Задържаха столичанин за превоз на мигранти от Афганистан

В управляваната от него кола е имало петима възрастни и 6 деца
10 сеп 2016 13:02, Елка Василева
11
Задържаха столичанин за превоз на мигранти от Афганистан
Снимка: архив, Булфото

Столичанин с инициали Р. Д. на 40 години е задържан в полицията за превоз на мигранти от Афганистан. Това съобщиха от Областна дирекция на МВР във Видин.

Чужденците са открити вчера в землището на село Раковица, община Макреш около 18.30 часа в автомобил Фолксваген "Кади", шофиран от 40-годишния мъж. В колата са пътували 11 души (петима възрастни и 6 деца), които отговарят на профила "нелегален мигрант".

Чужденците са доведени в РУ-Кула, установена е самоличността им - граждани на Афганистан. Пълнолетните са задържани, на децата е предоставена полицейска закрила. Предстои извеждането им от обслужваната територия.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: превозмигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 7 години
Ако Б.Борисов имаше малко срам досега тези недоразумения като МВР Бъчварова и гл.сек. Г.Костов които обикалятБТГ и завръщайки се продължават да се изявяват кат говорители по телевизии и радиа че мигрантите са спрени да беше досега да ги е уволнил за опашатите им лъжи.
7
0
 
2
 
! Отговори
Мунчо от Под игото преди 7 години
До МдаааИ на тези дето плащат, държавни поръчки им дават, като бонус;)А онази студентка с буса я смляха от бой.
6
0
 
4
 
! Отговори
еделвайс преди 7 години
Тия новини взеха да ми писва. Все без документи, все навътре в страната "задържани", все не знам си какво..... Темата е мътна.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народ - дупедавец! Държава - кошче! Виновни са българите живеещи зад граница - така викат повечето месни български родолюбци с фесове в душите! :))))))
4
4
 
14
 
! Отговори
вера преди 7 години
Какво ще кажете да предложим ново наказание: за този, когото хванат да превозва нелегално имигранти отнякъде, наказанието е да ги върне обратно откъдето са дошли - например в Афганистан /където вече няма война/. Не важи за Сирия, където бомбандират. Наистина не трябва да губим хуманността си, когато се чувстваме застрашени. Но не трябва и да губим здравия си разум като Меркел, при която пък исторически комплекса е разбираем.
3
0
 
6
 
! Отговори
ЗАЩО, ЗАЩОТО? преди 7 години
До Добре бе,Няма да има ДАЛАВЕРА за всички по веригата , от превозвача до съдията .РАЗБРАЛИ Мъ?
2
0
 
13
 
! Отговори
3 преди 7 години
За бой са не афганистанците , а този който ги вози.
1
1
 
27
 
! Отговори
Добре бе, преди 7 години
не може ли както направиха гърците?За такова деяние при дежурен съдия и три години ефективна присъда без право на обжалване!