9 в ареста за боя в Асеновград – ходили дори в болницата да се бият

Хиляди души се събраха на протест срещу ромите биячи
29 юни 2017 13:05,
181

9 души са задържани след нападението на роми над деца от клуба по кану-каяк в Асеновград. Те ще бъдат обвинени в хулиганство, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров.

Очаква се и среща на обществеността с представители на полицията и общинското ръководство.

Снощи хиляди се събраха на протест срещу групата роми, пребила деца от клуба по гребане.

Още по темата


"Децата бяха в панически страх, плачеха", разказа свидетелка.

Близки на децата, които са били пребити, разказаха пред Bulgaria ON AIR, че роднини на биячите са отишли дори в болницата с опити за саморазправа.

Разгневени граждани се събраха и пред сградата на полицията, където са задържаните за побоя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо криете как е започнало всичко?
57
1
 
38
 
! Отговори
Една разгевена жена преди 6 години
От години слушаме за някакви измислени опити за интеграция. Уважаеми г-да управляващи, не се излагайте повече и се примирете с апостулата, че има някои неща, които са невъзможни. Не е възможно да се интегрира човек, на когото му харесва да живее като микроб. На когото не му харесва, ще намери начин да се измъкне. Ситуацията ще се реши само с бой.
56
34
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 29 Младеж, деца се сбиват помежду си, а възрастно роми отиват да бият българчетата. Що не тръгнат да бият техните родители бе? Ето това май не осъзнаваш....Значи когато бледолики набият червенокожи е детско сбиване, обаче когато червенокожчетата повикат бащите си и те поступат набилите децата им бледолики деца и бащите им е побой. Защо и то да не е обикновено сбиване.
55
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО 57 МАНОЛСКИ ИЗРАЗА НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ СЕ ПОЯВЯВА ОТ РУСКИТЕ КОНСПИРАТОРИ КЪМ НОРМАЛНИТЕ ГРАЖДАНИ В БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ 1944Г. ТА ТЕЗИ РУСКИ КОНСПИРАТОРИ ВЪВЛИЧАТ В ПОЛИТИКАТА И ПРАВЯТ МНОГО ОТ ТОЗИ РОМСКИ ЕТНОСТ КОМУНИСТИ НА ВИСОКИ ПОСТОВЕ В БКП. ТАКА МОСКОВСКАТА И БЪЛГАРСКАТА ОБЩНОСТ НО РОМАНЕЛЕ Е В ВЕЧНА ДРУЖБА .СРЕЩУ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ СЕ ПРОВЕЖДА НАРОДЕН СЪД.
54
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам сега клип в тубата от тоя конфликт...млади полицайчета на една улица двама трима застанаха между * и българите и очевидно българите бяха по-малко и взеха да отстъпват, а *** тръгнаха да ги гонят с талпи, дървета...и полицайчетата ни изкарали паките и гледат как минават покрай тях тия *** без да знаят кво да направят. Жсалка история. И тия искат увеличение на заплатите?
53
1
 
24
 
! Отговори
До 57 преди 6 години
Всички мислим,че така повече не може да продължава и вместо цялата страна да се вдигне на протест,си пишем тук и се възмущаваме само пред компютъра.Изпускаме парата и после-нищо.И ние имаме вина,че нищо не се случва,не само управляващите.И те са като малцинствата-ако не ги подбутнеш или посплашиш си спят дълбокия сън и се грижат само за собственото си спокойствие и благополучие.
52
1
 
23
 
! Отговори
до 59 преди 6 години
Защото по времето на бай Тошо за такова нещо ставаха храна за прасетата в някое ТКЗС
51
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алоуууу Бойкоооо,Цецооо,Валеркооо,къде сте бе,защо не се изказвате по въпроса,а оревахте орталъка,че президента не ви е поканил на среща с общинари.Мира в държавата не е ли по-важен от всичко друго?Или си правите някъде селфи с правилни хора или сте се покрили като мишки.Нали вашата политика доведе до напрежението в Катуница,Гърмен,Асеновград.Кои са следващите?
50
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питам управляващите:защо по времето на бай Тошо тези хора не си позволяваха подобни изстъпления?И през ум не им минаваше.Няма ли най-после да ги дисциплинират и да им покажат,че има правила в тази държава,които важат за всички.
49
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще ги държат в ареста,докато населението се успокои и после ще ги пуснат.Толерантността към този етнос вече минава всякакви граници и трябва да се случи най-лошото за да вземе адекватни мерки властта,както към всички останали.
48
2
 
60
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
аз от дядо ми бог да го прости знам едно: ако искаш мир, готви се за война срещу народните изедници. За съжаление от години ни се втълпява, че трябва да сме толерантни овчици и да приемаме великодушното набезите и безчинствата на всякакъв вид ***. Вие как мислите, трябва ли да продължаваме по този начин ?
47
7
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
А,като им дадат пари да се интегрират и образоват няма да бият по вече.Увеличете заплатите на полицаите и им развържете ръцете,за да въведат ред.Само със закони няма да стане.
46
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква поредна драма с участието на Ц
45
7
 
10
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
повечето от ревящите за бай тошо и прочие интернет активисти са от същия тип хора ,дето са слушали как оня сатвер коля приятелката си, и не са направили нищо. или са кликали лайкове за да подпомогнат борбата срещу рака. единствената нормална позиция е на човека дето пита заптиетата за чий реват за заплати, като са позволили размирици които са потенциална бомба.
44
6
 
18
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
Когато джоба ти е празен - СТАВАШ ПАТРИОТ-- когато го напълниш - ставаш КОЙОТ - който бие бабички по граници и ходи да заплашва дискотеки и заведения - защото хотелиерите искат да лапат кинти от оплакващите се от шума по възрастни туристи- Патриот - това е парола за входа на Народното събрание - Даже приемат и-АКО си вдигнал поздрав НАЦИ ) Жалки псевдопатриотчета атакисчета и герберистчета управляват *** която те превърнаха ЦЯЛА ДЪРЖАВА - А комунистите хленачат че баницата свършва ) Пародия
43
12
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
гледайки тесктовете по долу бих си заложил нищо не струващата диплома че осемдесет процента от коментиращите са седяли на един чин или най малкото са си преписвали домашните един от друг. слочаеноЗ? или се опитваме да бараме общественото мнение по антените? щото едното е събитие с равновероятни изходи, а другото го наказва българското законодателство.
42
41
 
3
 
! Отговори
гербист-столичан преди 6 години
Ние нямаме нужда от това умишлено подклаждане на напрежението. Всичко е нормалнно и стабилно, спречкали се децата, случва се. Сега някоий се опитва да извлича дивиденти от това за сметка на стабилитета ни, а не трябва.
41
11
 
19
 
! Отговори
az преди 6 години
Бай Тошооооооооооо...
40
0
 
58
 
! Отговори
до всички преди 6 години
Слушайте внимателно какво ви казват битите деца.... Това по закон е : "Закана за убийство", не е "хулиганство"!!!! Алоооооо, прокурораааа, пак ли си преписвал на този изпит?!?
39
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много силно се надявам този сюжет да прерастне в сериозна хуманитарна криза с много бежанци от всички краища на страната ни.