Бащата на битото бебе иска затвор за майката

Йордан научил днес за инцидента с 2-годишния Васил
10 фев 2017 21:06,
38
Бащата на битото бебе иска затвор за майката
Снимка: Dnes.bg

2-годишно момченце, което беше бито от майка си, продължава да бъде в тежко състояние след побоя, който му беше нанесен. То е настанено в "Пирогов" с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота. Малкият Васил е в кома, с оток на лицето, главата и кръвонасядания по главата. Полицията е задържала майката, която е заподозряна в извършването на побоя.

Още по темата

Първоначално майката твърди, че детето е паднало от леглото, после признава, че го е удряла в стената.
Това не е първият път, при който майката пребива бебето.

"Когато е било на 8 месеца, то постъпило в болница с пневмония. Майката го пребила, за да спре да плаче”, обясни пред Dnes.bg експертът от „Социално подпомагане”-Септември Теодора Петрова.

Социалните отнели бебето за половин година и го дали в приемно семейство. 6 месеца по-късно обаче го върнали на родителите. Системните проверки не показвали, че върху детето се упражнява насилие. Бащата Йордан научил днес за инцидента.

"Не я искам повече жена ми, да лежи в затвора, искам си бебето”, казва през сълзи Йордан.

Близки на семейството в Септември твърдят, че майката има психически отклонения и е избухлива. Ангелина остава в ареста за 72 часа, а бебето й все още е с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: Пироговнасилиебебе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
0
 
! Отговори
realist преди 7 години
giayrite ste mnogo aktivni- kogato triabva da plyvate po romi,tyrci, pomaci,makedonci i taka natatak, a zashto ne preznaete 4e ste kradlivi i podazni kompleksari koito osven da lazat i kradat za nishto ne stavat baiganiovcite ; gotoviste i li4na drama da napravite novina i senzacia
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
римляни
17
0
 
4
 
! Отговори
22 преди 7 години
през 11 век
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това сигурно са новите Византийски българи , нали Византия ги легализирала презвек
15
3
 
4
 
! Отговори
русофиль от Германия преди 7 години
До ДоРусофильОтГерманияАми след като държавата връща детето в ръцете на *** жена ,какво могат да направят близките на жената ?! Едва ли всички те й роднини живеят в една къща с нея за да стават свидетели на побои ! Просто искаш да се направиш на мислещ човек ,но мисленето не ти е от най-добрите качества !
14
3
 
10
 
! Отговори
ДоРусофильОтГермания преди 7 години
А бе мислител!Не ти ли идва наум, че- тази жена не е заченала от Светия Дух? Тя е била одобрена за съпруга и от мъжа, и от цялата им общност. Нищо, че има проблем с душевното здраве;- не е живял сама с детето някъде в пустошта. Непрекъснато около нея са били близките й и са ставали свидетели на това как тя малтретира детето си.Но никой не се е погрижил детето да бъде отнето от опасната му майка -- не са алармирали соц.служби;- грижите за детето не са били поети от роднини.Направи изводи
13
11
 
2
 
! Отговори
русофиль от Германия преди 7 години
До не съм българинАми 50 % от българите са мошенници с висше образование, крадци , криминално проявени и убийци с по-ниско образование и пр. Другите 50 % са с психично разстройство и виждат само ромската престъпност ,но не искат да видят българската престъпност ! ШМАТКИ...................Ами по този начин като затварят очи пред българската престъпност и виждат само ромската престъпност бай *** си въобразяват ,че са патриоти , родолюбци ! Ташунковци !
12
11
 
6
 
! Отговори
не съм българин преди 7 години
До русофиль от ГерманияКомплексираните българи не пропускат възможност да плюят масово по ромите дори да се касае за човек с психично заболяване какъвто е този случай с майката пребила бебето си ! Жалки сте бе бай *** !..................Ами 50 % от българите са мошенници с висше образование, крадци , криминално проявени и убийци с по-ниско образование и пр. Другите 50 % са с психично разстройство и виждат само ромската престъпност ,но не искат да видят българската престъпност ! ШМАТКИ
11
0
 
16
 
! Отговори
Хех преди 7 години
Е това не е нито майка, нито пък жена! Няма същество на този свят което да постъпи така. Дори и у животните първична реакция е да си опацят малките. А за тая - Неможе по старите складове да няма останало мъничко ДДТ за нея.
10
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Погледнете снимката, да се виждат хора? Кроманьонци, нищо друго, на които българина плаща тока, водата, лечението, детските и т.н.
9
0
 
26
 
! Отговори
. преди 7 години
Женския кроманьонец да се пръсне от бой и пандиз по бързата, такова животно не заслъжава нито свобода, ното да живее, счупване от бой и затвор. Социалните лелички с по 2 пръста червило, които са върнали детето на майката психопат да се подведат под отговорност. А реално: 2-10 години предвуждал закона ...начи 2,3 реално, ако не я изкарат луда, че вчера бешежвменяема , днес вече с псих. отклонения, а социалните лелки, е разбира се, виновни никога няма !
8
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До aiСигурно и това е било предварително преценено, като възможен резултат - социалните да дадат детето на приемно семейство (разбирай - на близки роднини, които живеят в съседство, както обикновено става в тези махали) и после да си делят издръжката, която държавата ще скубе от нашите джобове!
7
2
 
39
 
! Отговори
Толерастен преди 7 години
Къде са соросогнидите от бхк да ни обяснят отново за "дискриминираните" шведи!?
6
3
 
31
 
! Отговори
Ще си иска бебето,я! преди 7 години
Сега, ако то оцелее, държавата най-вероятно ще се види принудена да дава по 930 лв месечно, за да се грижат за него като за увредено.Майката може да претендира, че посредством побоищата, тя е постигнала тази сигурна издръжка. Но бащата пък може да е решил той да получава паричките и по този начин да стане желан жених - ще си вземе нова булка, 12-годишна. Но за да получава паричките, детето трябва да остане при него!
5
1
 
49
 
! Отговори
ai преди 7 години
Добре, майката е избухлива-тази ситуация не се случва за първи път; какво е накарало"социалните" да върнат детето в същата среда?!!! Сега пак ли ще го върнат детето при майка му?! А бащата, който иска затвор за майката, къде е бил и какви грижи е полагал ТОЙ за това дете?! Пореден абсурд...в абсурдистан :(
4
6
 
48
 
! Отговори
край преди 7 години
Майката била избухлива - Искам избухлив български премиер, избухлив министър на вътрешните работи и избухлив военен министър.
3
1
 
51
 
! Отговори
Ddd преди 7 години
Има ли нужда от коментар? Същите герои, същите простотии. Няма свършване.
2
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как го учат това дете след 10 години като стане баща и то така ще прави
1
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единственото за което ми е жал е за детето. Все пак е на 2 години и още не е прихванало от "културата" на племето, нито осъзнава какво точно се случва около него и защо му се случва.