Спипаха го! Убиецът на детето в Сотиря Мартин Трифонов с белезници

По следите му от вчера бяха полицаи, военни и горски
Обновена: 16 авг 2019 16:42 | 16 авг 2019 14:43, Камелия Цветанова
212
Спипаха го! Убиецът на детето в Сотиря Мартин Трифонов с белезници
Снимка: МВР

Хванаха предполагаемия убиец на 7-годишното момиче от Сотиря край Сливен след преследване с полицията, съобщи Нова тв.

При преследването Мартин Трифонов е бил прострелян в краката и е в болницата в Сливен. Няма опасност за живота му, съобщават източници от МВР пред БНР.

По следите му от вчера бяха полицаи, военни, служители на горското стопанство, след като той беше единственият заподозрян за изнасилването и пребиването до смърт на детето.

Още по темата

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов съобщи, че Мартин Трифонов е криминално проявен и е имал предишни прояви и към деца.

Той е саможив, няма приятели, не работи, не е завършил училище, семейството му се намира в тежко материално състояние, каза още Иванов.

Сигналът открито момиченце с множество травми и наранявания, което въпреки усилията на медиците по-късно почина в болница, е подаден вчера около 14 ч..

По първоначална информация Трифонов е пиел алкохол пред магазина в селото, детето е отишло да си купи сладолед. Вероятно младежът е проследил жертвата си.

Според полицията Трифонов е извършител на множество кражби във вилната зона в района.

По думите на Димчо Георгиев, кмет на Сотиря Мартин е "затворен и некомуникиращ с хората човек".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прилича на Войвода от Четата на Хаджи Димитър и Панайот Хитов .ЕДИН УНИКАЛЕН ФАКТ-- В РАМКИТЕ НА 125 КМ СЕ НАМИРАТ РОДНИТЕ МЕСТА НА 5-МАТА НАЙ-ВЕЛИКИ ЗА ВСИЧКИТЕ ВРЕМЕНА ОТ 19 ВЕК ---ВАСИЛ ЛЕВСКИ И ХРИСТО БОТЕВ СА ОТ КАРЛОВО КАЛОФЕР, ХАДЖИ ДИМИТЪР Е ОТ СЛИВЕН, ГЕОРГИ СТОЙКОВ РАКОВСКИ Е ОТ КОТЕЛ НА 20 КМ ОТ СЛИВЕН, А ЗАХАРИ СТОЯНОВ Е ОТ СЛИВЕНСКОТО СЕЛО МЕДВЕН .ТОВА Е '' СРЕДНО-БАЛКАНСКИЯ ОБРЪЧ''....ЛЕВСКИ НЕ Е СОФИЯНЕЦ...И БОТЕВ НЕ Е ОТПЛОВДИВ .
103
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 107 Какво общо има бедната ни и корумпирана отвсякъде държава с това нещо на снимката? Колкото и да си беден, в каквато и мизерия да живееш, колкото и да ти е скапааан жалкия живот ти ще направиш ли това с момиченцето? Говорим за изверг.
102
0
 
4
 
! Отговори
Вик преди 4 години
До 97 - АЛБЕРТ КоритаровТи пък си много запознат с процесуално-следствените действия. Нали е оставил генетичен материал след себе си. Или и това е поредната конспирация? Аман от форумни разбирачи!
101
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма "Наши", няма "Ваши"!!!!!Има реално некадърна и некомпетентна власт!Нефункционираща правоохранителна и съдебна система, с ниско квалифицирани и силно корумпирани служители!Деградиращо общество с ниски нравствени и морални цености!Унищожена култура и образование!Съвкупноста от всички изброени фактори обуславя реалноста в която живеем!Всичко станало е оправдание и безсилие.....
100
1
 
