21-годишна шофира с два вида наркотици в кръвта, отива на съд

Момичето е спряно за проверка от полицията
5 фев 2021 00:15, Ния Христова
9
21-годишна шофира с два вида наркотици в кръвта, отива на съд
Снимка: БГНