12-годишен нападнал фелдшерката в Роман, ритал я гърба

Момчето е било разпитано в Детска педагогическа стая
Обновена: 18 юни 2017 10:38 | 18 юни 2017 10:18,
148
12-годишен нападнал фелдшерката в Роман, ритал я гърба
Снимка: архив Булфото

12-годишно момче е нападнало фелдшерката, която беше нападната в Роман. По време на дежурство Росица Гуджовска, която е фелдшер, е нападната и ритана в гърба.

"Получихме сигнал за порязан пред блок 4, който кърви", поясни пострадалата пред bTV.

Още по темата

По думите й пред блока имало голяма група роми, които били прекалили с алкохола.

"Те викаха, крещяха, че се бавим. Казват: "Човекът умира, вие защо се бавите?", спомня си Гуджовска.

Въпреки ритниците, които получава в гърба, Гуджовска все пак прибира пациента в линейката и го откарва в местният спешен кабинет.

"Човекът беше много пиян, държеше се много арогантно, обиждаше ни, не даваше нищо да му направим. Дойдоха сигурно още 20 човека с него", поясни Гуджовска.

По думите й до момента не е имало физическа агресия срещу спешните екипи, въпреки че много пъти са били жертва на вербална.

Според д-р Цветкова, която е била дежурна заедно с фелдшерката, екипът няма мотивация да работи заради отношението към тях.

Нападателят е разпитан в присъствието на родителите си от служител в Детска педагогическа стая.

Вчера следобед спешният екип на Спешна помощ е бил повикан на адрес. Когато отиват на адреса се оказва, че там 50-на роми празнуват, но един от тях се е порязал.

Въпреки че екипът оказва помощ на пострадалия, множеството започва да напада фелдшерката Росица Гуджовска с довода, че не работи достатъчно бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие е нормални ли сте, бе.. да пращате линейка за порязване?
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Гошо...Тъпотоне, две, по- скоро между 7 и 12...
34
0
 
40
 
! Отговори
Малкия Тошко преди 6 години
Бойко, до кога ще си затваряш очите и ще избираш начина на управление, разделяй и владей? Ако си мислиш че ромите ще напуснат Бьлгария и ще се изселят в Европа от мизерията имаш голяма грешка! Те са свикнали, но Бьлгарина не е! И по скоро Бьлгарина ще напусне собствената си дьржава! Дай работа на всички както тодор живков правеше, лошите ги пьхни в затвора без значение дали са *** турци или Бьлгари или милионери.
33
1
 
34
 
! Отговори
Георги преди 6 години
Бой на тия и бой на мръсните политици които за да са на власт им дават права и пари, а ние които плащаме данъци се превърнахме в роби.
32
0
 
24
 
! Отговори
:) :) преди 6 години
Симеонов Сидеров и онзи евродепутата като им казваха с к о то ве, ги наричаха фашисти че били, е какво да го наречеш.Онез от БХК знам ,ще кажат ,буйничко детенце, много обичало чичо си и се попревъзбудило....
31
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо никой не споменава че освен държавата, ГЛАВНА ВИНА за своеволията на ромите ИМА БХК.Повярвайте ми че на всички роми им е обяснено, че могат да правят каквото си поискат, и след това ще бъдат защитени от БХК.Не един и два случая е имало на агресия от страна на роми, след това БХК им наема адвокати и ги оневинява.Позор за нас че още ги търпим тези от БХК и другите НПО, които изцяло работят против България.
30
1
 
42
 
! Отговори
Теди преди 6 години
От тия 50 рома един дали е имал платени здравни осигуровки?
29
0
 
30
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Тоя...утре ще стане баща на две деца и ще ги възпита на...толерантност и добри обноски,като него.
28
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
50 роми от тях 20 пияни роми,които отишли до мед.умкта с въпросния ром за превръзка,тия нямат ли си аптечка в някоя каруца или раруци с които са се натоварил,да вземат превързочните материали с малко ракия да обработят палеца на най-пияния сякаш са по-пияни от него та не могат да улучят с тампона раната или не могат да държат нищо с ръце освен шише,а и още 30 които на место да дадат съвет само фъфлят кат за късмет,тез само провокативни номерца устройват,ако не с шума или се сбили то се порезали
27
0
 
