Полицията иззе 130 литра ракия от къщата на дядо

Алкохолът не е бил с платен акциз
26 ное 2020 21:47, Красимир Ангелов
105
Полицията иззе 130 литра ракия от къщата на дядо
Снимка: БГНЕС

Акцизни стоки без бандерол са иззети от служители на полицейското управление в Горна Оряховица, съобщиха от ОДМВР – Велико Търново.

В сряда при провеждане на специализирана полицейска операция е извършена проверка в жилище в село Драганово, обитавано от 74-годишен мъж. Там са установени и иззети са 128 литра алкохол, без документ за платен акциз. По случая е образувана преписка, уведомени са компетентните служби.

В същия ден техни колеги от Павликени са разкрили кражба на напитки от хранителен магазин в града. Деянието е извършено на 25 ноември. От търговския обект са откраднати 76 енергийни напитки, на стойност 195 лв.

От проведените незабавни действия по разследването е установено, че извършител е 17-годишно момче от същия град. То е възстановило паричната равностойност на откраднатото.

Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Toва е сериозно престъпление, ще арестувате този алкохолен бос или го екзекутирахте на място, клоуни?!
62
8
 
2
 
! Отговори
Танчо И.Г преди 3 години
Samo GERB..
61
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Евала! 150 х 2.2лв/л = 330лв неплатен акциз!!!! В затвора!!!!!!! В една килия с Цветан Василев да лежи! Мръсен дядка! па и пенсия взима!
60
2
 
19
 
! Отговори
... преди 3 години
Стига вече ве. Глупост , глупост ама то и грам срам нямат.
59
2
 
32
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Пожелавам на всички участвали в акцията да им става лошо всеки път като помиришат алкохол.
58
3
 
37
 
! Отговори
Татул преди 3 години
Тези са герои! Трябва да им да дадат медал. Някои хора неразбраха, че на тоя народец една ракия му остана. И посегнат ли на нея ще ядат дървото.
57
6
 
6
 
! Отговори
Професор преди 3 години
Ракията на този алчен дядо да бъде раздадена на хората в крайна нужда като моя милост. Слава на Генерал Борисов който се бори с престъпността! Само Герб! Поклон! Комунистите на колене!
56
2
 
9
 
! Отговори
Лили Иванова преди 3 години
Това е по сигнал от комшия или роднина. Сигнала не е анонимен. Полицаите няма какво да направят,трябва да отразят сигнала ,щом е официален. Все пак е можело някак си да го предупредят. Дядото да им даде някой лев ,все ще се намрери някой от полицаите ,да му каже кой е подал сигнала.
55
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Родната полиция ни гази. Опа, пардон. Бел свет да не види този дето е поръчал тази акция, обикновените полицаи ги оправдавам..
54
5
 
8
 
! Отговори
защо преди 3 години
Що бе? Показват нагледно от къде ще се пълни бюджета. Пък и пред Брюксел ще се похвалим - на съд веднага неплащащите акциз.
53
2
 
41
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Дядовците от селата вече се чудят ,кой ще им нахлуе в къщите да им вземе виното и ракията ,дали брадчедите ,дали полицаите....все душмани на бедните самотни възрастни хора.
52
2
 
34
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Човеко с сбирал цело лето джанки ,бе! Не ви е срам !Щял е да я продаде и да позасили мижавата пенсия...
51
2
 
18
 
! Отговори
hungryOrca преди 3 години
Бравоооооо.. оправиха бюджета..евала...и сега ако не им повишът заплатите кога? Ако бях ченге и не ми рейзнат платата скачам веднага...тва на улицата са 1000лв в ракия .....нещастници....как може да си губите времето дори да го чуете....пишете за успвхите на Боко кво во дреме за ракията....ил ви писна ..малко разнообразие а?
50
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
фашисти
49
2
 
9
 
! Отговори
Alex преди 3 години
Супер.Сега от Киро Гела малко аНфети и купона е готов :)
48
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
едно врвме след девети така са ровели по мазите джандариите на червената власт. Личи си Боко от кво котило е.
47
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
представяте ли си колко проссс требе да е шефа на тез герои в полицейски дрехи, че да ги прати на тази невероятна ювелирна акция
46
2
 
19
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
На българин да му отнемеш ракийката ,абе що за същества сте бе????Тотален позор !Дайте им не 50% а 10000% на тез герои ловци по хорските изби!Нямама думи вече от безобразия и свинщини!Нов 9ти само ще ни спаси !
45
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А вие представяте ли какъв срам са брали ченгетата когато началникът им е наредил да отмъкнат ракията от мазето на 74 годишен дядо. Най вероятно човекът я е събирал с години да отлежава че има да даде на децата и внуците. Да почерпи гости и приятели и ако се наложи от време на време да продаде някое шише че да изкара някой лев за хляб ако не му стига пенсията.Още ли се чудете защото всички псуват полицаите.
44
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставете възрастните хора на мира!!!!Не стига,че им давате по 250 лв на месец пенсия с което трябва да ги впишат в рекордите на Гинес Как изкарват месеца .....