Араби нападнаха оперната прима Веселина Кацарова в Австрия

Оказва се, че там всеки втори ден беженец посяга на жени на улицата
Обновена: 11 авг 2016 13:14 | 11 авг 2016 12:44, Камелия Цветанова
47
Араби нападнаха оперната прима Веселина Кацарова в Австрия
Снимка: wikipedia.org

Оперната певица с швейцарско гражданство Веселина Кацарова е била нападната от арабски бежанци при опит да бъде ограбена в австрийския град Инсбрук.

Майката на примата, която живее в Стара Загора, каза пред БНР, че дъщеря й е получила нараняване на главата.

Оперната певица била в алпийския град за участие във фестивал за антична музика. На връщане от репетиция я нападнали двама арабски бежанци, на видима възраст между 20 и 25 години.

Те направили опит да измъкнат дамската й чанта, но като не успели, единият я блъснал, тя политнала и ударила главата си в стената на близката сграда.

Кацарова е била настанена и в болница, като изследванията не са потвърдили мозъчно сътресения. Сега тя се възстановява в дома си в Швейцария и заради инцидента е отложила участието си във фестивала.

Нападателите и досега не са заловени от полицията на Инсбрук. При подаването на жалбата полицаите казали на българското мецосопрано, че всеки втори ден има посегателства над жени на улицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
18
 
! Отговори
Чужденеца преди 7 години
Лагер. Режим. Ставане: 4. Чистене на помещения и личен външен вид: 4-6:30. Закуска: 6:30-6:45, Отвозване до строителни обекти: 6:45-8. РАБОТА: 8-12, Обяд: 12-12:15. РАБОТА:12:15-19:15. Вечеря: 19:15-19:30. Отвозване до лагер: 19:30-21:15. Образователни часове: 21:15-23:15. Лично време: 23:15-23:30. Сън: 23:30-4:00. Една недела в месеца половин ден за пране. Добре дошли!
31
0
 
12
 
! Отговори
браво преди 7 години
крайно време е всички да си отидат по родните места друг изход няма
30
0
 
9
 
! Отговори
Плефнелиев преди 7 години
колкото и да ни бият няма да ни спратда ги обичаме, да сме толерантни към тяхи да живеем съвместно с тях по техните закони на шериата
29
0
 
17
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Тепърва ще патим от тези амеби.
28
0
 
16
 
! Отговори
До 33. Прав си! преди 7 години
И точно тук възниква противоречието - нали демокрацията ти гарантира свобода на убежденията. Тогава откъде накъде ще отнемат правото на човек да бъде расист? И къде е писано, че расистът непременно иска да върши злини? Някои хора от различни етноси и култури могат да живеят заедно, но други са несъвместими! Тогава изходът е сегрегация - всеки да си има държава и да не се опитва да се налага над другите.А сега в Европа какво става?Идват тук да живеят на социал, но искат да ни подчинят и променят
27
0
 
26
 
! Отговори
Пиночет преди 7 години
Много голяма част от тях ви мразят, мразят вашата култура и вашия начин на живот. Ако могат, биха ви убили. Вие не знаете техния език и дори не разбирате, че колкото и невинно да изглеждат, докато си говорят в градинката при джамията в София, в същото време си мислят как само ще ви прережат гърлата или изнасилят, ако сте жена.Тъжно е, но е така - християните за тях са по-низша категория хора"
26
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В цяла Европа, Канада и. САЩ, ако кажеш нещо срещу ***, араби или турци те обявяват за фашист, расист или ксенофоб. Хората са свикнали да мълчат и да разчитат на реда и закона. Мултикултурната политика и толерантността към различните минаха всякакви граници. Вместо цялата *** да я държат на къс повод, на бой, глад и тежък физически труд, пуснали ги да живеят където искат, хранят ги, строят им жилища и насила ги карат да стават европейци. Колко още ще ги търпят?
25
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
наближава времето да бъдат отворени бежанските лагери Аушвиц и Треблинка. През комините им е най-късият път до аллах.
24
1
 
20
 
! Отговори
Сатанаил преди 7 години
Мъката на белия човек!
23
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Политиците от ЕС, виновни за приютяването на терористите, кога ще поемат отговорност за престъпленията си?
22
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да се третират като терористи. Да им се върже една шашка динамит и да ги наредят около масата
21
4
 
24
 
! Отговори
БХК преди 7 години
Смиреност и толерантност спрямо ислямската инвазия.
20
0
 
53
 
! Отговори
Свободата на опера преди 7 години
Всичко е въпрос на контрол. В централната част на Атина , превърната в гето има много повече араби от София , но не контролират кой как се облича и са кротки и мирни защото , в квартала е пълно с полицейски автобуси , в които има жандармерия , която ги възпитава. Арабите (турците и "ромите") трябва дасе държат изкъсо , това са злобни , подли , свирепи и варварски племена.
19
0
 
47
 
! Отговори
възмутен преди 7 години
На тези хора просто не им е там мястото! Да си вървят по родните места, там да се трепят един друг! През пролетта в подлеза пред Операта във Виена, в най-големия и лъскав магазин за картички и сувенири продавачът беше арабин, невладеещ никакъв друг език освен родния си и беше надул касетофон с някакво маане, което гърмеше из магазина и околните места! Никой не му направи забележка. Воят беше невероятен! И това ако не е парадокс - пред Виенската опера вие мюезин с цяло гърло и всички го търпят!
18
0
 
51
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
В Европа ще ви бият и крадат, че и убиват араби. В Америка това ще ви го сторят афрохамериканци, в Бразилия пък некви ***. Изобщо не е лесно да си бял човек. Всички искат я да те трепят, я да те ***. Факт!
17
3
 
22
 
! Отговори
бг преди 7 години
Неприлично е била облечена.Контролират морала на жените.
16
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаха горкото евросьюзче хахаха
15
1
 
26
 
! Отговори
Ocean Pacific преди 7 години
Предполагам се касае за амок или несподелена любов , те сигурно имат маймунски имена , но са израстнали в Австрия , нека това че араби нападат жени през ден не свързва с бежанскуя поток , да се свърже с марсианцитр 0_о
14
1
 
40
 
! Отговори
Имам баялдъ преди 7 години
Арабинът не требе да се причислява към човеците. Това са ***, специализиращи мюсюлманско пого - бият си темето в плочника по 5 пъти на ден, докато мазен мюфтия вие от минарето. Оттам иде и неспособността им да се впишат в обстановката на запад от Стамбул.
13
1
 
50
 
! Отговори
българина преди 7 години
Всъщност се оказа че западна Европа е най новата османска провинция. След 500 г може и да им дойде акъла