Обвиненият в блудство директор видя вендета

25 години работил съвестно, но нищо не било вярно
4 окт 2017 10:07,
37
Обвиненият в блудство директор видя вендета
Снимка: Булфото, архив

"Жертва съм на вендета. Записът е манипулиран. Ученичката Радостина Христова никога не е влизала толкова често при мен, както сега в началото на тази учебна година. Аз бях уморен и не помня, а тя е правила запис. Всичките показания са за еднократни действия. Ако съм такъв човек, щях ли еднократно да правя такива неща? Вендета срещу мен е, защото прекратих социалните помощи на няколко ученички, които не посещаваха училище. Вярвам в българския съд".

Това заяви обвиненият в блудство директор на училището в Ново Паничарево Христо Радев пред bTV.

Още по темата

"Спокоен съм, защото знам, че обвинението не е вярно. Тук съм от 25 години и работя съвестно. Не съм слушал записа, но това, което се твърди, че има вътре не е вярно", настоя Радев.

"Вчерашните обвинения също са неверни и са лъжи. Една от ученичките не е влизала никога при мен, а другата не посещаваше училище. Ако тези показания са истина, защо не са излезли тогава. Бях опетнен. Не мога да си обясня, защо учителката също също говори тези работи? Ако някой е знаел, защо тези неща не са излезли по-рано? Това е против моя морал", каза още обвиненият директор.

Свидетели пък разказват, че директорът на училището в бургаското село Ново Паничарево е опипвал и други деца. Това съобщи наблюдаващият прокурор по делото Христо Колев пред Нова тв.

След като Христо Радев бе обвинен в блудство с малолетна ученичка, разследващите са започнали серия от разпити, в рамките на които са научили и за оплакванията на други деца.

"Става въпрос за разпити на едно дете и двама учители от училището, единият от които вече не е учител в училището. Детето потвърждава, че спрямо него е имало такива действия от страна на директора в по-ранен период. Учителите са потвърдили, че им е било известно за случаи, свързани с директора. Различни деца по различно време са им споделили какво се е случило в училището", съобщи прокурор Христо Колев.

Според него учителите не са съобщили, защото са били пряко зависими от директора. От свидетелите разследващите са научили, че директорът е викал децата в кабинета си и там ги е целувал и опипвал.

"Това е било неприятно за тях и те първоначално не са споделяли с никого", обясни прокурор Христо Колев.

"Имаме данни за случай от последната година, както и за случай отпреди 5 години. Не сме приключили със събирането на доказателства. Продължаваме с разпитите на деца", уточни той.

"Можем да очакваме ново обвинение, след като разпитаме всички деца и съберем всички доказателства. Към момента имаме само едно обвинение за едно дете, а случаите са повече", каза още прокурорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
5
 
! Отговори
буба преди 6 години
Булшит след булшит. Аз ром да казва истината не съм чувала никога.
30
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Казва ли се Радев винаги имайте едно на ум!!!
29
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много малка е вероятността момичето да казва истината. Аз не бих обвинил директора само по това, което знам от новините.
28
1
 
1
 
! Отговори
Рънте преди 6 години
На мен се случи почти същото. Сезирах 4 прокурора и 2 адвокати на ръст 1.95-след кратко разследване се оказа грешка. Помолиха да не ги сезирам пак.
27
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не беше уволнил бащата, защото краде, сега нямаше да го клеветят.
26
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Публична тайна е как се купуват лъжесвидетели и как на базата на техните показания се печелят дела. Така невинният става престъпник, а престъпника става невинна жертва.Май точно това има и в този случай.
25
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То по лицето му само си личи, колко е гнусен и мазен.Днес ***- утре дъщеря ви на детската площадка.Не знам защо се отрича очевадното.
24
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименТоя пък смята, че трябва да укриваме престъпниците, само щото са мъже и са ни роднини. :DСкрий се някъде, моля те.
23
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе хора, вие мъже ли сте, ако сте жени, нямате ли съпруг, нямате ли братя, бащи, синове, .... Утре някакви като тези може и вас да обвинят в какво ли не, както и вашите близки, а някакви *** ще твърдят за вас, че сте педoфили, въпреки че нищо няма да сте направили. Аз съм на 99% сигурен, че човека е невинен и обвиненията са скалъпени и подкрепени от лъжесвидетели.
22
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименИли по-скоро тоя спи с тях, защото са ромки и знае, че никой няма да им повярва, дори да кажат истината и ще му се размине.
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много са отмъстителни тези три рода. Не им разрешава да крадат и сега човека го отнася, а тук някакви даже и не схващат за какво става дума.
20
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 19Ок Владо Кузов, не знаех, че вече бачкаш като полицейски следовател.
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ясно е, че има едни, които винаги лъжат и всички ги знаем кои са, но лъжите им се приемат за истина, защото не можело да се каже, че те по принцип винаги лъжат. В случая имаме една непълнолетна (а не малолетна, за да е педофилия), която прави аудиозаписи, в които се чуват само женски гласове и на основата на това се обвинява мъж!!!
18
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименТука като гледам колко ревностно го защитавате, си представям в свободното си време как се забалявате с непълнолетни.
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България е така. Купуваш си лъжесвидетелите и те свидетелстват, каквото им кажеш, като много често това им е и професията - професия лъжесвидетел. После някакви тук наричат това доказателства. За съжаление в съда лъжите на лъжесвидетелите винаги минават.
16
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тука някакъв дърт педофил цъка минуси на всеки коментар, който е анти педофилски, моля админа да предаде IP адреса му на нужните органи, мерси.
15
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бил уморен и не помнел ... ?!?!У пандиза ще откликнат ла любовните му чувства на тоя педофилски у.р.о.д .
14
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 9А ти що си мислиш, че е нямало?Като важно не е особено важно аз и ти кво мислим, важно е доказателствата какви са.
13
1
 
5
 
! Отговори
До 9 преди 6 години
И теб някой да те набеди в блудство и то ще се изложиш. Защо си мислиш, че наистина е имало блудство?!
12
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ахахахахах, малолетните роми откога разбират от аудиомонтаж и разполагат с техника, за да манипулират записи, имайки предвид че 99% от тях не могат да си напишат грамотно името ?