От първо лице: Млади араби вървяха насреща…

Политици в Австрия посъветвали Весела Кацарова да мълчи за нападението
Обновена: 13 авг 2016 17:36 | 13 авг 2016 17:24,
188
От първо лице: Млади араби вървяха насреща…
Снимка: Facebook

"Вървях по главна улица, по която нямаше хора. Две млади арабски момчета вървяха срещу мен и изведнъж отприщиха изключителна агресивност срещу мен. Човек трябва да го преживее, за да го разбере”.

Това е част от разказа на оперната ни прима Веселина Кацарова. Тя е едно от стотиците европейски жени, жертва на нападение на млади бежанци. Сцена на действието в нейния случай е Инсбрук, Австрия. За агресията срещу нея се разбра през изминалата седмица.

"Случки като тази за, съжаление, са бъдещето на Европа и това е страшно", каза Кацарова пред "Дарик".

Още по темата
Примата ни е сигурна, че нападателите й са били от арабски произход, но не може да каже категорично, че са били бежанци.

"Политици в Австрия ме помолиха да не казвам истината, но аз реших да я споделя, защото това не е нормално", каза още Кацарова.

"Аз бях нападната от две млади момчета. В подробности не искам да влизам, защото всички знаем какво става в Европа”, разказа певицата.

Тя обясни, че не е засегната психически, а повече физически. Но и това не било драматично.

”Просто ми е тъжно, защото тези деца можеха да ми бъдат синове - аз имам син на 17 години. Тъжното на ситуацията е, че това е реалността. Професорът, който ме прегледа в клиниката, каза че това става на всеки два-три дни", добави оперната ни прима.

"И това е много тъжно развитие - аз мисля какво е бъдещето на нашите деца, какво направи света такъв, каква грешка направихме хората? Отговарям си, че лошото става повече от доброто. Сега вече ще бъда по-предпазлива", зарече се Веселина Кацарова.

Тя обясни и че след нападението първо е била ужасена, а след това се ядосала на себе си, че не е реагирала добре.

"Аз съм артист, който дори не ходи гримиран на улицата, една жена на 51 години, много е страшно. Тези хора се чувстват изолирани. Те искат да дойдат и да притежават средства, да живеят като другите. Това е невъзможно - и австрийците, и германците имат безработица. На тях са им осигурени, разбира се, дом, дават им се средства и храна. Но и нямам право да спекулирам, защото те може да са родени тук", каза още оперната певица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Госпожата не е българска гражданка защото има Швейцарски паспорт , само незнам защо се крие всичко това , елементарно криминално деяние , можело и тука роми да я ограбят
121
1
 
0
 
! Отговори
До Анонимен преди 7 години
Лесно е на плебса да поглъща подобни лъжи, като "натурални" кюфтета от топлия щанд на голяма верига за хранителни продукти. А пратените (за жълти стотинки) коментатори, да клакьорстват в полетата за коментари. Но на мен ми плащат от 700 до 900 евро на ден руснаците, не само да пиша, но и да знам... Което е важноНе разбрах, защо ти плащат от 700 до 900 евро на ден руснаците? Моля поясни.
120
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо не разбирам, защо се е наложило да я водят в болница после? Бой, или друго е имало?
119
3
 
6
 
! Отговори
12 преди 7 години
И ние искаме да работим в германия и да притежаваме средства, но баба меркелица ни се изсмя и покани чуждопланетни. А разни оперни прими, артисти, висши хора на изкуството отвориха прегръдки и бедра и пророниха сълзи, мислейки си че няма да ги стигне.
118
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бежанците да си бегат отде са. Ние що не бегахме по турско и войните.
117
8
 
4
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
"и изведнъж отприщиха изключителна агресивност срещу мен"----------------------Хахаха... ало, петата колона, дайте малко по-сериозно! Тия рубли да не растат по дърветата. :)))
116
4
 
