Спипаха нелегални мигранти край Китен

Задържани са близо 20 души
16 авг 2018 14:52, Красимир Ангелов
11
Спипаха нелегални мигранти край Китен
Снимка: Булфото

Група от 20-тина нелегални мигранти бяха задържани на главния път Китен - Бургас в района на Приморско, съобщава "24 часа".

Все още няма информация за тяхната самоличност, тъй като групата е била без документи. Бежанците са на възраст между 18 и 25 години.

Поради задържането им на пътя движението се отбива от служители на полицията в едното платно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
12
 
! Отговори
Евроатлантик преди 5 години
На Меркел гостите,тръгнали за соцялни в Германия.
8
1
 
12
 
! Отговори
Пет преди 5 години
Тази група Не си е платила достатъчно добре на границата...малко са дали..и затова са ги настигнали и спряли! Мижи да те лъжа .се казва играта!
7
3
 
20
 
! Отговори
Брюксел преди 5 години
Нали имаше НУЛЕВ миграционен натиск? Или този, организиран от МВР, Гранична полиция и съответните трафиканти не се брои?
6
1
 
25
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Краси, виж сега:1. Не са бежанци, защото в съседните нам държави не се води война. Справка - конвенцията за бежанците.2. Правилната дума е "навлеци". 3. Пропуснал си да напишеш защо не са разстреляни на място.
5
0
 
18
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Без документи...има си хас!Току що колега ми прати клипче...бедни мигранти ( в Лайпциг май) отварят на потеглящ автобус багажниците , и "берат куфари"...
4
0
 
29
 
! Отговори
КОЙТО преди 5 години
е тръгнал БЕЗ ДОКУМЕНТ( нарочно) за самоличност трябва да се третира като ТЕРОРИСТ, никакво изчакване ; да се обмисли как да се екстрадира светкавично:1.Пита се или се вика посланикът на СТРАНАТА, от която каже НАРУШИТЕЛЯТ чеЕ. 2АКО не говори езикът на странат, още една лъжа в полза на изгонване.3.Пита се още веднъж и се изпраща обратно в страната, откъдето ПОСЛЕДНО каже, че е.Не ни трябват НЕОБРАЗОВАНИ ТЪРТЕИ, мошеници, лъжци, престъпници, терористи.
3
0
 
24
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Още не мога да разбера: 1. Как са минали границата без никой да ги спре? 2. Защо не са арестувани за нелегално преминаване на държавна граница? 3. Защо не са върнати обратно от кадето са дошли? Защо със мойте данъци трябва да храня всеки *** и пульо който реши да пресече границата нелегално?
2
0
 
20
 
! Отговори
G преди 5 години
Журналистите! Бежанец и нелеглен мигрант са различни понятия, не синоними!!! Тези в случая са нелегални мигранти до установяване на статута им! Не обърквайте понятията, защото така се изкривяват и размиват!
1
4
 
6
 
! Отговори
chach преди 5 години
na morense otivat xorata.a do tam po vazdox.