Мъж обучава питбул да ловува с жива стръв – вързано коте (18+)

Въпреки създадената зоополиция зверствата не секват
Обновена: 18 окт 2017 16:06 | 18 окт 2017 14:11, Екип на Dnes.bg
104
Мъж обучава питбул да ловува с жива стръв – вързано коте (18+)
Снимка: Facebook

Въпреки създаденото звено за зоополиция в родното МВР и законът, който забранява мъчението както над хора, така и над животни, все още у нас зверствата не са оставени в миналото.

Вчера в социалната мрежа беше разпространено видео, на което собственик на питбул обучава кучето да гони плячка. За стръв обаче ползва... живо коте.

Профилът на мъжа - Пламен Петров, е вече свален от Facebook, вероятно докладван. Въпреки това природозащитници са свалили кадрите предварително.

"Той има жена и прекрасни деца, които вероятно ще наследят извратеното мислене на родителя си", отбелязват защитници на животните.

А в социалните мрежи редица хора питат - ще си свържат ли службите работата и ще получи ли виновникът съответното наказание за действията си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Начи, децата кога са у ваканция непрекъснато клечат край блатото, то па там каква бела риба се въди, мани, мани, и зиме у леда с мрежа се вади и пак.Па фърляме по някоя риба и на котараците из къщи, зер хора сме и ние
44
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам закон срещу зелената мафия и техните фанатизирани зелени джихадисти. Тук някакви напълно безнаказано сипят заплахи за саморазправа, кълнат и т.н. Искам зелените шамани там където им е мястото - зад решетките!
43
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредния дебилен собственик на куче. Строги закони за такива ***.
42
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
podobni individi sa edinstvenoto osnovanie da podkrepqm choveshkata evtanaziq
41
2
 
23
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Е, и кой ще понесе вината когато кучето захапе някого?Стопанинът-"жив---отно" или кучето, което той тренира по този начин???Кой ще носи истинската вина при един бъдещ инцидент?Пак ли ще псу---ваме кучето и породата му или най-сетне държавните институции ще вземат необходимите мерки за собствениците на кучета????
40
2
 
38
 
! Отговори
Тео преди 6 години
Забелязвам тенденциозно представяне на новините. Набляга се на извършеното, а не на последствията от него. Този *** на снимката трябва да бъде съден с цялата строгост на закона. И това трябва да се публикува - каква глоба и присъда е получил. Но обикновено нещата стигат до тук. Никой не пише какво се е случило по-нататък. И по този начин австралопитеци като този си мислят, че са безнаказани. А не е така. Дано съответните органи се сезират и си понесе последствията.
39
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кучетата и котетата си им трябва тричане. При нас така ги тричаме и после няма ухапани граждане. Па и котките като народят по 5-6 котета у сека къща, оставят си ората по едно -две котета да им се въртят из краката, за другите минава един чиляк с чувалче, събира ги увътре и айде у блатото накрай село. Така е било и така ще бъде
38
4
 
12
 
! Отговори
123 преди 6 години
Абе к'во има д аговорим тоя си е за едно хубаво тричане.
37
2
 
5
 
! Отговори
До поп игнатий преди 6 години
Попче ти срам за попадйите.блажиш нали.освещаваш за парички с който ползваш ***.а Христос е против парите.и в случая котето е по важно от теб
36
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде пак еко-био-природофанатици и техните пророци от днес.бг, бълват фейсбук простотии. Ей това е медия - има ли слухове във фейса, първи са. Жалък жълт сайт пълен с платени пуснати от зелени джихадисти слухове и простотии.
35
3
 
17
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Виждал съм коте как накара злобен пес да *** от болка и да бяга след като котето заби нокти в най-слабото място на кучетата, муцуната.
34
3
 
15
 
! Отговори
TheProducer преди 6 години
Попе, не искам нищо повече, а същата съдба и за теб. Защото не сме създали ние нечий живот, за да разполагаме с него, или? Котето по-малко живот ли е от теб? Не мисля! Затова, няма да говоря за насилие, а нека светецът поеме мъките от това невинно животно. А за другия *** нека твоят бос се погрижи подобаващо! Сделка?
33
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поп Игнатий, котето със сигурност е по-полезно от тая май.муна дето я наричаш човек. Щото котето поне някоя мишка ще убие, а тоя тип не става за нищо - само разходва от ресурсите на земята. И на всичкото отгоре озлобявайки кучето си представлява и заплаха за хората. Та, колко точно да му е ценен живота на туй същество?
32
2
 
12
 
! Отговори
до попа преди 6 години
Само че, попе, тоя не е човек, а п0дчовек, деградация в човешката еволюция, издънките и провалите в придродата трябва да се отстраняват като злокачествени тумори, какъвто тоя *** се явява за обществото. Като гледам и ти си същата работа.
31
2
 
19
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 6 години
До Поп ИгнатийХоди се прегледай, и ти и собственикът на кучето.Никой не поставя нечий, живот над друг, но това е неприемливо.Дано в следващият си живот се родиш на мястото на котката.Да те постави животът в точно такава ситуация.Тогава да те видя ще коментираш ли гнида ?
30
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тоя му пожелавам да си бута децата и внуците в инвалидни колички.
29
9
 
8
 
! Отговори
подробен преди 6 години
Готино е така дето натрича котето, не разбрах обаче накрая сдъфка ли го песа. Ако накрая е претрепал и песа с някой по-дебел кол ще е най-добре.
28
34
 
10
 
! Отговори
Поп Игнатий преди 6 години
Животнолюбците коментирали под статията показаха колко са човечни. Обиди, заплахи, щели да го бият, щели да го убият... Вижда се, че моралните им ценности са обърнати - поставят живота на едно коте над живота на човек. Даже някои писаха, че който не обичал животните, не обичал и хората. В коментарите обаче аз виждам друго - който обича животните, мрази хората.
27
3
 
26
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Що не се пробва с по голямо коте?! Примерно Амурски тигроч хахха. *** нещастен. Комплексиран ***
26
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
E тоя още е нисък левъл. Ако беше англичанин първо щеше да опъне питбула ...