Заловиха ли похитителите на Адриан? Масирана полицейска акция в София

Шестима са арестувани в близост до изхода за АМ "Тракия"
Обновена: 17 сеп 2017 06:44 | 17 сеп 2017 06:40, Елка Василева
92
Заловиха ли похитителите на Адриан? Масирана полицейска акция в София
Снимка: архив, Булфото

Полицейска операция се провежда в столицата. В акцията участват Специализираният отряд за борба с тероризма, както и звеното в СДВР "КОБРА".

На 4 места в столицата са разположени маскирани полицаи, въоръжени с автомати, съобщи БНР.

Според първоначалните информации има шестима задържани. Петима от тях са арестувани в близост до изхода на София за АМ "Тракия".

Още по темата

Мъжете са били в два автомобила, които бяха претърсени от полицията. На още три места в столицата се извършват претърсвания и арести.

Пред БНР главният секретар на МВР Младен Маринов потвърди за операцията и уточни, че тя е под ръководството на прокуратурата, но отказа да даде повече подробности.

Според неофициални данни действията на полицията са свързани с преследване на заподозрени за отвличането на Адриан Златков. Той бе отвлечен и след платен откуп бе освободен преди дни.

Задържаните са били в района на магистрала "Тракия", където и бе пуснат откупът за Златков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
8
 
32
 
! Отговори
До Бойко...мачкай ги преди 6 години
Да, Боце мачка но тези които имат кинтите.И някои коментиращи са прави, за дебелото богаташко синче се хаби толкова пари и енергия, които надхвърлят откупа.А за обикновените хорица бити и пребити по селата и малките градове, особено от шведите, нищо не се прави.Значи Боце за богатите прави 3 щаба, за бедните...нищо!Не трябва ли да е обратното?Това разделение е резултат от "политиката" на Боце повлияна от миналото в СИК, от корупцията която създаде и разви, от глада за пари. Ето защо не му вярвам
31
6
 
16
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
мвр няма да се справи с тази задачи защото няма квалификация и ресурсизатова викаите хорешио и екипа му да намерят бандитите
30
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко ли невинни хора са били подложени на милиционерски тормоз под предтекста че уж търсят похитителите!Знаем си я нашата подкупна милиция ква е
29
12
 
20
 
! Отговори
Бате Бойко ! преди 6 години
Единственият начин да се върви по правов път е промяна в НК, НПК, ЗАНН и конституцията на РБългария, по голями правомощия на полицията и задължения на гражданите да се спазват законите !
28
8
 
38
 
! Отговори
Солидарен преди 6 години
Защо няма никаква охрана в малките градове и селата? Явно отвлечения е по-важен от нашите баби и дядовци. ГЕРБ само вдига пушилк, нищо не прави за народа.
27
8
 
22
 
! Отговори
КраварятОтФашингтонъ преди 6 години
За да отнемат свободата на хората юдеите ще симулират такова беззаконие че самите хора да поискат да им бъде отнета свободата от юдеите заради сигурността ....
26
1
 
12
 
! Отговори
Zohan преди 6 години
Ами ще ги издирват. Нали трябва да се отчетат по веригата МВР ПРОКУРАТУРА СЪДЕБНА ВЛАСТ.
25
4
 
32
 
! Отговори
Бойко ...мачкай ги ! преди 6 години
Държавата трябва да си влезне в ролята си ...здраво мачкане на контингента ! Момчетата с качулките да правят по чести операции ! Много се отпуснаха крими-контингента започнаха много да си вярват !
24
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ехаа, пиар отделът на Позитано не спи :D Още заранта са написали опорните точки и са ги пуснали на троловете :D Каквото и да се пените при тиквата отвличанията не вървят, а при БСП и ДПС процъфтяваха
23
4
 
7
 
! Отговори
Гражданинът Марат преди 6 години
Адриан Златков беше забелязан в късния следобед на 10 септември, около 18 часа, в района на 4 РПУ, на кръстовището на ул.Крум Попов и ул.Т.Търновски.Беше облечен с черни шшорти и черна тениска от скъпа лъскава материя.Вървеше забързан към ул.Гребен планина и ул.Розова долина и често се озърташе, видимо притеснен.
22
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От залавяне до ефективни присъди има разлика, а освен 600те бона,, престъпниците", може и да вземат още нещо по нареждане на съда в Страсбург.
21
6
 
46
 
! Отговори
Италиянеца преди 6 години
Това се казва след дъжд качулка. Търсят те какво търсят? Всички побойници, наркомани, мутри, лихвари, изнасилвачи и т.н. са на свобода и си правят каквото си искат а те търсят от МВР и като ги намерят ги пускат с гаранции от по 2000-3000 лв. И после пак почват да ги търсят жалка картинка в жалката ни мила родина.
20
6
 
63
 
! Отговори
Sticky gum преди 6 години
А за битите,ограбвани,изнасилвани и убивани бабички и дядовци по селата дали има масирани,полицейски акции?
19
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
поне не висят по протести,а вършат някаква работа.
18
3
 
25
 
! Отговори
Правопис преди 6 години
Хора, моля ви... Ако не сте се научили да пишете, 15 септември вече мина, има и места в класните стаи :)Някой - единствено число. Някои - множествено. Полицаи - множествено. И така нататък :)***-кенд звучи доста интересно :DПриятен ден на всички, карайте внимателно и се усмихвайте :)
17
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изводът е един: Прибрали са невинни граждани, а истинските похитители са отдавна зад граница. Смешнициии
16
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както се казва, навика е втора природа. Правеното на младини не се забравя. Прави се периодично. Някой работил в някоя групиривка и уж престанал, но е лаком за много пари, не забравя старите навици. А те носят тръпката от високия адреналин, от броенето на плячката, от факта да манипулираш други животи.
15
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Муахаахахах..няма такава олиггофрения- значи преди няколко дни му взеха на Тракия 600 бона на тоя и сега са задържали някакви мъже на Тракия. Те на магистралата ли живеят тия бре? Муахахахахахах....
14
4
 
19
 
! Отговори
Украинеца преди 6 години
Ще събудят някакви кокошари ще кажат! Ето ги! И след един месец ааааааао Ама това не били тия! А ония! Тююююю???!!!
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
az pyk si mislq che nikoi nesa zalovili prosto go pravqt swmo i samo za zatvorqt ustata na mediite i naroda,uj sichko e 6,a v kraina smetka shte se potulqt neshtata i nikoi nqma da e v zatvora.