Убийството в Коларово – дело на подготвен професионалист

Разследващите не са открили нито оръжието, нито гилзи
1 ное 2016 10:52,
7
Убийството в Коларово – дело на подготвен професионалист
Снимка: Булфото, архив

Неизвестен извършител застреля хладнокръвно мъж в петричкото село Коларово. Малко преди полунощ пред дома му е застрелян с един куршум 47-годишният Георги Р.

Той се прибирал в дома си, който е на метри от Подгорието. Убиецът го е издебнал и го е застрелял с огнестрелно оръжие. По първоначална информация жертвата е улучена в гърба и е издъхнала на място.

Още по темата

Най-вероятно убийството е дело на професионалист, тъй като всичко е било предварително подготвено. Разследващите не са открили нито оръжието, нито гилзи.

В Коларово тази сутрин пристигнаха криминалисти от София, които ще направят втори оглед в района на престъплението, който продължава да е отцепен, съобщава "Дарик".

Застреляният мъж се е занимавал със земеделие. Семеен е, жена му е от Петрич и работи като шивачка. Семейството няма деца.

Хората в селото са притеснени от случилото се. От полицията са категорични, че на този етап не може да се говори за мотиви за извършеното престъпление. По случая е образувано досъдебно производство.

Убиецът се издирва, на помощ на петричките полицаи са дошли и техни колеги от региона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
след като е професионалист би следвало да си плаша осигуровки.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Убиеца е професионалист, висок , рус , със сини очи и носи обувки от коша за *** с три номера по-голями. Събира гилзи за старо желязо.Ако убиеца е професионалист, разследващите са профани.
5
0
 
11
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 7 години
Motiva e revnost moje bi.Zemedelec,jena mu shivachka,ako e bil zamojen jena mu nyama da raboti shivachka.I zatova si mislya che moje bi ima treti v kruga
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи е сгрешил някъде
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и е бледолик....
2
0
 
15
 
! Отговори
бла преди 7 години
Чак пък професионалист. И да не е револвер един чорап и гилзата ще си остане при стрелеца. А пистолета може да го остави под някой камък на 10 км от съседното село.
1
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много им е ниска летвата на криминалистите, щом считат че убиец с револвер (пистолет, който не оставя гилзи) е професионалист. Важното е, че не е хвърлил пистолета в храстите като някой аматьор - следователно е професионалист. Големи *** тези следователи, ей!