МВР: Заловената група не е свързана с отвличането на Адриан

Задържани са най-малко осем души, операцията продължава
Обновена: 17 сеп 2017 11:13 | 17 сеп 2017 11:12, Елка Василева
31
МВР: Заловената група не е свързана с отвличането на Адриан
Снимка: архив, Булфото

Мащабната полицейска операция, при която късно снощи бяха задържани най-малко 8 души, продължава и днес.

Част от тях полицията залови на изхода към автомагистрала "Тракия" в два автомобила. От МВР отказват повече подробности за момента.

През целия ден днес ще продължат претърсванията и разпитите в рамките на операцията на МВР. Източници от МВР твърдят, че става дума за разработка на Главната дирекция за борба с организираната престъпност срещу организирана престъпна група, съобщи БНР.

Още по темата

Групата не е свързана с отвличането на 25 годишния Адриан Златков, потвърдиха два независими източника от службите. Още снощи главният секретар на МВР Младен Маринов потвърди за акцията, но отказа повече подробности. 

Спорен неофициална информация се издирват още няколко души, свързани с престъпната група и това е и вероятната причина от МВР засега да отказват до оповестяват подробности по случая.

В операцията участват Специализираният отряд за борба с тероризма, както и спецзвеното "Кобра" към СДВР. През цялата нощ на няколко места в столицата имаше полицаи с маски и автомати. Претърсени са адреси на четири места в града.

Престъпната група, за която има данни, че е наблюдавана от известен период - най-малко от месец, от ГДБОП, е свързана с тежки престъпления като разпространение на наркотици, измами и грабежи. Конкретното престъпление, за което са задържани  8-те заподозрени при сегашната акция, не е свързано с наркотрафик, според източници от МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
6
 
! Отговори
ПАК ПУШИЛКИ.СМЕХ преди 6 години
ЗАДРЪЖТЕ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ. ТОЙ Е ТАРТОРЪТ. ОТ НЕГО И НА БОКО МУ СЕ ПРИПИКАВА ОТ СТРАХ. НАЛИ ПОМНИМ ЗАПИСИТЕ ВАНЬО ТАНОВ И ОТ *** НА БОКО В БАНКЯ. ЦЕЦО КОМАНДОРИ БОКО И ВСИЧКО В ДЪРЖАВАТА МУТРИСТАН.
23
2
 
5
 
! Отговори
язък! преди 6 години
Ами сега?! Утре Тиквоний Банкянски за какво ще се пъчи, ще се хвали и ще се прави на велик? И дръжката на микрофон, едно от лицата на журналистическия слугинаж, което щял да "интервюира" Тиквоний Банкянски, ще мига на парцали и ще се наПИКае от страх, защото няма да има удобни въпроси!
22
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в София само шетат 500-600 хил крадливи гaдoвe! Добре е, че са закопчали 8 от тях, нотова е твърде малко! По-голяма производителност е необходима на полицията! Някой у бг-то трябва да вземе за образец Родриго Дуарте.
21
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отвличанията са дело на висококвалифицирани професионалисти,снабдени с най-модерни технологии.Заловените преди време така наречени "Нагли"са дребни мишоци в тази схема.Има два варианта.Или спец службите са толкова некомпетентни и ония ги разиграват като балъци,или тези отвличания са покровителствени от най-високо считай ББ и ЦЦ ниво.Знаем кой отвлече дъщерята на Брендо,за да не го издаде.
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УжасТ!
19
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Koito otvlakoha daschterata na brendo i dr otvolsnia sa mn pari. E sa li edni i saschti koi ubi jiri iliev i btat mu ilia pavlov i lukanov koi sa ?????
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не мога да схвана а се опитвам защо въобще правят асоциации д тия на адраан то толкова групи груоички има че света да ти се завие
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Saschto ne popitate tia ot gerb
16
1
 
9
 
! Отговори
Лично мнение преди 6 години
"Групата не е свързана с отвличането на 25 годишния Адриан Златков, потвърдиха два независими източника от службите. Още снощи главният секретар на МВР Младен Маринов потвърди за акцията, но отказа повече подробности."П.П.А сега, се съсредоточете върху гасящия с брезент СУДЖУК. Има нещо гнило в тъмното му минало. Дето СиК - там и суджука, дето ВиСТ - там и суджука??????????Я се поразровете!
15
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При светета Троица - Делянчо, Боко и Цацата очаквате ли нещо да се случи.
14
3
 
21
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Анонимен 13 Има такавя държава , Няма такава корумпирана съдебна система , дето съсипва всичко пастигната от МВР.
13
5
 
10
 
! Отговори
от прави се на кука преди 6 години
И защо са зядържани. Яловя им работа.Суха тремировка без жертви.Не като в Лясковец
12
2
 
8
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
М мм, да... И сега прокуратурата ще развали цялата магия . Ние ги ловим те ги пускат.Байко ли е винован?
11
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма такава държава!Толкова по темата!Сценарисът на Слави... Ивайло Вълчев е велик!
10
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майко от ся си представям като се изтупа СУДЖУКА по телевизията,ауууу,мани.Ще има"преборихме организираната престъпност,край на корупцията,мед и масло от чешмит",ще има цирк.
9
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аахахаахха ..покрай ония апаши задържали други. И сега ще ги пуснат тия поради липса на доказателства, а оте пък може да осъдят държавата заради незаконно арестуване.
8
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ааааа, сетИх се защо Бочко е направил три щаба. Първият е за да се заблуждава обществото че търсят бандюгите, вторият да определят кого да натопят, третият да прикрива следите. И се Отпочна, внушиха, че се чака новина и тя се оказа фушня, едно нищо. В МВР изгониха с хиляди добре обучени и мотивирани, така Бочко ликвидира приемствеността. Днес приемат тези които са напуснали и са по-млади от 60. Ако някой иска.
7
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялата пара на герберугите отиде у....свирката. Е, то се знаеше. И как ще хванат бандитите, нали Батко ги праща където трябва за да наказва непослушните, т.е. които не внасят лептата в партията Му.
6
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте къде са е увеличило ходенето до голяма нужда и е светело през нощта и поне ще има заподозрени!
5
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И да ги хванат, първо ще питат, ти на кого си. По отговора ще се ориентират виновни ли са или невинни..