Полицията хвана каналджия, в камиона му - 60 афганистанци

Седнал зад волана пийнал, бил и криминално проявен
6 мар 2017 22:40, Анисия Иванова
14
Полицията хвана каналджия, в камиона му - 60 афганистанци
Архив: Булфото

Мъж, превозвал чужди граждани, е задържан при проверка в София, съобщиха от МВР. Към 17.20 часа, в района на кръстовището на бул. „Ломско шосе“ и ул. „Бели Дунав“, катаджиите спрели за проверка товарен автомобил "МАН“.

В превозното средство са установени 60 чужди граждани, 57 от които с документи и трима - без. По данни на мъжете, на видима възраст между 20 и 30 години, всички са от Афганистан.

Задържан е водачът на товарния автомобил – 45-годишен мъж от София, криминално проявен. Тестът с техническо средство показал, че той е седнал зад волана след употреба на алкохол.

Предстои срещу него да бъдат образувани досъдебни производства за незаконно подпомагане на чужденци и за шофиране в нетрезво състояние. За случая е уведомена прокуратурата.

Засилените полицейски проверки за установяване и задържане на незаконно пребиваващи чужди граждани и лица, съпричастни към каналждийска дейност, продължават на територията на столицата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
57 са с документи, но не се споменава какви. Ако те са с регистрация в БГ не преви нищо незаконно за тях, освен че ги вози в МПС не пригодено за транспорт на толкова хора.Ако си пазихме границата нямаше и да чуваме за такива случаи...
10
0
 
4
 
! Отговори
любезно преди 7 години
набитайте го за 10 години в затвора за държавна измяна и да видите че повече така няма да прави
9
1
 
9
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Според бб това е туризъм, нямало миграция
8
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е онази продажна семка в кръвта на българина която винаги си я е имало , още от турското робство . Сега я наричат корупция . Машала продажно племе и майка си ще продадете за пари и страната си и земята си
7
0
 
18
 
! Отговори
Защо така преди 7 години
След като се продаваме за пари и за това някой са готови на всякакви глупости, то заслужаваме участта си. Всичко стана търговия-здравеопазване, образование, подпомагат "бежанци от Сирия", дошли от друга държава, тровят ни с разни храни-за пари. ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ. Морал-кой ти гледа морал, той в магазина не се цени. До къде ще се стигне така?
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами разстрелвайте ги тия на място!Иначе с тия либерални закони.....Това е превенцията.
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия трябва да ги съдят като терористи !!!! Алчна *** !!!
4
0
 
9
 
! Отговори
Стийв преди 7 години
Товални направо си е ADR товар
3
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И за какъв *** доктор Бойко "плет плете,по три плета преплита" по границата,,след като хващат бежанците чак в София? И с какво се занимават въпросните "граничари"?Все пак ще започне ли в БГ да се плаща за реално свършена държавна работа, а не по "депутатски"?
2
0
 
26
 
! Отговори
Пролет пукна преди 7 години
Ееее стопли се и стоката тръгна...
1
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде сега!!!!Извозва ги от България човека,а и колко парички са му докарали 60 и всеки да му е дал по 500 евро това са 30 000 ....... То ще е добре всички да станем каналджии