В Стражарево: Мъж изнасили момиче, то си преряза вените

Насилникът живеел с майката на тийнейджърката
9 авг 2017 13:15,
100
В Стражарево: Мъж изнасили момиче, то си преряза вените
Снимка: архив Булфото

Мъж изнасилил 17-годишно момиче в село Стражарево, община Левски. Заради  насилието тийнейджърката опита да се самоубие като си преряза вените. За щастие девойката бе спасена от лекарите.

Престъплението било извършено в средата на март.

Насилникът е 30-годишен мъж, с който майката живеела на семейни начала. Той ще бъде изправен пред съда.

Още по темата

Тихомир Д. се нахвърлил върху момичето в двор на къща. Мъжът и майката на девойката живеели заедно от шест години, пише "Труд". Те обитавали жилище, съседно на къщата, в която били пострадалата, сестра й и двамата й братя.

Тихомир издебнал момент, в който майката отишла до магазин. Нахвърлил се върху момичето, изтръгнал телефона от ръцете му, грабнал го през кръста и го отнесъл зад къщата.

Въпреки виковете на девойката и молбите й да бъде пусната, извергът я насилил. После я заплашил с убийство ако разкаже на майка си.

Разстроената жертвата решила да сложи край на живота си, но била спасена от лекари.

Вчера сутринта пък на централна улица във Варна бе изнасилена жена насредна възраст. Десетина мъже бяха задържани, но един остава в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
5
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Индийски ценности ! Ще станем като в Индия и редица арабски страни в които изнасилването е законно ! Тук няма осъдени адекватно за подобни изродщини ! Някоя моя близка ако бъде не дай си боже изнасилена ....ще му отрежа топките на *** ! Иначе друг съд няма !
71
1
 
12
 
! Отговори
ceci_ преди 6 години
само това е достатъчно да се знае за бг съда:"Десетина мъже бяха задържани, но един остава в ареста."
70
5
 
18
 
! Отговори
сФЕС.бг преди 6 години
Еййй много си пазят манг.гали.те то сфес.бг ....на ден се трият повече от половината коментари и то заради едни ***, черни, гроз,ни, пол..учивеци, продажна *** е драскача !
69
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защото чичко паричко се показва с новата си изгора,която му е родила поредното дете,както показва яхтата си и новия си марков костюм,без да се интересува от децата и тяхните чувства.Смята,че парите са достатъчни,понеже с примитивния си мозък не може да мисли.
68
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До damqnski 78 Извергите са много,защото загубихме компаса.Все повече деца се раждат в така наречените"съжителства на брачна основа".Все повече златотърсачки не се интересуват,какво става в душите на децата им,важно е,да "вържат"чичко-паричко,като му родят дете.Децата са разменна монета.Тези деца са хендикеп и от старта са озлобени към всичко,което нямат,а то е топъл дом и здраво семейство.Много от тях като малки са жертви на домашно насилие,или го наблюдават гледайки родителите си,как се бият.
67
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
30 години строг тъмничен затвор,без право на обжалване!!!
66
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЧЕ ТО ИМА ЛИ СЕГА ГЛАРУСИ? ПРИ ТАЗИ МАСОВА ИМПОТЕНЦИЯ И *** ДЕ РАСТИЯ
65
4
 
22
 
! Отговори
damqnski преди 6 години
Какво става бе?! Много изверги последно време. Преди 2 дни една приятелка се опита да стигне до 7те Рилски езера на стоп. Някакъв я взел около Дупница и се опитал да я изнасили. ***!
64
1
 
12
 
! Отговори
гъзолизец преди 6 години
Стежерово, журналистчетата, Стежерово!
63
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
патладжански истории...
62
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ахахаххахаа, "абсинентна" сигурно е готино
61
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Романа "Лолита" на Набуков в българска агро-версия.
60
18
 
9
 
! Отговори
Гларус преди 6 години
До ОбективенНай-лесно се бодват рускини. Казваш и здравей и тя, златна ти уста с една дума ме кандардиса. Проблема е, че те имат три фази - пияна, махмурлийка, абсинентна .... В тяхната ценностна система алкохола е на върха. Мъжете и секса са между другото.
59
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 57Вероятно Пенчо възприема като "***" бермудите. Много туристки носят в жегата такова облекло."Сутиени" според него са вероятно късите блузки тип бюстие, които остават непокрити няколко сантиметра в областта на талията. В жегата много момичета носят такива блузки, не виждам нищо неприлично в това. Не е естетично само в някои случаи, при които точно в непокритата част се диплят гънки от телесни тлъстини.
58
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майката живее с 30-годишен, но има дъщеря-тийнейджърка.Обитават различни постройки.пастрокът посяга на момичето, което може би го възприема като баща, след като съжителстват вече 6 години.Нещо ми напомня полуостров Индустан.
57
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мислете малко с тези глави бре момци. Коя цгганка ще тръгне да си реже вените защото мъжът с който живее майка и и го е сложил. Обикновени българи от село са си, Ганчовци. 99% процента населяващи тези дивашки територии са такива.
56
4
 
15
 
! Отговори
Обективен преди 6 години
Пресен пример. Сузанита. Дете което изглежда като жена. Но това, не е нещо ново. Просто медиите го разпространиха и популяризираха). Когато бях ученик (87-ми набор съм) имахме момичета в нашия клас които имаха сефте още на 11-12 години. Тогава не беше big deal, а сега е. Заради медиите.
55
2
 
36
 
! Отговори
мъж преди 6 години
Обичам секса и го практикувам при всяка възможност.Доволно потентен съм. Но, ако усетя, че жената не е на кеф и просто ми позволява да го правя ми пада самолета. Опитвам се да си представя, колко болен мозък трябва да си, че да изнасилваш, ама не мога.
54
4
 
14
 
! Отговори
. преди 6 години
Каква поредна цuганckа драма, драги зрители.
53
10
 
9
 
! Отговори
Обективен преди 6 години
Разбира се, че целия разврат които се шири из България идва от Запада. Не е необходимо да ходите там за да го разберете. Достатъчно е да отскочите до Слънчака. Нали България е част от ЕС. Сателит. Кой на кого на оказва влияние? България на Запада или Запада на България?