Турчин превозвал петима с менте паспорти през "Капитан Андреево"

Свиленградската прокуратура е повдигнала обвинения
27 яну 2017 20:14, Анисия Иванова
10
Турчин превозвал петима с менте паспорти през "Капитан Андреево"
Архив: Булфото

Свиленградският районен съд е определил мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо турски гражданин, който е използвал фалшиви документи за самоличност при преминаването си от Турция у нас през ГКПП "Капитан Андреево", съобщи Пловдивската апелативна прокуратура.

Вчера Салих Й., 60-годишен, който е имал разрешение за пребиваване в България, е влязъл на граничния пункт с лек автомобил "Мерцедес".

В колата са пътували още 5 лица, от които две ненавършили 14 години деца. При проверката се е установило, че Салих вече е бил осъждан за незаконно преминаване на границата ни през миналото лято, когато също е ползвал неистински паспорт и за което е бил осъден на 10 месеца затвор задочно с 3-годишен изпитателен срок.

Свиленградската районна прокуратура е повдигнала и обвинения на пълнолетните пътници в автомобила за незаконно преминаване на държавната граница.

Пасажерите и децата са били с подправени гръцки паспорти и лични карти. И двете наказателни производства са бързи, уточняват още от апелативното обвинение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
7
 
24
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
да,особено тия с азиатските "имена"
2
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До НЕ Е НОВИНАЩе е новина ако български граничар изкара 5 лева с честен труд
1
28
 
11
 
! Отговори
НЕбългарин преди 7 години
До 1Аууу знаем ги колко са честни българите особено в парламента е пълно с честни българи. Последно честните българи успешно си" платиха" спасителната си акция от планина и не избягаха...