30-годишен подпалил дома си в Шуменско, задържан е

Мъжът не давал на пожарникарите да я гасят
18 дек 2020 20:06, Анисия Иванова
6
30-годишен подпалил дома си в Шуменско, задържан е
Снимка: БГНЕС

30-годишен мъж подпалил къщата си в село Климент, направил опит да попречи на пожарникарите да я угасят, съощиха от ОД на МВР-Шумен

Подпалвачът е задържан. След сигнал за пожар в имот на ул. "Съединение" в селото вчера, около 17.00 ч., към адреса бил насочен противопожарен екип.

На мястото огнеборците били посрещнати от 30-годишния, който бил във видимо нетрезво състояние. С агресивното си поведение направил опит да попречи на екипа да угаси пожара, запален от него.

Изяснено било, че на тавана на имота мъжът запалил отпадъци. След като е оказано съдействие от полицейски екип, пламъците били загасени с помощта на 600 л вода. Къщата е спасена от опожаряване.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Каолиново. Работата по образуваната проверка за извършено престъпление по чл. 325, ал. 2 от НК продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Ай, гиди мискинин!
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонимеНИ сигурно Борисов е виновен че нямаш грам акъл???
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шумен столица!
3
9
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ЗАРАДИ СУПЕР ИЗЕДНИЧЕСКОТО БОРИСОВ УПРАВЛЕНИЕ МУ СЕ НАЛОЖИЛО ДА ВЗЕМЕ ЗАЕМ И ЗАЛОЖИЛ КЪЩАТА!!!----ПОРЕДНАТА ЖЕРТВА НА ФИНАНСОВИЯ ИЗЕДНИК БОРИСОВ И СЪУЧАСТНИЦИТЕ МУ КОИТО ГО ПРЕИЗБИРАТ СЛУГИ НА ДЯВОЛА!!!
2
2
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
КАТО ТОЛКОВА МНОГО НЕ ИСКА КЪЩАТА ДА ОТИДЕ ПРЕД ЕДНА КЪЩА НА РОМИ В СЕЛОТО И ДА ИМ КАЖЕ!!ЗА ЕДНА СЕДМИЦА ЩЕ ОСТАНАТ САМО ОСНОВИТЕ :DКОГАТО СТАВА ДУМА ЗА АВАНТА И ЗА ГЕПЕНЕ , ТАМ РОМИТЕ СА МНОГО РАБОТЛИВИ!!!
1
2
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
С ОГЪНЯ ШЕГА НЕ БИВА!!!ЩОТО КАТО ПЛАМНЕ ЕДНА КЪЩА ТУКУ ПЛАМНЕ ЦЯЛОТО СЕЛО!