Eлена Йончева на границата, подаде сигнал за мигранти

След него граничари спипаха 15 бежанци, 7 от тях са деца
16 юли 2017 15:00, Красимир Ангелов
96
Eлена Йончева на границата, подаде сигнал за мигранти
Снимка: Булфото, архив

15 нелегални мигранти бяха заловени тази сутрин в района на Свиленград, съобщава МВР.

Тази сутрин в 8.00 часа е подаден сигнал за опит за преминаване на държавната граница. На място са изпратени гранични патрули, които установяват 15 нелегални мигранти на наша територия - 7 деца, 4-ма мъже, 4 жени.

Те заявили, че са граждани на Сирия.

Образувано е досъдебно производство и продължава работата за изясняване на обстоятелствата по случая. Сигналът за преминаването на групата е подаден от народния представител от БСП Елена Йончева, която е била на мястото с бивш служител на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
23
 
! Отговори
Мислете преди 6 години
Този случай не трябва да се политизира,а трябва да се замислим за какво ни е многобройното и скъпо МВР като хората им вършат работата?!
40
36
 
17
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИЯ ШАНТАЖ.. преди 6 години
.....ПАК СЕ ПРАВИ НА "ВЕЛИКА ЖУРНАЛКА"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
39
3
 
27
 
! Отговори
бай Х.. преди 6 години
Я съм *** и вие сте прости ! Всички сме прости!
38
35
 
17
 
! Отговори
ЕЙ, "ЧЕРВЕН ШАН преди 6 години
ТИЯ ЧЕРВНЕНИ ЧЕНГЕДЖИЙСКИ НОМЕРА , МИНАВАХА ЕДНО ВРЕМЕ.....КОГАТО БЕШЕ ЛЮБОВНИЦА НА СЪР-ГЕЯ...!!!СЕГА ---НЕМА КОЙ ДА ТИ ВЕРВА НА ЛЪЖИТЕ И ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИТЕ ТИ ТАРИКАТЛЪЦИ!
37
10
 
34
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Ало тъпият полицай,как мислиш Йончева е накарала Турция да пусне тези мигранти та я обвиняваш в постановка Костинброд? Това,че съдът ръководен от Герб,постанови,че е инцинировка не е вярно. Всички телевизии дадоха готовите и надписани бюлетин за пращане по секциите,само съдът не ги е видял или са заплашили съдията с уволнение. Така прави само Ердоган и нашата Тиква.
36
3
 
35
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Аз съм против увеличаването на заплатите на на полицаите на калпак. Увеличаването трябва да става с атестат срещу свършена работа. Ето тези полицаи,които са допуснали безпрепятствено преминаване на държавната граница не заслужават увеличение на заплатите. На тези които граждани и "Господари на ефира" или други телевизии им вършат работата,например продаването и копуването на гласове,също да не им се увеличават заплатите и т.н...
35
34
 
18
 
! Отговори
Полицаят преди 6 години
Йончева, Йончева, ти *** червена, да не би да ползваш услугите на режисьорите от аферата "Костинброд"?Питам 'щото стилът е същия - некадърно скалъпен сценарий съшит с бели конци. Как пък точно при теб, тази дето подпали и ада за прословутата еденична ограда, точно при твоята случайна визита се случи да попаднеш на група нелегални мигранти, та даже и сигналси подала?!Гадни червени ***, кагебиските ви номерца вече се поизтъркаха бая.Вземете и сменете репертуара.
34
2
 
33
 
! Отговори
Кретенска държава преди 6 години
Зашо не сте ги върнали обратно в Туция?Защо бе ***??
33
3
 
25
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
До # 28. Кой ни пази? Бог да ни пази,ако чакаме полицаите с големите заплати да ни пазят. Ето те всеки ден доказват,че не заслужават увеличение на заплатите...
32
2
 
38
 
! Отговори
Заседател преди 6 години
А какво стана с делото,което другарката Йончева заведе срещу Борисов? Защо другарите журналюги не смеят да се изцепят за това дело? Докъде стигна проверката на прокуратурата? Такава проверка се прави за 2 часа - има документи,има платени пари ,какво ги спира да процедират???
31
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добра идея е да се направят туристическимаршрути/пътеки/ и велоалеи,че да има кой да подава сигнал за нарушители.Тогава,обаче трябва да се измисли кой да реагира на сигнала.Ама и това за това може да се помисли.
30
10
 
7
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До бай Иванмалка червена звезда, другарю, малка червена звезда.
29
1
 
40
 
! Отговори
??? преди 6 години
Не знам що за сайт сте и защо триете коментари,в които не са използвани нецензурни думи,а думи ,назоваваши с истинските имена някои хора пишещи тук? Иска ми се да продължа , но съм сигурен,че коментара ми ще бъде изтрит... И вие се борите да достигнем дъното в класацията по свобода на словото... Успех...
28
2
 
30
 
! Отговори
не е смешно преди 6 години
До Анонимен 29Ти се майтапиш ама хич не е смешно,въпроса е къде е държавата и кой носи отговорност че границата е разграден двор.
27
2
 
30
 
! Отговори
ей преди 6 години
Тези който пишат глупости и намесват политиката ги е страх от страшната истина която е че държавата е в кома,и че всеки може да влезе у нас и да ни потопи в кръв докато МВР и полицаите искат по високи заплати за НЕ свършена работа.
26
3
 
22
 
! Отговори
стоп преди 6 години
Не поляризирай те и замазвайте този инцидент защото той е показателен как никой не е защитен в тази държава от влизащи терористи,въпреки огромните бюджети на сектор сигурност който не работи и е време за реформи ако искат да оцелее България.
25
29
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 6 години
До Анонимен 29Нали не вярвате наистина на тази елементарна лъжа, която показва единствено колко са отчаяни бесепарите. Евтина реклама съшита с бели конци
24
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До оставки трябватКак кой ? Ами Елена Йончева разбира се ! Така че спете си спокойно, Йончева и бивш депутат са на границата ! Към тях в понеделник ще се присъедини и Динко.
23
8
 
42
 
! Отговори
оставки трябват преди 6 години
Ако не беше подала сигнал тези щяха да си влезнат безпрепятствено,ужас ами ако са терорист и убийци!изобщо задавате ли си въпроса кой ни пази изобщо?
22
4
 
26
 
! Отговори
ужас преди 6 години
До Анонимен 24Как ще няма има но не работят и получават големи бюджети,привилегии и заплати!но никаква полза от тях,да връщат парите и да се махат........