертвата.

По неофициална информация, мъжът е пътувал с 30-годишната си съпруга с BMW от Русе в посока Бяла. В един момент, той наръгал няколко пъти дамата с нож. Тя успяла да скочи в движение и побягнала обратно към Русе.

Мъжът обаче набил спирачки, скочил от колата, настигнал я и я наръгал още няколко пъти смъртоносно.

Именно убиецът се обадил в полицията, за да съобщи за зверското си деяние.

На мястото на инцидента във вторник вечерта беше пълно с полиция. Служителите на реда издирваха заподозрения мъж, който според очевидци се бил скрил в храсталаците край пътя.

Причините за тежкото престъпление се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хем се обадил в полицията, а пък после се крил в храстите?
42
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Етноса е ясен, все пак случката не е станала в някоя маала, както е характерно за един друг етнос.
41
5
 
23
 
! Отговори
ABC преди 7 години
До АнонименКомунистите тук не ги намесвай, преди 89-та този у-р-о-д щеше със сигурност да е със смъртна присъда! Е, никой не знаеше дали наистина ги разстрелват, или работят в урановите мини, докато издържат. Но със сигурност имаше респект от закона и такъв инцидент ставаше веднъж на 10 години!
40
2
 
21
 
! Отговори
Те са сред нас преди 7 години
Настъпва зомби-апокалипсиса!
39
2
 
9
 
! Отговори
Чавдар преди 7 години
При някои етноси работят правилата на джунглата.Изобщо не се трговам.Колкото повече, беззаконието и наглостта властва, все повече такива случки ще виждаме.Ти избираш!
38
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 42АБЕ И ТИ НЕ СИ СТОКА,ЩОМ ЩЕ ЗАДЪРЖАШ ЖЕНА С БОЙ!ХАХАХ смях с такива като вас,дето не сте мъже да ги задържите с поведение,характер,отношение..по добре си стойте сами,не търсете жена ,че така и така няма какво да и дадете!
37
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом кара БМВ не ми го хвали?
36
37
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да не се стига до подобни крайности, трябва да се действа превантивно! Два пъти в месеца як бой! Някои споменават и по-често, примерно веднъж в седмицата, но аз съм либерален човек и държа на два пъти в месеца.
35
32
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунистите побъркаха народа, ето до какво ни докара 45 години комунизъм и руска окупация.
34
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми да е гледала кого взема, да не е бляла.
33
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До анонимен 34То не е казано, че искра не може да пламне, ама това е по-скоро някакво изключение. Отделно, че такава връзка няма никаква переспектива. Щото ако тя е на 18-20, а ти си 38-40, първите няколко години няма да има проблем. След 10 години обаче нещата започват да се променят,и то не в твоя полза. Но всеки си прави избора. Както сам казваш, имал си твои си причини. Според мен си проявил здрав разум.
32
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки вижда това, което иска да види и рядко вижда това, което е. Фактите са, че един мъж е посегнал смъртоносно на съпругата си. А истината я знаят Господ и те двамата. Да убиваш не е справедливо, но някои жени нямат мяра на алчността и подлостта си. Как да си нормален човек в ненормална държава...
31
16
 
10
 
! Отговори
Курти преди 7 години
А бе била е кобра, ама с в........Рогоносеца е изтрещел, и те така...
30
6
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали се сещате, че този щом има нож в колата и го вади така лесно не е най-хрисимия човек. Това е поредния , който ходи с бокс, нож, палка и прочие в колата и ако стане някое засичане ще скочи веднага. Въобще не му е виновна жената (дори и да е алчна чалгаджийска к.ва). Този е поредния комплексиран неандерталец.
29
15
 
19
 
! Отговори
До анонимен 29 преди 7 години
Не е вярно, че няма любов, когато има разлика в годините. При мен лично, две бяха момичетата по-малки от дъщеря ми, които бяха луди от любов по мен и искаха да сме заедно. Аз бях този, който не се съгласи поради разни мои си причини. При мен няма милиони, за които да ламтят.
28
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПеткоИ каква причина според теб може да оправдае отнемането на човешки живот? Ти не си нормален, вярвай ми! Ходи си прегледай!
27
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първото съобщение на МВР беше, че мъж е наръгал жена в кола и след това я е изхвърли от колата на пътя. Тук пише, че жената сама е скочила от колата и е хукнала да бяга и т.н. Каква е истината, един бог знае, но при всички случаи МВР ще се погрижи за статистиката относно разкриваемостта на убийствата, така че виновен винаги ще се изнамери, даже и нищо общо да няма с случая.
26
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 25Ако си си взел за жена кифла, от теб се очаква да и осигуряваш всичко, докато тя си го слага с други. Но тъй като изборът си е бил твой, не ти е виновна кифлата, а ти самият. Каквато и да е била жената, в момента е мъртва и никакви нейни действия не оправдават отнемането на живота й!
25
22
 
14
 
! Отговори
az преди 7 години
Най-вероятно е била уруспийка и човечеца е разбрал. Не всички го приемат добре.
24
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 13Съгласна съм с теб, че много често жените са комерсиални във връзките си. Но тъй като спомена Джони Деп, ще те попитам той толкова ли не се е досещал, че жена на годините на дъщеря му не е с него от любов? Щото ако не се сетил, говори зле за него. Пък като си решил да си поемаш риска, носи си го до край. Иначе и аз съм на мнение, че въпросната девойка се ожени за Деп именно за да го ощави с колкото може милиончета.