В Стражарево: Мъж изнасили момиче, то си преряза вените

Насилникът живеел с майката на тийнейджърката
100
В Стражарево: Мъж изнасили момиче, то си преряза вените
Снимка: архив Булфото

Мъж изнасилил 17-годишно момиче в село Стражарево, община Левски. Заради  насилието тийнейджърката опита да се самоубие като си преряза вените. За щастие девойката бе спасена от лекарите.

Престъплението било извършено в средата на март.

Насилникът е 30-годишен мъж, с който майката живеела на семейни начала. Той ще бъде изправен пред съда.

Още по темата

Тихомир Д. се нахвърлил върху момичето в двор на къща. Мъжът и майката на девойката живеели заедно от шест години, пише "Труд". Те обитавали жилище, съседно на къщата, в която били пострадалата, сестра й и двамата й братя.

Тихомир издебнал момент, в който майката отишла до магазин. Нахвърлил се върху момичето, изтръгнал телефона от ръцете му, грабнал го през кръста и го отнесъл зад къщата.

Въпреки виковете на девойката и молбите й да бъде пусната, извергът я насилил. После я заплашил с убийство ако разкаже на майка си.

Разстроената жертвата решила да сложи край на живота си, но била спасена от лекари.

Вчера сутринта пък на централна улица във Варна бе изнасилена жена насредна възраст. Десетина мъже бяха задържани, но един остава в ареста.


100
Още от
Напиши коментар Коментари
74
0
 
4
 
! Отговори
ХХХ преди 9 месеца
Индийски ценности ! Ще станем като в Индия и редица арабски страни в които изнасилването е законно ! Тук няма осъдени адекватно за подобни изродщини ! Някоя моя близка ако бъде не дай си боже изнасилена ....ще му отрежа топките на изрода ! Иначе друг съд няма !
73
1
 
11
 
! Отговори
ceci_ преди 9 месеца
само това е достатъчно да се знае за бг съда:
"Десетина мъже бяха задържани, но един остава в ареста."
72
5
 
16
 
! Отговори
сФЕС.бг преди 9 месеца
Еййй много си пазят манг.гали.те то сфес.бг ....на ден се трият повече от половината коментари и то заради едни ман.га.ли, черни, гроз,ни, пол..учивеци, продажна паплач е драскача !
71
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И защото чичко паричко се показва с новата си изгора,която му е родила поредното дете,както показва яхтата си и новия си марков костюм,без да се интересува от децата и тяхните чувства.Смята,че парите са достатъчни,понеже с примитивния си мозък не може да мисли.
70
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До damqnski 78 Извергите са много,защото загубихме компаса.Все повече деца се раждат в така наречените"съжителства на брачна основа".Все повече златотърсачки не се интересуват,какво става в душите на децата им,важно е,да "вържат"чичко-паричко,като му родят дете.Децата са разменна монета.Тези деца са хендикеп и от старта са озлобени към всичко,което нямат,а то е топъл дом и здраво семейство.Много от тях като малки са жертви на домашно насилие,или го наблюдават гледайки родителите си,как се бият.
69
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
30 години строг тъмничен затвор,без право на обжалване!!!
68
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ЧЕ ТО ИМА ЛИ СЕГА ГЛАРУСИ? ПРИ ТАЗИ МАСОВА ИМПОТЕНЦИЯ И ПЕ ДЕ РАСТИЯ
67
4
 
22
 
! Отговори
damqnski преди 9 месеца
Какво става бе?! Много изверги последно време. Преди 2 дни една приятелка се опита да стигне до 7те Рилски езера на стоп. Някакъв я взел около Дупница и се опитал да я изнасили. Изруди!
66
1
 
12
 
! Отговори
гъзолизец преди 9 месеца
Стежерово, журналистчетата, Стежерово!
65
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
патладжански истории...
64
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ахахаххахаа, "абсинентна" сигурно е готино
63
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Романа "Лолита" на Набуков в българска агро-версия.
62
18
 
9
 
! Отговори
Гларус преди 9 месеца
До Обективен
Най-лесно се бодват рускини. Казваш и здравей и тя, златна ти уста с една дума ме кандардиса. Проблема е, че те имат три фази - пияна, махмурлийка, абсинентна .... В тяхната ценностна система алкохола е на върха. Мъжете и секса са между другото.
61
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 57

Вероятно Пенчо възприема като "гащи" бермудите. Много туристки носят в жегата такова облекло.
"Сутиени" според него са вероятно късите блузки тип бюстие, които остават непокрити няколко сантиметра в областта на талията. В жегата много момичета носят такива блузки, не виждам нищо неприлично в това. Не е естетично само в някои случаи, при които точно в непокритата част се диплят гънки от телесни тлъстини.
60
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Майката живее с 30-годишен, но има дъщеря-тийнейджърка.
Обитават различни постройки.
пастрокът посяга на момичето, което може би го възприема като баща, след като съжителстват вече 6 години.
Нещо ми напомня полуостров Индустан.
59
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Мислете малко с тези глави бре момци. Коя цгганка ще тръгне да си реже вените защото мъжът с който живее майка и и го е сложил. Обикновени българи от село са си, Ганчовци. 99% процента населяващи тези дивашки територии са такива.
58
4
 
15
 
! Отговори
Обективен преди 9 месеца
Пресен пример. Сузанита. Дете което изглежда като жена. Но това, не е нещо ново. Просто медиите го разпространиха и популяризираха). Когато бях ученик (87-ми набор съм) имахме момичета в нашия клас които имаха сефте още на 11-12 години. Тогава не беше big deal, а сега е. Заради медиите.
57
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до 63: кви закони сънуваш
56
2
 
36
 
! Отговори
мъж преди 9 месеца
Обичам секса и го практикувам при всяка възможност.Доволно потентен съм. Но, ако усетя, че жената не е на кеф и просто ми позволява да го правя ми пада самолета. Опитвам се да си представя, колко болен мозък трябва да си, че да изнасилваш, ама не мога.
55
4
 
14
 
! Отговори
. преди 9 месеца
Каква поредна цuганckа драма, драги зрители.