Кой е Божо, който се изправи срещу Митьо Очите?

Той е интересен с това, че е от средния ешелон на СИК
9 юни 2016 11:36,
148
Кой е Божо, който се изправи срещу Митьо Очите?
Снимка: Булфото

Кой е мъжът, изправил се с 10 души срещу Митьо Очите? Несебърският наркобос е с опасност за живота, след като снощи нахлу с 40 души охрана в заведение в "Слънчев бряг", а около десетина души го чакаха вътре и стреляха.
 
Собственик на заведението е мъж, известен като Божо.
 
"Този Божо е собственик и на дискотека в "Слънчев бряг", има заведение и в Банско. Той е интересен с това, че е от средния ешелон на СИК. Той е приближен и гравитираше около бай Миле, когото убиха на стадион "Славия". Бай Миле се водеше за човека, който разчистваше сметките на СИК, мокрите поръчки, и работеше със сърбите", разказа журналистът от Нова тв Васил Иванов.

По негова информация е имало опити представители на Митьо Очите да се видят със зетя на въпросния Божо, който е управител на заведението.
 
"Искали са да се плаща тази такса "спокойствие", или, по мои предположения, да се пласира дрога в заведенията на този Божо. А той не е случаен човек около СИК", коментира журналистът. "Според мен става въпрос за наркотици – кой ще продава в заведенията", допълни той.
 
"За да тръгне с 40 човека с бронежилетки, Митьо Очите очевидно знае с кого си има работа. Факт е, че Божо е събрал 10 човека и са ги чакали въоръжени", коментира журналистът.
 
Защо сигнал в полицията е подаден, едва когато е избухнала престрелката?
 
"Излиза, че това е нещо обичайно. Щом дрескодът в "Слънчев бряг" е бронежилетка и брадва, значи това не се случва за пръв път", коментира и журналистът Стефан Ташев.
 
"Категорично смятам, че това е поредната война за разпределение на бизнеса с наркотици, който е изключително доходен и който се премества лятото от София на морето. Някой иска да завладее някакви територии", заяви Ташев.
 
"Според мен Божо иска да продава той наркотици, а не да му натрапят някой друг. Печалбите са огромни", коментира Стефан Ташев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
60
 
! Отговори
:) преди 7 години
Летният сезон започва прекрасно. България лети към пропастта, а на пилотското място се е настанил един напълно неподготвен индивид, който само натиска газта, взимайки кредити и купувайки скъпи и ненужни в момента оръжия. Сетихте се за кой говоря? Може даже да сте гласували за него. Срамно е, но трябва да си признаете грешката и никога да не я повтаряте.
31
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в туристическите диплянски туристите трябва да бъдат предупреждавани какво ги чака ако паркират неправомерно на мястото на някоя мутра и че животът им е застрашен....а за лого на България може да се скицира някоя стилизирана мутра с изпъкнали очи и наранено мъжко достойнство без броня..
30
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе не знам кой, кой е и не ме интересува, ама чакайте да отида на нашето черноморие!
29
0
 
42
 
! Отговори
:) преди 7 години
...от средния ешелон на СИК... Боко е от СИК и е на власт...
28
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Божо, Митьо........всеки все някой ден си намира "майстора". Пред куршума всички са равни.
27
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никаква гангстерска война---просто битов инцидент за паркомясто...Гл. секретар на МВр ми каза!
26
2
 
58
 
! Отговори
Папата преди 7 години
Какви безумни теории за един обикновен битов инцидент с бронежилетки, оръжия и брадви...
25
0
 
21
 
! Отговори
bros преди 7 години
До АнонименЩо, бе, брадвите найш как яко отразяват кОршумете ;)
24
1
 
40
 
! Отговори
Тинев преди 7 години
Правосъдието добре си върши работата. Съдиите се грижат НАШИТЕ бандити да си въртят далаверите спокойно. Че то в затвора я кръвно ще вдигнат я ишиаса ще ги щракне.То хубаво, че полицията ги наблюдава. И ако някой от тях кихне, тичат полицаите да му избършат нослето.Правова държава сме.?????????
23
1
 
58
 
! Отговори
Ужас преди 7 години
В страхотна държава живеем - красива, спокойна, пълно е с интелигентни хора. Просто се чудя как може да се е случило подобно нещо.
22
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма оправия в тази държава! Да идва Хитлер,Сталин,Пиночет щото вече не се издържа.
21
0
 
68
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 7 години
Митьо очите събирал такса "спокойствие"Сега ще му събират такса "погребение"
20
0
 
39
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
АЗ СЪМ ДОВОЛЕН------КАКВА ГРАНДИОЗНА РЕКЛАМА НА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ!!!!СЕ --ОСТАВАТ ....2-3-РУСКО-ЧЕЧЕНСКО -ГРУЗИНСКИ АТЕНТАТА И ФИНАЛА НА РЕКЛАМИТЕ Е ЗАВЪРШЕН!!УСПЕХ ,БЕ.....!!!
19
0
 
67
 
! Отговори
Кико преди 7 години
Спорът е бил за НАРКОМЯСТО :)))
18
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Незнам кой е Божо , ама щом оная *** дето е умряла са я гръмнали в гърба, явно голямо бягане е било от заведението."Идват кат аслани, бягат кат ***" е била работата.И още се чудя кой, за Бога, ходи на престрелка с брадви ...
17
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи ние не сме като 90 години, ние не сме излизали от тея години.Единственото, което се промени е че крадат повече евро пари.
16
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо тези Божо, Можо, Очите, Коня и Баретата не са в затвора, щом полицията ги знае?
15
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната разстреляна мутра, за която се вдига прекалено много медиен шум!
14
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква атракция, каква реклама!!! Туристите имали глупостта да посетят С.Б. могат на живо да участват в гангстерска война. Чикаго 20-те години, ухааа. Иначе стабилността се задълбочава и изостря!
13
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Под прикритие" продължава...с пълна сила! Защо ли се учудвам в успеха на този мутренски сериал..всичко си е нормално за нашата Мутроландия!