Криминално проявен нападна лекар в спешното във Варна

Нападателят бил в неадекватно състояние
22 фев 2020 17:03,
8
Криминално проявен нападна лекар в спешното във Варна
Снимка: Pixabay

Около 21:40 ч. в петък вечерта е подаден сигнал за нападение над дежурен лекар в спешен център на болнично заведение във Варна, съобщава "Нова тв".

По време на преглед, 31-годишен мъж от Русе, известен на МВР, и във видимо неадекватно състояние, отправил обиди и псувни към дежурния лекар.

Той проявил и физическа агресия, като нанесъл удар на медицинското лице.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Боят изгражда, а и бялата мафия ги кефи да ги бият.
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Д-р Иванов Да се направи регистър на причините, довели тези хора до побой над медицински лица! На компрометираните медицински лица да не се разрешава да упражняват профецията под никаква форма, Да бъдат определени места за полагане на общественно полеен труд за компрометирани медицински лица, примерно почистване на санитарни помещения в медицински универитети -хем ще служат за възпитание и превнция
5
0
 
9
 
! Отговори
Д-р Иванов преди 4 години
Да се направи един регистър на тези, които са нападали лекари (под каквато и да било проичина) и да не бъдат лекувани в нито една болница. Или да бъде определена една клиника за престъпници, където да се упражняват студентите. Хем ще имат опит с хора с ниска култура и копанарско възпитание.
4
0
 
4
 
! Отговори
pbdan преди 4 години
Трябва да се обмисли и направи такъв вход в БП, малко като в затворите - първа врата, втора врата за да може да се заключват ***. Бих дал повече съвети на място.
3
1
 
13
 
! Отговори
дам преди 4 години
Лекарите не трябва да лекуват такива ***. Още при първата дума накриво трябва да ги зарязват и който иска да ги лекува и квото ще да става. Крайно време е болниците да наемат истинска охрана от здрави момчета и един двама шматки като ядат бой, ще спрат да се правят на отворени .
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А какво стана с убиеца на фелдшера в село Орешник, Хасковско, преди няколко месеца?ДрОгарят Иван Пачелиев пуснат ли е вече на свобода, да хапва и замезва спокойно?МРЪСЕН, ПРОКЛЕТ ИЗР0Д!
1
12
 
4
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Не вярвам да е без причина!