За блудството в училище: Много момичета са пострадали

Ученичката записала с телефона си всичко, което се е случило
27 сеп 2017 13:45,
75
За блудството в училище: Много момичета са пострадали
Снимка: архив Булфото

Ученичката, която обвини директора на училището си в блудство, е заснела всичко, което се е случило в директорския кабинет. След това родителите й са подали оплакване в полицията. Тя твърди, че не е единствената жертва на директора.

Така се стигнало до ареста на директора на училището в село Ново Паничарево край Приморско.

Както Dnes.bg писа той е бил задържан за блудство с 14-годишното момиче.

Още по темата

Седмокласничката Радостина казва, че директорът я извикал в кабинета си, информира bTV.

Сама решила да го снима, макар че призна, че същото я посъветвала и нейна бивша учителка.

"Мога да ви кажа, че не съм единствената. Има още много други момичета", обяви ученичката.

В училището обаче не вярват на обвиненията срещу директора.

Кметът на с. Ново Паничарево Яна Жекова обясни, че директорът е на поста от около 20 г. и никога не е получаван сигнал за нещо подобно в училището.

В училището преподава и съпругата на директора, която е в шок след случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
6
 
7
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 20 (До 17 алоха)Сещам се за един друг случай, беше със студентка от Софийския Университет.И тя беше снимала клип. Не беше правила секс, но получи предложение за секс от преподавател, снима го на телефона и го пуснаха в Господари на Ефира.Впоследствие беше незабавно уволнен. Не знам дали не го арестуваха, май не защото всъщност нямаше изнасилване а само неприлично предложение.
20
6
 
3
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 20 (До 17 алоха)Не, не си прав. Пише го в чл. 150 от НК.Раздел VIII, Разврат.Ако лице над 14 години бъде склонено към сексуални действия които изключват полов акт, посредствум физическо насилие или заплахи, какъвто очевидно е случая с директора, възползвал се от поста си на училищен директор, то извършителят също се смята за изнасилвач и се наказва със затвор.Вече се уморих да цитирам текста, преразказах го, искаш ли да ти го цитирам точно?
19
4
 
9
 
! Отговори
До 17 алоха преди 6 години
Пишеш: "Друг е въпроса че е незаконно и подсъдимо"Тук бъркаш. С непълнолетни е законно и не е подсъдимо, с малолетни е така. В случая момичето е непълнолетно, а не малолетно. Иначе с непълнолетни (над 14 години) е като с възрастните - при съгласие става, ако не е съгласна е подсъдно, като вече има разлика в наказанията, ако е непълнолетна или не.За останалото си прав.
18
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Кметът на с. Ново Паничарево Яна Жекова обясни, че директорът е на поста от около 20 г. и никога не е получаван сигнал за нещо подобно в училището."Ами достатъчно е само да споменем факта, че кметицата на селото, Яна Жекова е от ГЕРБ.Повече няма какво да коментираме! Корупция и разруха. Разруха и корупция. При ГЕРБ е така!
17
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много коментари на хора, които съдейки по собствената си *** душица вият истерично:"Тя сама си го е търсила, всичко е нагласено!"Истината е, че всичките тези фекалии на обществото си представят перверзно случилото се. Те биха насилили едно дете на 14, без да се замислят и ако им падне подходящ случай. Много *** в чалгаджиската ни родина!
16
10
 
17
 
! Отговори
алоха преди 6 години
айде космясалите лелки се развихриха по форумите обидено нежелани. Ами да всъщност е напълно нормално някой 14, 15 или 16 годишна ученичка да ти изглежда привлекателна и да ти се иска, приемете го. Не можеш да устоиш на природата. Друг е въпроса че е незаконно и подсъдимо. Проблема идва от това че в много случаи подобни кобрета те предизвикват и го правят напълно доброволно, но по-късно мнението и рязко се променя повлиано от различни фактори. Дори без пряка вина човека го отнася здраво, така че винаги едно наум и по възможност със запис, да може по-късно малката пикла да бъде обвинена в лъжео
15
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Sunshine reggaeГаранция-Франция! Докато работех във ФЖМК, имаше един "преподавател", който постоянно канеше студентките вкъщи, за да им пише високи оценки. Чак до Господари на ефира се беше стигнало май. Хайде, там поне са пълнолетни (оставям настрана, че е злоупотреба с положение), но навсякъде е пълно с такива дърти *** на държавна служба, които заслужават по един здрав бой и уволнение след него.
14
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нагласена история, каквито явно често се случват в България, а и не само в България.
13
6
 
15
 
! Отговори
Sunshine reggae преди 6 години
Гаранция,че той не би тръгнал с такива намерения към момиче,което се облича с дънки и пуловер,води си записки в клас,учи си уроците след училище,не се забърква в г.лупости и се обръща към възрастните с "вия".Айде на бас,че е така.
12
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Информацията по случая е малко, имаме само гледни точки без нещо черно на бяло. Медиите си вадят хляба от такива сапунени статии и духовити коментиращи :)
11
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно, всички защитавате възрастен мъж, който СЪЗНАТЕЛНО е тръгнал да прави секс с 14 годишно момиче, но не защитавате непълнолетно момиче. Голяма мачовщина, голямо чудо!
10
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо осъждате предварително като не знаете. Т.н. дете е шведка на 14 години, отдавна опознала сладостта на захърната пръчка. Всички бяха изненадани и учителите казаха, момиче с леко поведение, много лъжещо и с несериозно отношение към училището. За пари шведката е спретнала историята, както и поради слаб успех. Ако е отказал да и пише тройка, защо са не му отмъсти. Снимала го била?? Как е станало и нямало ли е провокация от нейна страна? Кой вярва на шведи ми кажете? И по Бурса ТВ, втора новина?
9
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Телефона е бил сещате се къде ...
8
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
100% скалъпена историйка.
7
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1 и 3: Естествено, че няма да държи телефона в ръка и да се вижда, че снима. Нали тогава и нерезът нямаше да се държи така, като знае, че ще има запис. Що за елементарно мислене?
6
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-вероятно сама се е предложила и отишла в кабинета на директора с намерението да го заснеме за да може после да се хвали пред приятелките, а него да го рекетира.
5
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А въпросният директор сигурно е пъшкал сладостраство докато малкото хор-венце го е снимало и не е забелязал. Или може би е била със скрита камера в гащите ако въобще е носила ***.Това е пример как в едно пропаднало и доморализирано общество всяка малка пик-ла, подушчена от родителите си, може да съсипе брака и живота на едни почтени хора.
4
3
 
24
 
! Отговори
Абв преди 6 години
Младите момичета се държат като разхайтени и са готови да си отворят краката пред всеки.После се чудят защо се държат с тях като с леки жени...
3
2
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Как точно го е заснела , че не ми е много ясно?
2
18
 
15
 
! Отговори
skillet преди 6 години
За такова престъпление налазанието в Сингапур е смърт. Тук е задържане за 24 часа и до там, сами си правете изводите колко сме зле. Площта им е близо 600 кв. км, население 4,5 млн.