Кой е Божо, който се изправи срещу Митьо Очите?

Той е интересен с това, че е от средния ешелон на СИК
9 юни 2016 11:36,
148
Кой е Божо, който се изправи срещу Митьо Очите?
Снимка: Булфото

Кой е мъжът, изправил се с 10 души срещу Митьо Очите? Несебърският наркобос е с опасност за живота, след като снощи нахлу с 40 души охрана в заведение в "Слънчев бряг", а около десетина души го чакаха вътре и стреляха.
 
Собственик на заведението е мъж, известен като Божо.
 
"Този Божо е собственик и на дискотека в "Слънчев бряг", има заведение и в Банско. Той е интересен с това, че е от средния ешелон на СИК. Той е приближен и гравитираше около бай Миле, когото убиха на стадион "Славия". Бай Миле се водеше за човека, който разчистваше сметките на СИК, мокрите поръчки, и работеше със сърбите", разказа журналистът от Нова тв Васил Иванов.

По негова информация е имало опити представители на Митьо Очите да се видят със зетя на въпросния Божо, който е управител на заведението.
 
"Искали са да се плаща тази такса "спокойствие", или, по мои предположения, да се пласира дрога в заведенията на този Божо. А той не е случаен човек около СИК", коментира журналистът. "Според мен става въпрос за наркотици – кой ще продава в заведенията", допълни той.
 
"За да тръгне с 40 човека с бронежилетки, Митьо Очите очевидно знае с кого си има работа. Факт е, че Божо е събрал 10 човека и са ги чакали въоръжени", коментира журналистът.
 
Защо сигнал в полицията е подаден, едва когато е избухнала престрелката?
 
"Излиза, че това е нещо обичайно. Щом дрескодът в "Слънчев бряг" е бронежилетка и брадва, значи това не се случва за пръв път", коментира и журналистът Стефан Ташев.
 
"Категорично смятам, че това е поредната война за разпределение на бизнеса с наркотици, който е изключително доходен и който се премества лятото от София на морето. Някой иска да завладее някакви територии", заяви Ташев.
 
"Според мен Божо иска да продава той наркотици, а не да му натрапят някой друг. Печалбите са огромни", коментира Стефан Ташев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
7
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При бай Тошо всичките тия индивид щяха да чукат камъни доживот в Белене. Който плюеше по България или вършеше гадости, идваше една джипка на ДС, хвърляха му 100 кила бой и го караха с 100 км в час в Белене да *** камъни и да стане фураж на добитъка. Затова ромите, престъпниците и антибългарите не смееха да гъкнат при бай Тошо!
51
0
 
36
 
! Отговори
башмайстора преди 7 години
КЪДЕ СА ПОДКУПНИТЕ СТРАХЛИВИ И РАБОТЕЩИ ЗА ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ ВМЕСТО ЗА ДЪРЖАВАТА, Т.Е. ЗА НАС. ИЗОБЩО ЗАЩО ВЗЕМАТ ЗАПЛАТИ. ЗАЩО ТОВА МИНИСТЕРСТВО Е С НАЙ-ГОЛЕМИЯ БЮДЖЕТ. ЦАЦАРА ДА ГИ ПОЧВА АКО МУ СТИСКА. НАЛИ ОБЕЩА. А ББ КЪДЕ СЕ КРИЕ СЕГА.
50
0
 
40
 
! Отговори
Кольо-Бъбрека преди 7 години
Румяна Бъчвата добре ли е ?
49
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак ще трябва да влизам в чуждата преса за да чета НОВИНИ! Тази тема, която с месеци ще бъде разнищвана надълго и нашироко НЕ МЕ ВЪЛНУВА!!!!!
48
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Божо - премиер!
47
2
 
35
 
! Отговори
баце преди 7 години
Баце е неадекватен както винаги при първо проговаряне
46
2
 
35
 
! Отговори
55 преди 7 години
И аз се сетих как *** предлагаше да оправи Гърция за 2-3 дни. Такъв комедиант е, че чак ми е жал като го гледам. Но не за него, а за бързоизоставащите, които гласуват за него.
45
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквата щеше да праща спецчасти в Гърция, според него нашите спецове щели да разчистят там за броени часове! Интересно кой за колко време може да се справи с нашите апаши?
44
7
 
70
 
! Отговори
Ето защо... преди 7 години
С мръсното чалгарско Черно море приключих преди 10-тина години. Ако нямате пари за почивка в чужбина, ходете на планина в България - пак не е ОК, но не може да се сравни с *** на Черноморието. Черно море не става за нищо. Сравнено с Гърция, Хърватска, Италия, Испания... е тотална нула. Евтин мизерен чалгарник. В чужбина е доста по-скъпо (в пъти), но наистина е почивка. На Черноморието може да си "почине" само чалгар с IQ под 90.
43
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако зависеше от мен - всички божовци, можовци, очи, уши, магарета, пожарникари. Всички мутрагени по едно куршумче в слепоочието, ама преди това да си платят и куршума, щото животът им и толкова не струва. България няма нужда от тия престъпници. Трябва да се очистим.
42
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И кой е Митьо окото че да се мисли за някакъв си 2-3 калайчета решават пробема нека си мисли.
41
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква такса спокойствие като махнаха лепенките и лепките се появиха от името на тия и ония,я да дойде някой от името на супер ония от далеч газ ще пикаят и на маратонките ще натискат да се изнесат на 100 км и по далеко,за мр.ъсна газ на 200 км. ще натискат на *** кат инструктори на тия дет карат,че ония ще се сбъркат кво става,как сбъркат и натиснат спирачка ще има чукане по предно стъкло и покрив за знак на другите наоколо,че карача е карък,но спрял екстремно като на червено,отвсякъде идват
40
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия отдавна трябваше да са на електрическия стол, не да ходят със брадви и бронежилетки ама държва няма всичко е на самотек. Да живее демУкрацията.
39
1
 
54
 
! Отговори
ганьо преди 7 години
защо и 50-те участници не са арестувани
38
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
няма ли сега някой от феновете на динку да се изкаже тия какви родолюбци са?
37
5
 
62
 
! Отговори
Реклама преди 7 години
Комплекс Слънчев бряг кани всички самоубийци и мазохисти да го посетят. Останалите градчета по Кафяво море също могат да ви веселят подобаващо - мазна чалга, кофти храна, обслужване стил "Балкантурист", престъпност, липса на контрол, замърсена с фекалии вода - просто перфектно. Заповядайте на Кафяво море !
36
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ангелкова, включи гангстерската война в рекламния каталог за почивка в България ! Само тук западняците могат да гледат екшън на живо !?
35
7
 
37
 
! Отговори
Insider преди 7 години
Работил съм за Божо в едно от заведенията му, те са 15тина човека групировка - все стабилни момчета и всички са готини като хора (дори няколко от тях са семейни с деца) , макар и да не им е много чист бизнес модела хаха. Постепенно завзеха Слънчака и Банско и сега Очите иска дял от пая ама както виждаме нещата няма да се получат по лесния начин..
34
0
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е новата АТРАКЦИЯ на Слънчев Бряг - гангстерски туризъмТуристите имат възможност да наблюдават наживо мафиоти, престрелки и бой с брадвиИнтереса е огромен, туристите са очарованиЗаписванията за сезона растат главоломноХотелиерите потриват доволно ръце
33
0
 
50
 
! Отговори
туристически агент преди 7 години
Заповядайте на Слънчев брягпредлагаме наркотици марихуана качествена кока бронежилетки се раздават на входа в случай на нужда за вас ще се погрижат специалисти от траурна агенция