35
 
! Отговори
На 11г. в 9-ти месец преди 6 години
Докога ще виждаме бременни деца на по 12-13 години.На 16 са вече многодетни майки.Бащите защо не се съдят за педофилия ,а ако и те са деца да се привикат попечителите им.Спешно трябва да се саздаде закон за децата с деца,да не им се дават пари на рака а да се настаняват в защитени домове,където да се учат и да видят че има и друг живот освен 11/9.(има десетки празни поделения трябва само един ремонт)Децата каквито и да са не трябва да се лишават от детство и право на избор и нормален живот...
26
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Реален пример от Кърджали, в кв. "Възрожденци" има три високи блока и там в единия, мисля че беше бл. 43 веднъж отивам на гости. И какво да видя? Асансьор няма защото шахтата е пълна с ***, шведите използвали шахтата за да си хвърлят ***. На етажите къде има шведи не може и по стълбите да се минава, всички *** се изхвърлят пред вратата и стигат до стълбите. На етажите, където живеят българи и турци е чисто. Това е реалността. А не някой да пише отнякъде глупости.
25
0
 
46
 
! Отговори
До днес преди 6 години
Защо триете бе хора? Кой ви плаща за това? Разрухата която носят индийците е огромна. Вече и болести. Унищожават провинцията, идват и покрай градовете. И на вас ще посегнат, независимо, че ги защитавате. Толкива е долно това което правите!!! Никой не хиждпираьда учат и работят, да си има земеделие и да се изхранват. Но им е по-лесно да крадат, пребиват и лъжат, да носят разруха. Я вижте колко сте изтрили. И то верни мнения.
24
1
 
28
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
Тумба озверели *** безчинстват, но по-важно е да бъде сурвакан народа с новите тол такси по магистралите
23
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е те са интегрирани в маали. В Кърджали турците защо не ги интегрират шведите? Ами защото шведът само от бой разбира. И турците в Кърджали го знаят. Ако знаеш колко турците обичат шведи... В селата покрай Кърджали населени предимно с турци, шведи няма. Защо? Ами защото шведът си знае, че ще гепи нещо и турчинът ще го трепе и ще го закопа. Няма да има "ама къде е полицията". Ония са луди. Там шведските глупости не вървят.
22
0
 
26
 
! Отговори
socialen преди 6 години
Поредното безхаберие при Борисов.
21
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами колкото и банално да звучи, ако тая държава попадне в шведски ръце ще се оправи. Защото те са недоволни имат претенции, имат достойнство. А българинът вечно доволен от всичко.
20
0
 
15
 
! Отговори
Това е България преди 6 години
Българите трябва да започнат да се осещат, че стават смешни и жалки. Все пак тази държава е България, те управляват, те колят и бесят дето се вика. А едни смешни ги правят на малмалад. Ами не е само тази женица, навсякъде *** мачкат. И всеки си трае, чака полиция, милиция, да се върнело "едно време", да дойдел Тато Бато и Газдов и т.н. глупости. Чакайте, те нещата ще се оправят от само себе си. Като нямате достойство, чест, сърце, смелост. Вие сте си виновни за всичко.
19
0
 
40
 
! Отговори
Непълна информация преди 6 години
1. Празнували са излизането от затвора на 28-годишен рецидивист. Именно той се е порязал - предполага се, че от счупена бутилка.2. Когато се пореже някой от нас - данъкоплатците, сам си прави превръзка, а ако се налага и лекарска намеса, сами отиваме в здравното заведение, където чакаме на опашка пред съответния кабинет.3. В случая, ромите са проявили поредния си каприз - на крак да им дойде бърза помощ заради едно порязване (така,както викат спешна помощ за обрив на дете, получен от мръсотия)
18
2
 
9
 
! Отговори
ДО Ганю Балкански преди 6 години
Ще плащаш ли ти разходите ?
17
4
 
18
 
! Отговори
Ганю Балкански преди 6 години
Толкова ли е трудно на адреса освен линейката да пристигне и патрулен автомобил на полицията?