Тупаници за фелдшер от Дулово, опитвал да спаси пациент

Той бил нападнат от роднина на мъж, докаран в тежко състояние
29 май 2017 19:36,
45

Снимка: Булфото

Нападнаха фелдшер от Центъра за спешна медицинска помощ в болницата в Дулово. Георги Георгиев е бил набит от роднина на починал пациент, пише "Булфото".

Инцидентът станал в нощта на петък срещу събота след полунощ, разказа потърпевшият. Тогава роднини на 46-годишен мъж от съседното село Поройно го докарали в тежко състояние, с признаци на миокарден инфаркт.

Фелдшерът, който в момента бил сам на смяна започнал спешни реанимационни действия, по време на които бил нападнат от роднина на пациента и получил удари в лицето. Въпреки кървящите рани Георгиев продължил усилията си да спаси мъжа, но не успял. Развилнелият се 23-годишен мъж потрошил и оборудване в шоковата зала.

Колеги на пострадалия фелдшер коментират, че положението в Бързата помощ в Дулово вече е на предела на възможностите им. Физическите разправи не са чести, но психическият тормоз е ежедневие. Всеки ден дежурните смени отиват със страх на работа.

Колективът от около 25 души заплаши с обща оставка, ако отговорните фактори не вземат адекватни спешни мерки. В медицинското звено няма паник-бутони, охрана или камери. Единствената линейка в община Дулово обслужва над 28 000 души население, а самата болница е в тежко финансово състояние, няма Спешно отделение и дежурен кардиолог.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единствената но фатална грешка на българите беше, че не се размножиха достатъчно, а останаха с по едно или две деца. Това ще им изяде главата, но вече е непоправимо късно! И те така.
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименДа бе да.То пари за лекарите няма, ти искаш да назначиш боксьори за охрана....
14
4
 
2
 
! Отговори
England / Essex преди 6 години
До КикоЛондон и Манчестър не са Ингланд .
13
2
 
8
 
! Отговори
Парламента преди 6 години
Дулово е предимно населено с български турци а къде е ДПС нали с това се занимава Партията , за пореден път се доказва че никой няма нужда от ДПС и много други ненужни Партии , жалко за бедните избиратели излъгани за пореден път
12
3
 
12
 
! Отговори
До енгланда баровеца преди 6 години
Ами...недей да ни мислиш :) Стой си в есекса,НЕ влизай в НАШИТЕ сайтове...и да не забравиш да станеш в 5.00,че чиниите не чакат!После почисти и в W.C. ,баровец!И като се върнеш за 10 дена,разказвай с въодушевление "колко си добре там".
11
3
 
4
 
! Отговори
Кико преди 6 години
До England / EssexМоже би сте искал да напишете "England / Essex / United Islamic Caliphate of (not that) Great Britain?
10
12
 
8
 
! Отговори
England / Essex преди 6 години
До АнонименГледам българските новини за да видя има ли надежда в тази скотска територия , но УВИ , няма !!! От ден *** ден по - зле става , само 6 милиона сте ,а престъпленията за един ден са колкото за 80 милионна Германия за 3 месеца ! Ти му мисли , патреоте !
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Геноцид.
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В бойколандия, тупаницата е най-малкото което може да му се случи !
7
0
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
До England / EssexЩе я...закрием,ама първо ще я прочистим от...клоаката,та който остане да живее като...хората.
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тупаници трябва да има за хората които са ти дали диплома Василия Пейчева, затова, че употребяваш това подобие на дума!
5
3
 
13
 
! Отговори
хм! преди 6 години
Явно умрелият не е бил Исус Христос, та да възкръсне, а фелдшерът не е бил самият Господ Бог за да му вдъхне нов живот. Роднината, обаче, не е разбрал това и не се е съобразил. Сигурно е бил убеден, че са завели мъртвеца на ремонт в сервиз.
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има решение но трябват малко пари. Назначават се за охрана добри баксьори над 90 килограма, и пазят лекарите. Опитваш се да биеш лекар, получаваш един аперкът и едни дясно кроше. Гарантирам, че като се разбере, че в Бързата помощ къртат зъби и не прощават, ще идват тихи като малки котенца. И не струва много!
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
England, "о неразумни юроде, що се чиниш да се назовеш българин"???? Нима ти не си прозулезнал от тук? И какво търсиш още в българските новни, ако нямаш и бегла надежда, че ще настъпи време да се върнеш при майката родина? Или само се опитваш да се убедиш колко ти е добре там? Ако я няма обичта, радостта към България ти не би бил в този сайт, така че... Ми вземи си снизходителното отношение и се опитай да се утешиш за пореден път, на нас в родината ни е добре, макар и зле.
2
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хак му е да мре гадината за прегршения на себеподобните!
1
15
 
22
 
! Отговори
England / Essex преди 6 години
Закривайте я тая клоака БГ-то , какво чакате още ?