Този тийнейджър краде. Траян изчезна, издирват го!

15-годишният сирак обрал преди дни два столични апартамента
Обновена: 21 сеп 2017 09:38 | 21 сеп 2017 07:37,
39
Този тийнейджър краде. Траян изчезна, издирват го!
Траян Янков. Снимка: МВР

Столичната полиция издирва 15-годишния Траян Стефков Янков заради извършени от него кражби, съобщават от МВР.

Тийнейджърът, който е сирак, е заподозрян за среднощната кражба в дома на жена от столичния квартал "Овча купел". Кадри от охранителните камери са запечатали как първо идва на оглед, а после разбива вратата. Действа хладнокръвно, без да трепне. Краде чантата й и две купи монети.

Същата нощ е ограбена и друга къща. Влязъл е в два през нощта докато стопаните спят. Тръгнал си с телевизор.

Траян е стар познайник на полицията. Работи по една и съща схема.

"Обикновено действа сам, нощем. При незатворени прозорци и отворени врати на къщи. Краде обикновено чанти и ценни предмети, от които може да извлече полза", коментира пред bTV началникът на "Криминална полиция" в столичното 6 РПУ Владислав Радулов.

Траян започва да краде на 10-годишна възраст. Тъй като е бил малолетен, посегателствата му са останали абсолютно безнаказани.

 От полицията призовават всички, които имат информация къде може да бъде открит Траян, да помогнат за издирването му като позвънят на тел. 112 или в най-близкото районно управление при гарантирана анонимност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
50
 
! Отговори
до 5 преди 6 години
право на живот има,но няма право да краде! скоро съобщавахте за 2 сестрички,българчета,хем ходят на у-ще,хем се грижат за болни родители.
6
3
 
34
 
! Отговори
Бай Онзи преди 6 години
Такива е никога не се оправят, а само костват обществени разходи за полиция,съдебни процеси,поправителни домове и затвори и много други косвени харчове и щети. За откраднатото да не говорим. Питам аз, от този ще може ли да се очаква да работи за благото на страната, да създава принаден продукт? Очевидно-не!
5
34
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това че краде, не означава, че трябва няма право на живот! С какво да се издържа? Къде са институциите за "закрила" на детето? Къде са били и преди пет години, когато е започнал да краде? Или те са само ,а случаите, от които може да се направи P.R.!!!
4
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една жена каза,че било добре,че не се е срещнала лице в лице с крадецът.Ако тая женица имаше оръжие и ние бяхме правова държава този щеше да бъде застрелян като диво прасе и женицата само трябваше да се обади на полицията да приберат трупът.Такива като него са стотици с по сто висящи дела задържани и пускани многократно.В държавата на бойко е така.
3
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
оставете детето да краде,бе! хем е непълнолетен,хем е от боята.........от всякъде е с привилегии !
2
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** поглед и краде. Я щом се крие, означава че е комбинативен, готов за милиционер.
1
5
 
30
 
! Отговори
пожелание преди 6 години
Дано мечки или вълци са се нахранили !!