Полицаи иззеха 770 литра ракия от пенсионерка в Правец

71-годишната жена е задържана за 24 часа с полицейска мярка
10 окт 2017 13:26, Красимир Ангелов
49
Полицаи иззеха 770 литра ракия от пенсионерка в Правец
Снимка: Агенция "Митници", архив

Близо 770 литра алкохол без бандерол спипаха полицаи от Правец при проведена операция в града, съобщават от ОДМВР-София.

На 9 октомври, на територията на Районно управление на МВР-Правец, е проведена полицейска операция за противодействие на незаконната търговия с акцизни стоки съвместно от икономически полицаи в ОДМВР-София и служители на районното управление в града.

В хода на акцията, при проверка на адреса 71- годишна жена, са открити и иззети десетки пластмасови бутилки с различна вместимост, съдържащи общо 770.600 литра алкохол без български бандерол.

На местопроизшествието е извършен оглед и по случая е образувано досъдебно производство. С полицейска мярка за 24 часа е задържана собственичката на имота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
64
 
! Отговори
ЗАЩО преди 6 години
Всеки човек може да си отгледа плодове , да свари ракия от Тях и да си продава стоката .Защо закачат БАБАТА а не искат да приемат ЗАКОНИ срещу Корупцията във Висшите Етажи на Властта ???
2
49
 
5
 
! Отговори
inatut преди 6 години
Сега тук очаквам всичките червени тикви да започнат да обясняват, как тази ракийка за бабата е за лично потребление, щото тя под 2 литра ракия на ден не пада. Как искат да вземат от пенЦионерката последните й два лева, как акцизът трябва да се плаща от богатите, а не от бедните и дрън дрън..
1
1
 
27
 
! Отговори
две големи преди 6 години
Оня ден митничари надушиха хиляда литри, сега тия няколко стотин ...ей, че тия ако я карат така, без ракийка ще ни оставят.