8
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
До 102 - няма смисъл да се карате- вината е на всички нас - на нас като общество което търпи и не извива ръцете на политици съдии и всички властимащи- НИЕ сме виновни за да се стигне до тук - НИЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА - АЗ И ТИ И ВСИЧКИ ТУК В ФОРУМА И ВЪОБЩЕ- ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НИЕ СЕ ОБЕЗКУРАЖИХМЕ - ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ! -ТРЯБВА ДА ИЗИСКВАМЕ ОТ ДЪРЖАВАТА ДА БЪДЕ- ДЪРЖАВА!! ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СПАЗВА ЗАКОНИТЕ !! НО ТЯ СПИ И СИ КРАДЕ И СТАВА ВСЕ ПО ДЕБЕЛА АПАРТАМЕНТНА АСАНСЬОРСКА МАРИОНЕТНА И БЕЗХАБЕРНА!
99
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айнщайн беше казал че човешката глупост е безкрайна, а за Вселената се съмнявал. А аз мога да допълня , че и човешката уродщина няма край!
98
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре е, че са го хванали.
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
оправи си правописа бе , електорате !как гласуваш за кебапче, как разпознаваш бюлетината ! дондуков- 2 ми е адреса
96
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гештапо направи ли си селфи, до ранения и лежащ на земята набеден за убиец?
95
0
 
2
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
До ! 96 - Браво - страхотен коментар !! Точно там е грешката в цялата ни система -
94
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма такъв изверг! Смърт за тоя! На бесилотоооо да се напикае и *** докато овисва на въжето!
93
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако съм на мястото на някой затворник който излежава доживотна присъда, тоя ще го убия при първия възможен случай в затвора. Без това нямам какво да губя повече.
92
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво. Една добра новина днес.
91
2
 
5
 
! Отговори
3333 преди 4 години
Сега ще си признае , по съкратената процедура ще го съдят .1/3-та от присъдата --- около 20 години може би , след 15 най-вероятно вече ще иска да излезе . За такива тежки престъпления трябва да отпадне възможността да се намаля присъдата с 1/3 -та .
90
0
 
4
 
! Отговори
-до 95- ан преди 4 години
м-даа май си от спиртните напитки с три буквинеграмотно пишеш , а и защитаваш този индивид ела ги отрови де.... ако ти стискане посягат на хора !!! само на ..... шведи
89
8
 
6
 
! Отговори
АЛБЕРТ Коритаров преди 4 години
НЯМА НИКАКВИ ПРЕКИ И РЕАЛНИ ДАННИ ТОЙ ДА Е АВТОРА НА ДЕЯНЕТО.Такива КУПЕШКИ Кошаревски заподозрени на ПРИНЦИПА ''ЕДИН КАЗА'' --- БОКОВОТО ГЕСТАПО МОЖЕ НА АБСОЛЮТНО ВСЕКИ НЕВИНЕН -- ДА НАШАРИ , ЗАШИЕ И ИЗБРОДИРА НА СТЕНАТА .РЕАЛНО НЯМА НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА , ЧЕ ТОВА Е ИЗВЪРШИТЕЛЯ .
88
1
 
3
 
! Отговори
DDD преди 4 години
Странджа, пак ли ти, бе, на батко ид.иот.чето? Не ти ли писна да бълваш само глу.пости и про.стотии? Олиг.офрен нещ.астен!
87
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страхотен екшън, но малко закъснял. Знаели всичко за него, кого заплашвал, какво правил...Знаете и, че е без работа, лежал в затвора, асоциален *** с агресивно поведение...А защо не го държахте под наблюдение тогава? Ако той е убиецът ,вие също носите вина, господа!
86
2
 
8
 
! Отговори
избирател преди 4 години
До СТРАНДЖАТА:)Кои са "НАШИТЕ",имайки предвид,че аз недоволствам в прав текст срещи всички през последните 30 години!!!Особенно срещи БСП!А за оня на когото се кълнеш във вечна любов най свидния документ е членската книжка от БКП.Та кои са моите?!
85
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СОЦИАЛИСТ