Нощен скандал на пътя, мъж стреля с газов пистолет

Районният съд във Велико Търново му наложи глоба от 200 лева
7 авг 2016 17:58,
7
Нощен скандал на пътя, мъж стреля с газов пистолет
Снимка: Архив Булфото

Районният съд във Велико Търново наложи глоба от 200 лева на мъж, стрелял с газов пистолет на пешеходна пътека, съобщиха от полицията в областния град.

Снощи, около 22.30 ч., на пешеходна пътека в центъра на града възникнал скандал между водачи на лек автомобил и джип. Шофьорът на джипа - 37-годишен жител на Велико Търново, произвел изстрел с газов пистолет във въздуха.

Съставен му е акт по Указа за борба с дребното хулиганство, а днес състав на Районния съд е постановил глобата, уточниха от пресцентъра на полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 2Откакто дойде Боко на власт тези работи чувствително намаляха.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След като нормалните хора се приберат от работа по улиците на нашите градове излизат една категория возила с задкормилни устройства със странен софтуер и започва една балканска имитация на "Американски графити" с тази разлика че устройствата на тези возила си нямат на идея че са едни жалки имитатори на онези от едно време и че всичко това вече е минало и играно от други хора на друго място по друго време с доста години дистанция от сегашното
4
1
 
9
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
В Търново цари голяма селения по улиците. Винаги когато седнеш на кафе си даваш сметка , че има 5 автомобила дето обикалят центъра с 20 км/ч и не бързат за никъде(куките отделно) , но това не е пречка да не дават предимство на пешеходците или да правят изречения на тези които намалят или спрат на пешеходна пътека.
3
0
 
11
 
! Отговори
търновец преди 7 години
колата е БМВ мисля. Тя спира за да даде предимство на пешеходен на пешеходна пътека.Джипа е отзад и си мисли че тоя нарочно бие спирачки...и се почва
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ййййййееессссс. Ел америка.
1
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оо,мутрите си минават по тротоара, пешеходната пътека и пак по тротоара и изобщо не им пука. Докато Боката е на власт, така ще бъде.