Скандал доведе до бой с ножове в лагера за бежанци в Харманли

Трима сирийци са ранени, единият е опериран по спешност
Обновена: 27 юни 2017 23:06 | 27 юни 2017 23:05, Камелия Цветанова
63
Скандал доведе до бой с ножове в лагера за бежанци в Харманли
Снимка: Булфото, архив

Трима сирийци са били ранени след битов скандал, прераснал в сбиване с ножове в бежанския лагер в Харманли.

Веднага след инцидента тримата са откарани с линейка в болницата в Харманли.

Единият от чужденците, който бил намушкан в корема и в крака е опериран по спешност. От болницата заявиха, че състоянието му е стабилно и опасност за живота му няма.

Другите двама чужденци, които са били с леки наранявания, които след като са били обработени са освободени за лечение в лагера, уточни bTV.

По време на инцидента в бежанския център, в който в момента живеят около 400 души, не е имало жандармерия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
27
 
! Отговори
Циник до Мдаааа преди 6 години
Аааа...сакън....имаме изградена "инфраструктура"!!! Над 1000 джамии - чакат правоверните у нас! Имаме си и политкоректни партии - кеф ти ДПС, кеф ти ДОСТ, кеф ти Евророма! България е подготвена за нуждите , и потребностите на (наистина скъпите...1000лв. на глава...само паричните помощи) на скъпите ни гости! Само се чудя - кози имаме...дали ще се внесат и камили....та да могат гостите ни да разгърнат уменията си!За афганистанските такива трябва да се осигури, и маково семе...пустеещи земи в СтранджаСакарбол
17
1
 
14
 
! Отговори
Шекер Рамадан преди 6 години
Това е генерална тренировка преди ножовете да заиграят по неверниците!
16
0
 
30
 
! Отговори
Лилов преди 6 години
А защо се допуска примитивите-психопати, изнасилвачи, касапи и педофили, налагани ни за "бежанци" да бъдат въоръжени с ножове?
15
1
 
33
 
! Отговори
Питаща преди 6 години
Кому са нужни тези първобитни варвари-сатанисти и защо ги заселихте в България? Бойко, народа рано или късно ще ти потърси сметка за това грозно предателство!
14
0
 
23
 
! Отговори
Мдаааа преди 6 години
Ножа и касапските действия с него са "културна особеност" на "бежанците"! Не бъдете "расисти" и "ислямофоби" и ги оставете да си колят наред! Единствено само, като добри домакини, трябва да се погрижите за това, ножовете да са винаги добре наточени, за да не разсърдим Алаха!
13
0
 
16
 
! Отговори
1 преди 6 години
До MicrosoftТеб, ще те прекарат през 20"клинични пътеки"и щети сложат 20 диагнози за да вземат парите,но тези не зная как ги лекуват?Явно те си пащат "на ръка", а българина "Кучета го яли"!
12
0
 
24
 
! Отговори
1 преди 6 години
Служих 2г. и отгоре в поделение 24160/ бежанския лагер в Харманли/, но такава мизерия не е имало! Нахалните "гости", какво искат, да им се осигурява храна според религията, да правят каквото си искат според традициите, да си решават с бой междуплеменни проблеми и българските граждани да ги лекуват безплатно?Всичкото това, да са си о изяснили с трафикантите!Българските граждани и служби не са им длъжни с "нищо"!Били им запушени "кенефите", ами да не съм ги запушил АЗ?
11
0
 
27
 
! Отговори
1 преди 6 години
До ИВОНе е въпроса дали ще ги изгонят, а как са влезли в България?Има български граждани, които гладуват, цакат ги с пари за един обикновен преглед, а тези от няма какво да правят се бият и колят!Българския пенсионер си дава и последните пари за лекарства а тези след някакви техни проблеми ще се лекуват безплатно!
10
1
 
29
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Културните, и генофондобогатители работят - правят това, което умеят най-добре! Колят се с ножове! Както и особеностите на един наш си етнос, така и на тези - не трябва да се поверява никаква форма хладно оръжие.Трябва да им се дават пластмасови прибори за хранене, за еднократна употреба. Макарче преди това трябва да се проведе задълбочен курс на тема: " Що е вилица, и лъжица...и имат ли те почва в Харманли" за по-напредналите съответно "Що е тоалетно клекало, и сифон?!"Библейска напаст!!!!!!!!
9
0
 
28
 
! Отговори
Гладиатор преди 6 години
Предлагам да се направи една арена и по гладиаторски махалата срещу новите европейци. Може да използват каруци като колесници ... ееехх мечти.
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе каква е тая полиция бе, и шрифтовете по темиските им са различни. А и аз не съм длъжен да знам англйски, не знам какъво им пише на тениските!!!
7
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Станал е спор между двама математици и няколко IT специалисти, кой soft wear да използват при анализ на теория по Висша математика. Така се получава когато високо интелигентни хора водят научен спор. А ако са араби, тяхното желание за наука е неудържимо!!
6
0
 
15
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 6 години
Чза какво е там това ръководство големи началници спенсия и заплата.Ми тя жандармерията е крайно време да се преобразува в национална полиция защото нейното предназначение е коренно различно от това да пази селскостопанската продукция и бежанските лагери .
5
19
 
0
 
! Отговори
Сурай преди 6 години
До Страхилвнимаваи еиииииииииии
4
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия са същите като нашите шведи. Същия животински манталитет. С ножовете..... ама оставете ги да се изколят бе кво ги спасявате
3
1
 
37
 
! Отговори
Българин от Германия преди 6 години
до Boko bo: Прав сте напълно, но за съжаление лудата бабичка е на път да ни управлява още 4 години. Жалко, че Алтернатива за Германия много бавно набира скорост, а изборите са след 3 месеца. Немците уж сумтят и в голямата си част са против миграцията от Африка и Близкия Изток, но накрая пак ще гласуват за бабичката, упражняваща геноцид върху собствения си народ. Немците са подобни на българите, които все Б.Б. избират, а пък все го плюят.
2
0
 
51
 
! Отговори
Boko bo преди 6 години
Как да социализираш подобни индивиди? Това ли е новото бъдеще на Европа? Каква е тяхната култура? Какво означава за тях човешкият живот? Как биха се вписали в нашето ежедневие? Аз не искам дъщеря ми да расте в среда където има подобни същества. Стига ми, че ги виждам всеки ден. Това ми е достатъчно. Бяха пред Виена и не успяха. Сега май с помоща на една немскоговоряща безплодна луда бабичка ще успеят. За тях не ножове, а само АК. Нищо друго не помага.
1
0
 
14
 
! Отговори
Бай Хирург преди 6 години
Колеги.