Биячът на лекарката – в ареста, близките му протестират

Магистратите отсякоха: Ако е на свобода може да се укрие
31 окт 2016 15:44,
48
Биячът на лекарката – в ареста, близките му протестират
Снимка: Dnes.bg

18-годишният Димитър Костадинов, обвинен в побоя над лекарка от Центъра за спешна помощ в Пазарджик, остава за постоянно в ареста, реши преди минути Окръжният съд в града.

Магистратите прецениха, че има достатъчно доказателства, че Димитър е извършил нападението над д-р Гергана Анчева и че ако е на свобода може да се укрие или извърши друго престъпление.

Още по темата

След като чуха решението на съда, приятелки на младежа, които бяха в съдебната зала, се разплакаха.

По-рано през деня близки на Димитър излязоха на протест в негова защита и настояха младежът да бъде освободен.

Участниците в протеста издигнаха плакати в защита на младежа от село Момина Клисура и в знак на протест пресичаха пешеходната пътека пред Съдебната палата в Пазарджик.

Близките на Димитър твърдят, че той е обвинен несправедливо. До ареста на младежа се стигна, след като нападна д-р Гергана Анчева. Заради травмата тя беше настанена в отделението по неврохиругия на болницата.

"Два пъти ме е ударил по главата. Опита се да ме ритне. И аз вече не си спомням втория път, когато ме е ударил", разказа пред Dnes.bg д-р Анчева.

Охранител от болницата се опитал да се намеси, но също бил нападнат от младия мъж, който е кандидат за полицай.

Лекарката от Спешното отделение в пазарджишката болница я дели година и половина до пенсиониране, но при тези обстоятелства тя е решила да напусне здравната система.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината е някъде там, но това, че лекарите както ги наричат някои по надолу са търговци, ми то не е случайно такива сме си ги направили... *** е свикнал да дава рушвети я да се пререди я да мине по -лесно и т.н. Искам и да допълня нещо, че много обичаме да сравняваме със западна Европа, в някои държави ако нямаш застраховка или нямаш здравни права те изхвърлят на улицата
12
8
 
14
 
! Отговори
Какво да мислим?! преди 7 години
Ако беше проследил новината, щеше да знаеш, че той не е търсил лекарска помощ, придружавал е пострадал при пътен инцидент. Дори на близкия да не му е оказана адекватна мед. помощ, защо трябва да превръща възрастната лекарка в боксова круша? Когато са ви продали дефектна или негодна стока, пребивате ли продавача? Защо само лекари и учители са Ви длъжни, като че сте богове? Що не тръгнете да пребивате подред полицаите, след като не заловят обирджиите дето са ви обрали и пр., бабаити такива?
11
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може докторката да е била една нахакана гадна хиена която по най просташкия начин да го е обидила, нахокала и да е отказала законава медицинска помощ и едно момче в нашата скапана държава където няма закони да и е нацепило наглата КАСКА-----------------------------------За мен тук е истината, просто чувствам че така е било, а се опитват да скрият истинските причини. Не виждате ли, че момчето -(не че одобрявам постъпката му! )- е нарочено за изкупителна жертва. За назидание на пациентите да си траят пред безобразията на лекарите!Не одобрявам побоя, физическата агресия,но в състояние на афект
10
9
 
10
 
! Отговори
Моляя преди 7 години
Докторката е гадна и нагла
9
9
 
9
 
! Отговори
filnk преди 7 години
Селянин ***.Друго не мога да кажа.
8
11
 
21
 
! Отговори
ККК преди 7 години
Всеки път като ида до личния и ми иде да ги избия всичките ... хем нагли, хем некадърни, хем корумпирани ... хем осигурен пак им плащаш
7
9
 
11
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 7 години
До jojoДано да има акъл за пастир,че и там мислене трябва.Ако такива ще са в утрешната полиция,не знам.
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От много мислене рейгираш! Сега и учителите ще са ти виновни, че си неграмотен.
5
13
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Приятелките" му хич да не протестират. Това момче удряло ли е лекарката, как я е удряло за да получи жената комоцио?! Без съд трябва да лежи 5 години, та други *** да знаят как се бие лекар! А тоя щом е ударил възрастна жена, дошла на помощ, утре ще бие и тъй наречените си "приятелки". Вижте му острия профил, впадналата тясна уста - жестоко същество, най-малкото - невъзддържано, а иначе ...
4
26
 
21
 
! Отговори
Мислете преди 7 години
Ало кухи *** я помислета ако на вас лекар ви откаже помощ в болницата как ще рейгирате!?
3
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До jojoМалко ги бият " лекарите ".То и лекари не са ! Половината са търговци , другата половина са касапи .Малко им е боя !
2
15
 
44
 
! Отговори
jojo преди 7 години
Така им се пада на тези . Къде си мислят, че се намират, да си стои на село и да си пасе овцете, ще удря лекар той. Хайде сега в ареста да му дойде акъла.
1
16
 
37
 
! Отговори
аз преди 7 години
Да не излезе от пандиза ***-бияч. Сега лекарката като напусне ще чакате линейка вдругиден!