Спипаха го! Убиецът на детето в Сотиря Мартин Трифонов с белезници

По следите му от вчера бяха полицаи, военни и горски
Обновена: 16 авг 2019 16:42 | 16 авг 2019 14:43, Камелия Цветанова
212
Спипаха го! Убиецът на детето в Сотиря Мартин Трифонов с белезници
Снимка: МВР

Хванаха предполагаемия убиец на 7-годишното момиче от Сотиря край Сливен след преследване с полицията, съобщи Нова тв.

При преследването Мартин Трифонов е бил прострелян в краката и е в болницата в Сливен. Няма опасност за живота му, съобщават източници от МВР пред БНР.

По следите му от вчера бяха полицаи, военни, служители на горското стопанство, след като той беше единственият заподозрян за изнасилването и пребиването до смърт на детето.

Още по темата

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов съобщи, че Мартин Трифонов е криминално проявен и е имал предишни прояви и към деца.

Той е саможив, няма приятели, не работи, не е завършил училище, семейството му се намира в тежко материално състояние, каза още Иванов.

Сигналът открито момиченце с множество травми и наранявания, което въпреки усилията на медиците по-късно почина в болница, е подаден вчера около 14 ч..

По първоначална информация Трифонов е пиел алкохол пред магазина в селото, детето е отишло да си купи сладолед. Вероятно младежът е проследил жертвата си.

Според полицията Трифонов е извършител на множество кражби във вилната зона в района.

По думите на Димчо Георгиев, кмет на Сотиря Мартин е "затворен и некомуникиращ с хората човек".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За един ден някой стана заподозрян, предполагаем извършител и вече се размята по форумите като осъден престъпник.Много агресия по форумите, много нещо. Пишещите тук не се различават от "заподозрения".
83
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
имам три доберманки / не са закусвали/.. една друга не се понасят , но са много единни в непоносимостта си към " спиртните напитки"..
82
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
електората на бесепето
81
0
 
3
 
! Отговори
до днесбеге преди 4 години
Като ви гледам изказа и правописа в статията моля да бъда приет на работа в сайта Ви.Имам завършен ПУЦ със връзки.Завършил съм училището за весели деца с отличие.И на гл.редактор и на печатарите и на екипа да им го сложа в поансона
80
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТИПИЧЕН КОМУНИСТ. ДАЖЕ ПРИЛИЧА НА ЧЕ ГЕВАРА.
79
0
 
4
 
! Отговори
179 преди 4 години
Катър...
78
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 81Аве извратеняк, кажи си че искаше да напишеш 5 гупости които отдавна ти се въртят в кратуната
77
13
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
До избирателТОЗИ Е ОТ ВАШИТЕ. ПРЕЗ 1944 ГОДИНА ЩЕШЕ ДА Е ПАРТИЗАНИН И ДА ГО НАПРАВИТЕ ШЕФ НА МИЛИЦИЯТА В СОТИРЯ. СЕГА ГЕШЕВ Е ОТНОВО НА ЛИНИЯ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТИВАТ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО.
76
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 80Днес мадона има рожден ден хаха
75
3
 
8
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Защо продължавате да пишете "ЗАПОДОЗРЯН","ПРЕДПОЛАГАЕМ", когато всички знаем резултата?!Все пак случая е доста зрелищен,а момента е предизборен за главен ГЕШЕВТОР!!!Далече съм от мисълта да защитя 21 годишния ПУ-МИ-Я-Р,просто споделям моите си наблюдения в моята си родина....
74
1
 
14
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Кучетата са усетили че този е една мър ша и правилно са го нападнали- жалко че не са го ИЗЯЛИ!
73
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Четири статии днеска за този ***!Това ли е най- същественото в Бг за деня?Нищо друго ли не се е случило?Сменете името на сайта от "днес" на "крими" или "кой кого изнасили, уби, обра, измами...". По- ще подхожда на концепцията ви. Официоз на МВР.
72
1
 
1
 
! Отговори
Бау преди 4 години
До 76Твоя "кой" защо отърва убиеца от кучетата ? Да не би да беше зает ... И твоята не е лесна ... Опс забравих .. "неведоми са пътищата господни!"
71
1
 
16
 
! Отговори
тр преди 4 години
трябва да му предложат избор.. нали така е в демокрациите- затворен в клетка с доберманки - оставен насаме с роднини на пострадалите- ампутация на един по един крайниците...не съм гестаповец, а бесен от импотентната държавност
70
2
 
4
 
! Отговори
Циклопа преди 4 години
ЦИТИРАМ:"...бил прострелян в краката и в болницаат в Сливен"КОМЕНТИРАМ:Защо са го стреляли И В БОЛНИЦАТА, след като е бил заловен? @Камелия Цветанова
69
1
 
11
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Не може в държава в която има население което е със самосъзнание 1000 г назад- диво при митивно и убиващо за "добър ден" да има Европейски закони- Ние не сме Европа- европейските закони са за европейските граждани- Тук трябват други закони- рязане на глави -бой с камшици-рязане на ръце и вадене на очи! С такова население което е доста голяма част вече -от нормалните граждани- Трябва смяна на наказанията !! Или всеки месец ще четем и гледаме ТОВА ИЗВРАЩЕНИЕ! За 1 година колко са изнасиленубити
68
2
 
0
 
! Отговори
до 73 преди 4 години
Много филми гледаш!
67
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хванаха го ! Един доказан русофоб по - малко , и сега ще заиграят сороските пари , за да го пуснат - иначе ще трябва да арестуват всички русофоби заради психическите им отклонения !
66
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моля изчакайте Бате си Бойко да вземе отношение по случая и после ще го правите каквото там сте решили...
65
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този заслужава веднага да бъде пратен в ада където му е мястото.