"Билд": Светослав може да бъде обвинен в опит за убийство!

Българинът бе арестуван в събота следобед на автогара в Берлин
Обновена: 19 дек 2016 07:17 | 19 дек 2016 07:14,
51
"Билд": Светослав може да бъде обвинен в опит за убийство!
Кадър: YouTube

Прокурорите в Германия може да повдигнат обвинение в опит за убийство срещу 27-годишния български гражданин Светослав Стойков, който нападна брутално в гръб млада германка на стълбите в берлинското метро, съобщава вестник "Билд".

В заповедта за арест на Стойков се уточнява, че той е издирван за нанасяне на тежка телесна повреда. Но към момента не е ясно дали това ще бъде окончателното обвинение срещу него.

Още по темата

Говорителят на прокуратурата Мартин Щелтнер подчерта, че решението ще бъде взето след приключване на разследването: "Разбира се, че не изключваме опит за убийство".

Dnes.bg припомня, че българинът, който бе арестуван в събота следобяд в Берлин, е бил разпознат от охранител в общежитие за бежанци.

Роднина на Стойков се бил регистриран като бежанец в дома и Стойков и братята му всеки ден ходели в дома да го взимат и извеждат. Връщали се вечер пияни. Тъй като в бежанските общежития алкохолът е забранен, те изсипвали бутилките бира, които носели, демонстративно на земята. Държали се изключително провокативно и причинявали неприятности.

Затова и охранителят, който се представя ред в. "Билд" като Али, разпознал веднага Светослав на видеото.

"Те винаги носеха едни и същи дрехи", казва той пред вестника. За да се увери, изгледал видеото и на екран с високо качество при началника си, след което се обадил в полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
2
 
! Отговори
POLIZEI преди 7 години
Глупости на таркалета , от къде тоа Менте-Охранител , разпознат е от спътник в Автобуса в който пътувал от Франция за Берлин а не от тоа Охранител в кавички
30
1
 
10
 
! Отговори
Възмутен и ядосан! преди 7 години
Обаче в други сайтове пише, че в Германия били загрижени заради настроенията срещу ромите, които този клип породил в България!А не се ли загрижиха за десетките хиляди българи-жертви на ромския произвол и на бездействието на институциите, които се съобразяват с мъгливата препоръка от Европа "да не бъдат притеснявани ромите"?!
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не "може" а ТРЯБВА!
28
0
 
3
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
Да уточним : лицето Х е извършило нещо. То не представлява България! Имаме свободно движение на хора в ЕС _ това означава,че не държавата България изпраща такиеа като Х. Преди много години хванаха фирма на германец произееждала хим.оръжие за Кадафи _ тогаеа казваха " Ханс го е направил, не ГФР" Макар,че в онзи случай държавата му е трябвало да контролира. Да не смесваме особа с държава!
27
0
 
10
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Нека се подчертават за напред подобни в новините - българин от ромски пороизход!!! Не срамно да си ром, нито българин! Срамно е да ставаме известни с такава простотия!
26
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбирам защо толкова натякват, че е българин, като ТОЙ НЕ Е.
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано има най-строго наказание за този.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ало Шефа на редакцията не забравяй че от 300 000 поне 100 000 БЪЛГАРИ четат Новини в Германия , да не ви се смеят на глупостите които пишете
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гл.редакторе като тоа Менте-бОДИГАРД колко такива биха се състезавали за сумата от 60 000 евро награда за Информация за тоа наш ром , говорим за Германия нали а не за България , да не забрявяме Охранитела от Хотела в новогодишната нощ в Кьолн - хърватина (бил актьор в Хърватия а той обикновен пазач в хотел) който търсеше изява и заговори 1000-ди глупости умножени по толкова
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не "може", а "трябва"...
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига сте умешвали Новините за това ромче , думите на тоа мним Охранител дето няма снимка няма нищо дори с друго име тоест не се казва Али от 16 декември нямат нищо с залавянето му на 17 декември
20
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Do28 Малко знаеш и фантазираш. В Германия по статистика са най опасни от друти държави. НА ПЪРВО МЕСТО РУСИЯ. Представяшли си ако тръгнат свободно с тая сбъркана Култура?
19
0
 
6
 
! Отговори
Сп??нс преди 7 години
Само за сведение , някой може ли да каже какво стана с жертвата , жива ли е , тя ще го съди ли ?
18
1
 
18
 
! Отговори
българин преди 7 години
престанете да наричате този българин, не е българин
17
2
 
3
 
! Отговори
до Златко Желев преди 7 години
Заради такива материали умря сина ти, заради такива материали има още много голям и дебел да ядеш. Сина ти се върти в гроба от антибългарските ти статий . Няма да има мир за неговия прах с такъв баща !!! Господ забавя, но не забравя. Сигурно имаш още живи роднини , засега. Кой във физкултурен салон , кой другаде....
16
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 27Цивилизованият свят едва-едва почна да се осъзнава каква колосална грешка направиха, като разрешиха на 7 милинното племе прокажено българско да плъзне навсякъде по света!
15
0
 
4
 
! Отговори
Nezabravka преди 7 години
До Събирач на минусиАми нека да ритне и теб тогава.
14
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много е радостно, че германските власти пипат доста бързо. Очаква се да бъдат и безкомпромисни. Не вярвам, че пpимaтът ще еволюира положително в затвора, но все пак дано да бъде командирован там за по-дълго. Жалко ще е, ако германците не прилагат възпитателна мярка - тежък затворнически труд.
13
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искрено се надявам да получи най-тежката възможна присъда и да си изтърпи наказанието. Само така ще се пресече беззаконието. Ако на този му се размине, ще има много други такива случаи, а това не трябва да се допуска!!!
12
1
 
8
 
! Отговори
ИзГрупаВаляк преди 7 години
Светосляве, защо го направи? Светославе ти имаше всичко! Всичко ти купувахме Светльо! От нищо не те лишихме!...народно хърд творчество!