Мъж почина след прободна рана в крака, хванаха убиеца

Екшънът се разиграл вчера аптека в Червен бряг
23 яну 2018 20:22,
7
Мъж почина след прободна рана в крака, хванаха убиеца
Снимка: БTA

Полицията в Червен бряг разкри брутално убийство в рамките на часове в понеделник.

Мъж на 52 години от града бил прободен в крака и издъхнал от кръвозагуба в местна аптека. 31-годишният нападател е арестуван, съобщи "Дарик".

В 8:20 часа вчера на телефон 112 е получен сигнал, че мъж с прободна рана търси помощ в аптека в Червен бряг. Отзовалите се на сигнала полицаи намерили безжизненото тяло на човека във фоайето на аптеката. Пристигнала и линейка, а медиците констатирали смъртта на 52-годишния жител на града. Установено е, че той е починал от кръвозагуба, тъй като е прободен в бедрото и е била засегната артерията.
 
Служителите на реда започнали разследване, като направили огледи и разпитали свидетели. Така станало ясно, че мъжът е ранен на улица в малкия град минути преди да бъде подаден сигналът към спешния телефон.

Продължавайки разследването, полицаите стигнали и до извършителя. Той е задържан в автобус на път за столицата. 31-годишният мъж от Червен бряг е арестуван за 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Сериозния преди 6 години
Прости хорица.Разберете хората с тъмния тен не са никаква заплаха за страната ни.Трябва да се страхуваме от ПОЛИЦИЯ,ПРОКУРАТУРА,СЪД,ПОЛИТИЦИ, ДЕПУТАТИ И ПРОЧИЕ УПРАВЛЯВАЩИ ПАРТИИ.Тези са хората които нямат волята да има ред и безопасен живот в БЪЛГАРИЯ.
4
0
 
2
 
! Отговори
Сериозния преди 6 години
Ако бруталните убийства,и престъпления през плследната година,не е от нарочното бездействие,на ПОЛИЦИЯ,ПРОКУРАТУРА,СЪД И ПРОЧИЕ ВЛАСТ ИМАЩИ И ИНСТИТУЦИИ,здраве му кажи.Бог да ни пази от ИНСТИТУЦИИ,ПОЛИЦИЯ И ДРУГИ,на който чакаме да ни пазят живота и здравето.АМИН
3
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
убийствата НЕ СПИРАТ И НЯКОЙ НАРИЧА ЧЕ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ.НЕ ТОВА Е АНАРХИЯ ПРИ ЛИПСА НА ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО ДА СЕ СПРАВИ СЪС ПРЕСТЪПНОСТА И НАГЛАТА И БЕЗУМНА КОРУПЦИЯ НА ВСИЧКИ НИВА.
2
1
 
7
 
! Отговори
Ушев Контрабас преди 6 години
До Анонименна тия дето не са с тен, тука им слагат трите имена и егн
1
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма нужда от уточнението, че е с тен!