Пак агресия в училище: Ученик почина след бой в час

Ужасът е станал в школо в град Славяново
Обновена: 3 май 2017 17:49 | 3 май 2017 17:45, Красимир Ангелов
161
Пак агресия в училище: Ученик почина след бой в час
Снимка: Булфото

14-годишен ученик почина след бой в час по биология. Трагичният инцидент е станал този следобед в Основно училище "Христо Ботев" в град Славяново, област Плевен.

В час по биология е станало сбиване между двама осмокласника, при което едното момче е паднало на чина, а след това на земята, съобщават от Окръжна прокуратура-Плевен. Вследствие на инцидента пострадалото момче е починало.

Към момента, под ръководството на прокурор в Окръжна прокуратура-Плевен, се извършват действия по разследването. Иззети са записи от камерите в класната стая.

Освидетелствано е едното момче, участвало в сбиването. Причините за агресията се изясняват. Окръжна прокуратура-Плевен е образувала досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
6
 
38
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Чакайт бе.Още нищо не сме видяли.След 3-4 г ще ходят на училище с Калашници.Не вярвате лиВ най напредналата демокрация ( САЩ) е така.Трябва да им подражаваме
34
2
 
70
 
! Отговори
Киро шарнира преди 6 години
Драги родители няма смисъл да възпитавате децата си......възпитавайте себе си....така или иначе децата ви като пораснат ще станат като вас!
33
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не трябва ли да се направи някакъв специален закон за малките гангстерчета?
32
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е интеграция
31
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И родителите на агресивното дете ще тръгнат да подават жалби как то било стресирано и невинно и за това претрепвало съучениците си от бой.
30
26
 
10
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
И какво общо има тук демокрацията?Когато тя настъпи вече си имахме изобилие от прости и ограничени индивиди,които в повечето случаи са управляващи и непрекъснато се възпроизвеждат в партиините централи.
29
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убиеца ще лежи около 2 години понеже сигурно няма 18Няма справедливост
28
3
 
61
 
! Отговори
до 36 преди 6 години
Ами ще извръщат, естествено. Учителят няма НИКАКВИ права по отношение на децата освен да ги обучава. Ако се скара, ако повиши тон, ако тръгне да ги разтърва, ако направи забележка или удари виновното дете, започват жалби, проверки и така нататъка. И в крайна сметка учителят е виновен, а не родителите, които не са възпитали децата си. За това учителите не правят и няма да правят нищо ако ще децата да се избиват. Защото не си струва нервите за 600 лева заплата.
27
4
 
26
 
! Отговори
Не чувам преди 6 години
демократите да ме успокояват, че и през комунизма беше така, само дето не е имало интернет да се разчува? Демократи, ако убият вашето дете, ще се успокоите ли с тази мисъл?
26
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предлагам да се следят агресивните ученици и да се пращат на психолог за да се реши проблема с агресията преди да са утрепали техен съученик
25
7
 
30
 
! Отговори
ан преди 6 години
До УЖАС. Вземи прочети плана Ран-ът и спри да се учудваш. В него ще прочетеш не само за това което се е случило случваше а и това което има да се случва. Тогава ще спреш да се учудваш а ще гледаш и ще казваш. Да точно това което се случва го пише в Плана Ран-ът. Нищо случайно не се случва. Всичко е планирано. Малко закъсняха с унищожението на народа защото още през 2 000 г. тряваше да сме по 5 000 000 но пък вече сме под тези милони със закъснение от 10 години. Демоникрация по Краварски модел!
24
3
 
69
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Докато смятате, че ви е виновна държавата, учителите, строят, политиците, съседите, американците, руснаците или който и да е друг, децата ви ще продължават да се избиват...Дете се възпитава в семейството, а не в училище или на улицата. Избиващите се деца са следствие на абдикиралите родители, а не на държавата!
23
31
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Бай ТошоВиновни са учителите и директора. Виждал съм как си обръщат главата настрани и все едно нищо не се случва.
22
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
nisto ne stava ot taj darjava balgaria-pulen tasak
21
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България трябва агресивните ученици да минават във самостоятелна форма на обучение.
20
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето до това водят следните неща:-чувство за безнаказаност-чувство за липсваща справедливост-тотален разрив между народ и върхушкаПродължавайте косъм да не пада от главата на училищното га.менче, и още по-страшни неща ще стават.
19
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега да заведат едно дело срещу училището, защото училището е редно да се намеси и да не се стига до смърт.
18
0
 
47
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
Това е следствие от целенасоченото опростачване на нацията...всички искат да са батки и тарикати, никой не иска да учи, да е културен и свестен, след 2-3 поколения ще растат само ярък и кафяви сънародници
17
6
 
5
 
! Отговори
Тя има лош дъх преди 6 години
Хорааа, Мария Нестерова има лош дъх!
16
4
 
30
 
! Отговори
Бай Тошо преди 6 години
Училището е огледало на дома, а семейството на обществото. Българското общество гние и всичко останало с него. Кой е виновен? Ние