Грабеж завършил с жестоко убийство потресе Левски

Мъж издъхна от раните си, след побой от крадци
3 яну 2017 09:37, Петя Славова
20
Грабеж завършил с жестоко убийство потресе Левски
Снимка: архив, Булфото

Жестоко убийство бе извършено в нощта на 30 срещу 31 декември в град Левски. По първоначална информация трима мъже влизат в дома на 57-годишния Кирил Костадинов, известен като Киро бастуна или Киро чейнджа.

От дома му са откраднати над 100 000 лева. Полицията разследва грабеж със средна телесна повреда. Мъжът по-късно почива в болницата. Съпругата на Кирил Костадинов също е била бита и е в критично състояние в болница.

Жителите на Лески са настръхнали. Казват, че се страхуват да живеят в града. Енорийският свещеник Християн Стефанов дори публикува възмутително писмо на стената си във Facebook.

"Има беззаконие и ние го позволяваме с нашето небрежно поведение и безхаберие. Убеден съм, че полицията този път ще подходи сериозно към този случай. Но се надявам, когато делото влезе в прокуратурата и съда, нещата да приключат подобаващо – с наказание за такова брутално убийство", коментира енорийският свещеник Християн Стефанов.

Хората в града са уплашени и обясняват пред Нова тв, че това не е първия случай на жесток побой с цел грабеж. Това се е случило и на жена, която се връщала от работа. Нападението било извършено на оживена улица.

Друг човек призова управляващите да приемат закон като в САЩ - всеки човек с чисто криминално досие да може да си закупи оръжие и да се защитава, ако бъде нападнат в дома си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Охранителят-София преди 7 години
Само право за самозащита с огнестрелно оръжие и право на използването му от потърпевшите в случай,че са нападнати по антисоциални причини,още повече и в домът си или лична собственост! Всичко друго е компромис към престъпноста и начин да се поущрява!
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЩОМ СЕ ЗАНИМАВАЛ С МНОГО ПАРИ АКО Е ИМАЛ ЧЕЙНД БЮРО ДА Е НОСИЛ ПОНЕ ГАЗОВ ПИСТОЛЕТ!!!!ТЕЗИ КОИТО СА ГО ОБРАЛИ СА ГО ПОЗНАВАЛИ И СА ЗНАЕЛИ, ЧЕ СКЛАДИРА ПАРИ В ДОМА СИ!
12
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
6 съчувствам, ама да се беше засстраховал.
11
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 11 Стига с това клише , че сме демокрация. Да знаеш НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ СЛЕД КАТО НЕ СТАНА ЛУСТРАЦИЯ. За в соца. В лагерите влизаха хора , който си защитаваха собствеността. Ни си даваха произведеното на партизани, комунисти Не желаеха колхозите /ТКЗС/ Цяла Европа знае ти не знаеш.Имало е и криминални. Разбира се, но е карано основно срещу собствениците.
10
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това за оръжието е добре. Ама кои и как ще определят криминалното досие. Че то и сега си има хора с оръжие. А да ли е правилно да го притежават е въпроса.
9
6
 
24
 
! Отговори
123 преди 7 години
Жестоко престъпление! Да ама живеем в демократична страна. Сега разбрахте ли, защо е имало трудови лагери по времето на социализма?
8
8
 
3
 
! Отговори
Руди преди 7 години
До Жепеец И тази глупост дето си я написал , каква връзка има с убийството бе мухъл.
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама и тоя със 100 бона кеш и той ще е бил някой шофьор на рейс сигурно....
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Там е като склад пален с ром. Много алкохол има там
5
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Знам го този град Левски, там за първи път през живота си видях човек, окопчан в белезници. Иначе е хубаво градче, с гара, с паметници край нея, носи и името на националния ни герой. Много хора от ромски произход живеят там.
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно време е било Гара Левски, пази багажа... Ама докато се каже е било късно. Затова вече е Пази багажа Гара Левски
3
1
 
26
 
! Отговори
Жепеец преди 7 години
Гара Левски, пазете багажа...
2
1
 
47
 
! Отговори
Стефанов преди 7 години
"Друг човек призова управляващите да приемат закон като в САЩ - всеки човек с чисто криминално досие да може да си закупи оръжие и да се защитава, ако бъде нападнат в дома си." - Повечето хора, особено тези, които са пострадали от брутални грабежи, искат да има такива законови промени, но управляващите ги е страх, защото тогава обикновените хора могат да си потърсят правата. Всички разбираме за какво става дума, само политиците се правят, че дъжд ги вали.
1
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КУЛТУРНИ ОСОБЕНОСТИ НА НОВОБЪЛГАРИТЕ.