Застреляха домашно куче на плаж край Варна

Според собственичката изстрелът дошъл от близките вили
Обновена: 10 авг 2016 13:01 | 10 авг 2016 12:58,
195
Застреляха домашно куче на плаж край Варна
Рокси. Снимка: Facebook

Неизвестен стрелец застреля домашно куче докато си играело на плажа. Там била и собственичката му.

Животното било убито вчера на плажа до свлачището "Трифон Зарезан". Трагедията се разиграла в сутрешните часове на 9 август, до местност Кабакум, пише "Дарик".

6-годишната Рокси, порода самоед, била на плажа със собственичката си Даниела, с която не се разделяли. Забавлявала се на пясъка, докато отнякъде не се чул изстрел. Кучето паднало на място.

"Според мен изстрелът дойде от близките вили", каза Даниела, която още не може да повярва, че Рокси е станала жертва на подобно нагло престъпление.

"Беше прекрасна, пътуваше навсякъде с мен. Всичките ми приятели я обичаха много и бяха свикнали постоянно да ме виждат с нея", разказва Даниела.

Тя написа пост на страницата си във Facebook: "Рокси си отиде. Сутринта някой я застреля на плажа преди свлачището на Трифон Зарезан във Варна. Спешно търся контакт със зоополиция-Варна, която четох че я има но телефон неоткривам. "

Извършителят засега е неизвестен. Не е ясно все още дали варненската зоополиция се е заела със случая.

Преди месец на същото място е била застреляна домашна котка, а убиецът дори бил разкрит. Котката на съседа го дразнела и той разрешил въпроса с оръжие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 66Не казвам , че няма изключения като Вас:) Говорим за цялата картинка. От 100% собственици - 3% спазват реда, закона и приетите норми за поведение! Още 7% спазват само правилото за каишката. А останалите 90%??? И гледам доста се коментира и никой не иска да ми отговори на пост 63. Май и в чужбина сте разбрали само какво може , а какви са ви задълженията и законите май сте ги пропуснали??? Та чакам някой да ми отговори.
68
1
 
2
 
! Отговори
До Невинност преди 7 години
Определението пасва напълно за повечето коментатори тук
67
1
 
9
 
! Отговори
Митко преди 7 години
До Анонимен 61То да беше само Вишнева:) Ама те ако им събират л.а.й.н.а.т.а ще ги стресират кученцата. Те са лозенски кученца - може да *** навсякаде. Но пък радоста да настъпиш такова е неописуема! Все пак е елитно лозенско:) А на децата майната им! То в БГ има толкова много , остава и за тях да ни е грижа! Но кученцата горките , никаде не ги пускат.
66
3
 
5
 
! Отговори
Невинност преди 7 години
Има психопати, които мразят себе си и си го изкарват на най-беззащитните, но това не е най-страшното. Най-страшното е деградиралата тълпа от оглупели, ослепели, оглушели за радостта, любовта и болката нечоеци, които моат само да ядат, да отделят и се имат за членоразделни, понеже викат ''УУУУ'' и бла-бла.
65
3
 
11
 
! Отговори
До Митко преди 7 години
Аз на моите мъници винаги си чистя и са много по-възпитани от много хора по улиците. Те знаят как да се държат, никога не са хапали никой и изпълняват всичко, което се каже! Дори безхаберието на една майка, която беше оставила детето си да ни бърка по чиниите в едно заведение и да изрита кучето ми в муцунката, не го направи зъл към деца и не е ухапал никого! Не мога да ви обясня неща, които очевидно не ги разбирате! Има и зле гледани деца, и зле възпитавани, вземете отношение и по този въпрос
64
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЗначи Бостънския университет не е никакъв по-специален атестат, даже обратното.
63
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КучкарА ти къде беше? Това е работа на общината - аз да тръгна да ги стрелям и тровя ли ? не трябва да тичат безстопанствени кучета из София - отвързаните домашни също са безстопанствени и трябва да ги събират в кучкарниците. да имаш домашен любимец е и отговорност, дръжте си кучетата на повод и си ги пускайте на двора или в апартамента.
62
2
 
