Крадеш портфейл? Право в ареста!

Мъж попадна зад решетките заради свити 150 лева
19 юли 2016 13:30,
12
Крадеш портфейл? Право в ареста!
Снимка: архив Булфото

33-годишен мъж бе арестуван заради кражба на портфейл от свой колега.

Сигналът бил подаден в участъка на полицията в Смядово. Разказвало се, че предишния ден от незаключен автомобил "Опел" на улица в града бил откраднат портфейл. В него имало 150 лева, 15 евро и лични документи.

Собственикът на автомобила е 53-годишен мъж. При проведените бързи действия било уточнено, че той е станал жертва на свой по-млад колега. Двамата работели на строителен обект, а 33-годишният работник решил да напусне.

Крадецът е хванат на автогарата в Смядово. Той е на 33 години, от село Айдемир, област Силистра. В него е открита част от открадната сума пари, а в строителни отпадъци, в близост до обекта, е открит портфейла с личните документи.

Мъжът е задържан, работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да се въведат скоростно закони срещу крадците. За " второ качествените" българи които обират старите ни родители по селата доживотен строг затвор. За джебчий също доживотен затвор. За останалите крадци 20 години. За убийци и рецивидисти доживотни присъди без право на помилване, същото важи и за нарко босове, нарко дилъри и евроатлантически наркомани.
4
1
 
5
 
! Отговори
Anon преди 7 години
А? Благодаря за информацията- аз бях останал със впечатлението, че до 500к лева не се смята за кражба, до милион получаваш потупване по рамото, а за по- крупни суми получаваш титла "феодал" и пак си ти...
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво и е толкова интересното на тази новина?
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ЗА ПОРТФЕЙЛ И ЗА МИЛИОНИ ТРЯБВА ЗАТВОР!КРАЖБАТА СИ Е КРАЖБА!ЗА БЕДНОТО НАСЕЛЕНИЕ И 100 ЛЕВА СА МНОГО ПАРИ!ХОЛА УМИРАТ ЩОТО НЯМАТ И 10 ЛЕВА ЗА ЛЕКАР!
1
0
 
14
 
! Отговори
Иван Искров преди 7 години
Крадеш 20 000 000 от КТБ и отиваш на Малдивите