Задържаха още един за стрелбата в "Слънчев бряг"

Арестуваният е Радослав Димитров от Плевен
10 юни 2016 10:36, Красимир Ангелов
19
Задържаха още един за стрелбата в "Слънчев бряг"
Радослав Димитров. Снимка: МВР

При полицейска операция тази сутрин е задържан 26-годишният Радослав Димитров от Плевен, издирван във връзка със стрелбата в курортния комплекс "Слънчев бряг", съобщиха от ОД на МВР в Бургас.

Той бе един от последните двама останали, които се издирваха за стрелбата, при която бе прострелян Димитър Желязков – Митьо Очите. Във връзка с извършеното тежко криминално престъпление, продължава издирването на Иван Симеонов Терзийски (30 г.) от село Ивайлово, община Пазарджик.

ОД на МВР-Бургас призовава в гражданите, разполагащи с някаква информация за местонахождението на издирвания Иван Терзийски, да я съобщят незабавно на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Omai преди 7 години
Bravo mvr - tova e dobra slujba za suverena bg narod!:-)V kazarmata li sa naucheni taka hubavo da streliat i uluchvat vraga tesi mladi i zdravi bg maje?!
12
0
 
1
 
! Отговори
BUL преди 7 години
Стига сте ни занимавали с наркобосовете и техните проблеми.
11
0
 
2
 
! Отговори
разочарован преди 7 години
махленска свада....думи на премиер...тоя откъде идва и кого покрива в случая....направили нещо много да върнат туристите...какво бомби в турция може би да ги прогонят от там....б.б.пълно разочарование последно време.бе кво им става ве оная пък в коалиция с дпс бе кво са им инжектирали на тия ве
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Митко излезе най-голямата жертва!!А тия другите дето си защитават бизнеса и заведението излязоха престъпници!!!Айде следващият път като дойде някой като Очите да иска такси,да сваляме гащите и да викаме -ЗАПОВЯДАЙ!!!
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
отишло момчето,т.е. момчетата да си пият кафето,какво толкова? били с бронежилетки в жегата....ами такава им е модата в слънчев бряг.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На абсолютно всички лица, които да участвали трябва да им бъде повдигнато обвинение, минимум за едро хулиганство и да им бъде извършена пълна данъчна проверка. За тези, които са убили обвинение за убийство. Така е в нормалните държави.
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дори и да го видя ... Няма да звъня на полицията.Повече от видно е , че тоя мафиот - очите е протектиран от държавата и от мвр.... Изкараха го страдалец, жертва, а всъщност той е инициатора ...
6
1
 
11
 
! Отговори
Гецата преди 7 години
След тази престрелка туристическият сезон в Слънчев бряг и околността ще бъде тотално съсипан.
5
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв проницателен и одухотворен поглед.
4
0
 
24
 
! Отговори
123456789 преди 7 години
странно, как един нямаше с очила..:)
3
2
 
15
 
! Отговори
. преди 7 години
Хм , не е ли това един по-млад Азис ? Аз на полЕцията не вервам , МВР-то закриля престъпници , продаващи наркотици пред училищата , в САЩ добре правят и ги стрелят с пушки тия ко:::ета продажни
2
0
 
11
 
! Отговори
гошо носа преди 7 години
Митюю, цирка продължава.
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кога ще го пуснат поради липса на доказателства?