15
 
! Отговори
Митко преди 7 години
Да видях , че сте обиколили света и всичко знаете по темата. Хайде сега кажете и другото - ако в тези държави , кучето ви се изсере на тротоара и не си приберете нещата - какво ще ви се случи? Ако ухапе някой - какво ще се случи на собственика? Ако смущава реда в сградата, кадето живеете - какво се случва с Вас?? Не ме разбирайте погрешно - имал съм куче и не искам повече , защото знам колко боли , когато го загубиш! Водете ги навсякаде с вас - на каишка, с пликчето в джоба!
61
6
 
9
 
! Отговори
До Митко преди 7 години
Вие пак не правеите разликата. проблемите, които изброявате, са проблем на хората и част от собствениците. Не на самото куче. И то не иска да *** само пред входа...но пък от друга страна и хора пишкат по входовете! Просто хората са изкривени. Аз моето кученце съм го водила на плаж и в Бг и в чужбина, не съм имала проблем, дори идват хората, радват се, снимат се, но явно съм попаднала на Хора, не на Диваци
60
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Живея в Лозенец, на ул.Вишнева - цялата ни улица е изпонасрана от кучетата, на кучкарите които ги водят в близката градинка.На Запад гледат кучета, но и им чистят - тук ги извеждат навън да се изпикаят и изакат на улицата. Да не им е в къщи. А че разнасят бацили, микроби и бактерии. А че там си играят и деца. На кой му пука.
59
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За кучкарите, които се имат за нещо повече от нормалните хора ще кажа, че София е единствената столица, в която посред бял ден бе разкъсан от кучета ЦЯЛ ПРОФЕСОР, при това не какъв да е а от БОСТЪНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ В МАЗАЧУСЕТС.
58
1
 
10
 
! Отговори
Митко преди 7 години
До КучкарЧе сега да не е по-различно??? С *** е пълно навсякаде! И както един уважаван човек беше казал "Г-жа те не ни изнасилват, те ни хапят!" И защо никой не казва , защо собствениците на кучета не спазват правилата???? Имате административни пречки, законови, някаде ви бият ако си водите кучето на каишка?? ЗАЩО НЕ СПАЗВАТЕ ПРАВИЛАТА??? А ревете по форумите.
57
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Твърде варварско. По света също има хора ,които водят кучетата си на плаж, но там няма такава омраза и агресия. Никой не гледа на животните като на първи врагове. Такава диващина никъде няма като тук -да стреляш като в Дивия Запад и то не само по животни , а по всичко. Пещерняци, да си цивилизован означава не само да спазваш реда, но и да си добър, грижовен и отзивчив. Тук само намръщени и всеки им е крив.
56
7
 
11
 
! Отговори
Митко преди 7 години
Оградена, със съоръжения за комфорта на кучетата, кошчета с торбички , кадето да им изхвърляте л.а.й.н.а.т.а , но е по-лесно да го изкарам пред блока, да *** градинката , кадето играят деца, да опикае входа , че ми е студено да мръдна 5 м ??? Ай сиктир , ше ви се не знае в природолюбителите!
55
8
 
3
 
! Отговори
Кучкар преди 7 години
Интересно как се досетиха един куп коментатори за наморник и каишка, а никакви ги нямаше, когато бездомните кучета обикаляха кварталите на цели глудници.
54
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такива стрелци превърнаха България в лудница без закони
53
12
 
11
 
! Отговори
Явор преди 7 години
Как по целия свят може да ходиш навсякъде с кучета, само тук не може... Злобни хорица станахме, това е проблема ... Никой няма право да решава дали кучето ми ще живее или не. По тази логика аз мога да убия детето ви.
52
2
 
6
 
! Отговори
Митко преди 7 години
До Анонимен 47От както през ден се пише и дава по тв за хора нахапани от всякакви кучета (бездомни и домашни) добри и мили същества - то този по-различен статут е минало! С празни приказки по форума нищо няма да решим! Аз спазвам правилата и се опитвам с това да давам пример. Отидете в парка зад Хилтън да видите какво чудо е!!! И с цялото си нахалство ми обясняват , че това било КУЧЕШКАТА ГРАДИНКА??? И кой го реши това?? Тези , които не спазват правилата???? Такава градинка има в Южния парк!!
51
6
 
12
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 7 години
А инак има статистика, погледнете, колко пъти куче е нападнало човек и колко пъти хора са нападнали други хора. Гарантирам ви, че втория тип нападения е доминантен
50
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Седерасто-герберастите обърнаха и морето на кучкарник. Няма спасение никъде вече от тая напаст.