16
 
! Отговори
Ганчо преди 7 години
На Ви демокрация и съжаление към мигрантите. Няма такъв филм, само бой и депортация през границата. Тези започват да се считат за велики и скоро ако не се вземем в ръце ще ни бият по улиците в собствената ни държава. Да вадим пушките и като КУКЛОСКЛАН. Горящите кръстове и белите качулки. Това му е майката. Демокрацията на сопата да влиза в употреба.
115
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде е наша Кристалина да обясни на пострадалата, че тези млади араби са искали да подобрят генофонда и да помогнат на ЕС да се подмлади?!? Нали това ни обясняваше, ръткомахайки като ОФ активистка! Дали еврокомисарите няма да дадат пример на обикновените граждани на ЕС, като приемат в домовете си такива млади екземпляри - да си помагат взаимно в интеграцията и взаимното проникване - цивилизационно и културно, разбира се?
114
3
 
8
 
! Отговори
Деси преди 7 години
До 160И как точно ти стана ясно че лъже? Айде пий си хапчетата моля
113
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За съжаление една странна женица на един висок пост покани тези хора в Европа, но не постави условия при които могат да пребивават. Първото което трябваше да направи е да свали чаршафите от главите им, както те държат като се отиде при тях да се покриват главите. Който е толкова обвързан с вярата си ще се насочи към страни които отговарят на неговите виждания. Всички са потърпевши от едни безумни управляващи.
112
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да си направят мюсюлмански съюз, да си се молят по цял ден и да си решат брадите, да си бият жените през час и да си се взривяват по площадите си.Защо идват и правят всичко това в нормалните държави.
111
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да си представя че има хора които защитават тази арабска *** която нахлува в Европа.Красливи, мързеливи и толкова опасни за нормалните хора.След време децата ни ще ни съдят, че сме ги оставили да си разиграват коня у дома ни.
110
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом стават толкова нагли трябва да има ответен удар. Който се провини го връщаш там откъдето е излазил, ако е трето поколение родил се в Европа, събираш цялата фамилия и пак го мяташ в майчината му земя. Който не може да уважава Европа и европейците да си ходи. С добро не става и това вече всички го видяха. Трябва сериозна защита за да има една истинска Европа. Терориста е нечовек и няма място за него в този свят.
109
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако такова нещо се случи в Турция, тези не само че ще бъдат осъдени веднага, но такъв бой ще има.По същият начин ще се държат с тях в Русия , Китай и други нормални държави.А в обратната Европа ще им пазят правата и накрая ще те изкарат виновен че си сложила къса пола.За съжаление ЕС е обречен ,християнството е обречено и за всичко са виновна шепа алчни политици и чиновници.
108
1
 
2
 
! Отговори
гре6ката е преди 7 години
Ширещ се атеи3ъмЛакомияП0литиката впряга религиите да и служатполицията е практи4ески 3акритаследят всяка твоя кра4ка
107
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега от БХК какво ще кажат.Едно две текмета не се брои,все пак важното е да няма расизъм .
106
1
 
13
 
! Отговори
Суека преди 7 години
Кой подпали чергата на мюслитата АМЕРИКА ... шут в гъзът и всички арабески от ЕС да си ходят във вторият дом мама СВОБОДА НА СЛОВОТО ... !!! Не е честно ЕВРОПА да приютява хората останали без дом и препитане заради някакви си янки терористи !
105
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе търсела е повод да откаже концерта. Знаете ли кога австрийската полиция ще я отпрати като и каже да не подава оплакване особено ако е имало физическо въздействие? Точно никога.
104
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До spacexНе и в Русия, Русия има положителен прираст, населението се увеличава, младите хора стават все повече. Застаряват трипололовите в западна Европа и японците.
103
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Природните закони не се интересуват от религия или култура. Те са преходни и субективни. Оцелява и разширява ареала си само тази популация която е по-жизнена и приспособима. В случая младите араби.