МВР в атака: 10 електронни фиша за 2 часа, 6 от тях на един шофьор

Акцията е проведена по пътя за Калотина
6 юли 2017 16:10, Анисия Иванова
20
МВР в атака: 10 електронни фиша за 2 часа, 6 от тях на един шофьор
Снимка: МВР

Служители на "Пътна полиция" са връчили днес 10 електронни фиша на обща стойност 1300 лева. На един гражданин са връчени общо 6 фиша.

Акцията на полицията била на пътя за Калотина. Целта на операцията е проверки за неплатени и влезли в сила глоби, както и отпечатване на невръчени електронни фишове, съобщиха от МВР.

За получените фишове срокът за обжалване, деклариране или доброволно заплащане със 70 на сто отстъпка, е 14 дни.

По време на операцията са спрени 31 моторни превозни средства и са проверени 44 души - шофьори и пътници.

В рамките на операцията са установени и 6 нарушения, като за две от тях са издадени фишове за неплатени винетни стикери за по 300 лева, 3 фиша са за движение без включени светлини и един - за шофиране на МПС, което не е минало задължителния годишен технически преглед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КукурукуТъпи куки!
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е добре де, спират те да те питат какво правиш , на къде съм тръгнал и между другото имате 10 фиша които за 1 година не са успели да ВИ пристигнат, глоба 1000лв примерно за всичките.Как ще ти дойде акъла в главата че си карал като *** като идва 1 година по -късно?А ако минеш с превишена скорост и те спрат 2км по късно ще се усетиш абсолютно веднага.
16
5
 
17
 
! Отговори
Бакалов преди 6 години
Напълно законно е полицай по своя преценка да поиска да се идентифицираш - пътник, пешеходец или седнал на пейка си не е от значение.
15
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доколко е законно КАТ да проверява пътниците след като не шофират, ако е необходима някаква проверка е редно да е само за идентификация а не друга.Това според мен не би следвало да е законосъобрзно.
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво означава неплатени винетни стикери и как се установява?
13
0
 
17
 
! Отговори
Радио Ереван преди 6 години
Отговаряме на полученото запитване какъв е 16-годишният шофьор участвал в катастрофата на магистрала Тракия. Отговора е - швед.
12
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъй, тъй. Връчваме фишове за фарове, а на никой не му направи впечатление, че сред катастрофиралите на Тракия е имало 16-годишен шофьор... пита се в задачката как 16-годишен е имал книжка?
11
3
 
23
 
! Отговори
joker преди 6 години
Полицията в бг съществува за да рекетира и тормози, а не за да помага. Основният акцент около вчерашната катастрофа е дали е виновна мъглата или пушека, а никой не коментира къде са КАТ и защо не са предприели мерки за предотвратяването й? Иначе днес са герои - връчили 10 фиша.. от които 9 ще отпаднат сигурно.
10
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Купиха им нови парцалки и се напъват тумбаците.
9
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Aнтониике гледам сиси позволила лукса да приказваш глупости благодаря ти за доверието но другия път кога ти посече простотията има една приказка оттам де си тръгнала оттам и си идеш
8
2
 
17
 
! Отговори
Гръмки фрази преди 6 години
Дам.. Чете човек 10фиша и си мисли 10 човека, а то при 6 дадени на един остват още 4..ако и на някой друг са дали повече от 1 фиш, ми то са седели на това слънце за нищо бре...
7
9
 
25
 
! Отговори
цирк мвр преди 6 години
Това е смешно и се вижда че МВР не работи,10 фиша за 2 часа,цирк за който плащаме солено всички ни я.
6
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали ще проверят и 5- годишната ми дъщеря за фишове и актове, когато ме спрат мен!? За един прЕател питам...Това с проверката на пътниците е пълна шизофрения!
5
3
 
28
 
! Отговори
не удобен факт преди 6 години
МВР не са си свършили работата и не са събрали глоби за над 70 милиона ама искат повишение на заплатите,да ама не.....
4
2
 
30
 
! Отговори
4 човека преди 6 години
Демек за 2 часа са спряли 4 човека. WOW!Ако се хванат сериозно колко пари могат да направят за държавата и да си изкарат за нови униформи вместо да реват.
3
0
 
27
 
! Отговори
кат ка джия преди 6 години
Господа ***, няма ли най сетне да се ограмотите маааалко - отстъпката е 30 процента, а остатъка е 70 процента - ох. боже, всеки ден тъпотии
2
4
 
31
 
! Отговори
don преди 6 години
Голямо постижение.В България освен да глобяват обикновения гражданин друго не се прави.КАТ трябва да излезе от МВР..Целта на полицията е охрана на обществения ред и борба с престъпноста.контрола на автомобилния транспорт трябва да е в ДАИВсеки полицай иска да работи като катаджия далаверата най голяма.Голяма парадокс девойка се жалва а сексуално посегателство а полицая и връчва електронен фиш и казва след като го платиш тогава ще работим по случеят.В момента се прикриват големи далавери
1
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айддеееее, тюф...ците пак се опитват да демонстрират колко много работят! Съставили фиш на някакъв, защото забравил да си включи фаровете! Невероятно! Направо са спрели войната по пътищата с тоя фиш!