Пак бити медици от Спешна помощ, този път в Сливен

Мъж и две жени не били доволни и пребили лекар и сестра
42
Пак бити медици от Спешна помощ, този път в Сливен
Снимка: Булфото, архив

Лекар и медицинска сестра от Спешното отделение на МБАЛ "Д-р Иван Селимински" Сливен са били удряни и обиждани снощи по време на дежурство.

25-годишна жена е ударила шамар на сестрата.

Това е втори случай на нападение над медицински персонал в Спешното отделение в сливенската болница, в рамките на два дни.

Нападателите над лекарския екип в Спешното отделение са мъж и две жени.

Според тях не им е било оказано достатъчно внимание от медицинския екип.

Другият случай е от неделя, и е идентичен със снощния.

Всички участвали в инцидентите са задържани. На един е наложена глоба от 500 лева, а срещу останалите са образувани досъдебни производства.


42
Още от
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Мирослава преди 10 месеца
Нека да ги бият и обиждат, това заслужават, след като не обръщат внимание на пациентите. Веднъж, на мен също се наложи да ходя вечерта до тази болница и съжалявам че отидох, пълен кошмар са тези доктори и мед. сестри! Супер арогантни и елементарни хора, не само, че не искаха да ми обърнат внимание, а и крещяха и ме обиждаха без причина, както и другите пациенти, бяха напълно обезумели. Аз разбирам, че работата им не е лека, но не може такова отношение към пациентите. Въобще не им е мястото там!
22
0
 
3
 
! Отговори
Пациента преди 10 месеца
Никак не ги съжалявам тия бездарници от Бърза помощ Сливен, два пъти съм ходил до там и двата пъти се разочаровах от отношение и от нелечение на пациента.Това не е бърза помощ! Вероятно здравната система ги кара да са такива, но като не им харесва да не работят там! С такова отношение към пациентите не ги съжалявам! Каквото повикало такова се обадило...
21
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
всички лекари са безвгрешни, всички пациенти са роми... Дано не ви се налага да сте пациенти.
20
1
 
9
 
! Отговори
WTF преди 10 месеца
Още малко и всички болници ще са частни. И тогава ще има помощ за който си плаща, както трябва да е. А не да плащам аз за някакви побойници или неграмотни "хора", които цял живот живеят на далавера. Още малко.
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Жена ми три пъти ходи до спешното в Сливен- 3 пъти я оставиха да умира... 2та пъти бях там и с много сериозен разговор я приеха и извикаха ИСТИНСКИ лекари!
Третия път беше сама с кръвоизлив и я пратиха да чака 2 дни личния лекар да започне работа! Добре, че той се оказа повече лекар от тия недосмасляци и в извън работно време успя да направи нужното!
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До наблюдател
"Апелирам: Създайте рубрика "Р омски вести"!"
---
Няма нужда. То целият сайт си е такъв. Е, и малко Боко-Тиквенски, де. :)
17
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен до 4 преди 11 месеца
При ГЕРБ е така те са бъдещето на България, суджука не дава и косъм да падне от главите им.Да сте чули да каже нещо за ромите, няма и да чуете те са му твърдия електорат.Нали така бе мушмол.
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нормално. Реформата на Москов, у овца на български деца.
15
2
 
16
 
! Отговори
Тъпак преди 11 месеца
Да дойде на мен да ми удари шамар. Ще и гипсират ръката след опита.
14
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"Сливен има най-много роми на глава от населението в големите градове. Няма никаква логика това нещо да се случи."

Не,Сливен не е с най-много роми "на глава от населението",поне 15-20 града са преди Сливен.Отиди в центъра и ако срещнеш поне един ром на 200-300 души,пак ела и пиши глупости!Това е мит,не е истина.Това,че там нямат такива тежки проблеми помежду си роми и българи,не ви дава право да дрънкате глупости!
13
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Управляващите се крият като мишки за най-важните проблеми и ни занимават с глупости, а ние работим и плащаме, за да ни бият и мародерстват. Ще ми се някой лекар политик или негов близък да изяде лобута от братовчедите! Тогава дали ще се събудят и ще започнат да мислят за България и българите?
12
30
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Бож.
Откъде си сигурен,че са роми?Сливен е бил хайдушки град,няма да се учудя ако медицинските лица не са си вършили работата и българите са ги напердашили.
11
6
 
33
 
! Отговори
Х Х преди 11 месеца
Влизане в Спешна Помощ и повикване на линейка- само след проверка по ЕГН за платени осигуровки, данъци и средно образование ( минимум) !
10
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Това насилие над хората от страна на индопакистанските интеграли е съвсем целенасочено!Те вече виждат че клонят към мнозинство и имат българия за своя страна!Превзеха ни!Този тормоз е съвсем умишлен че да се страхуваме!Виждат че властта не може да ги озапти и да ги сложи на мястото им и за това правят каквото си искат!
9
3
 
35
 
! Отговори
Ха Ха Ха преди 11 месеца
Чунга чанга не били доволни?Да не би да имат докторска степен, че да имат мнение?
Трябва да учат за лекари или да се самолекуват-не виждам друг изход от ситуацията.
8
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
не пишете за роми че трият коментарите , защитени са в червената книга на юнеско , за мен са си римляни
7
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Къде е здравният министър? Къде е полицията? Къде е правосъдието?

Задържани за 1 ден и ги глобили. Много им пука на тях. Никога няма да платят

Докога с този произвол? Стига!!!
6
7
 
31
 
! Отговори
Бож. преди 11 месеца
Сливен го знаем още от 1982 г.,че е град на привилегировани малцинства- затова става така. Червената система ги учеше,че те са равни на президента и на министъра: затова днес нямат уважение на никой,който не е президент или министър!
5
3
 
41
 
! Отговори
наблюдател преди 11 месеца
Апелирам: Създайте рубрика "Р омски вести"!
4
48
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
При Радев е така - искахте промяна, получихте си я! НА ви русофилски настроен президентин, системно прекалявал с радиоактивна УРАНжада от Хасково! Побоища, убийства, нападения, зулуми, изнасилвания, психически и физически тормоз, кражби, грабежи, катастрофи, палежи, нечовешки жеги, катаклизми, страх, несигурност, безпътица, беззаконие и безвластие, анархия, смутни времена, инфлация, безпаричие, безвремие, безработица! Всичко това с подкрпата на Радев и БСП!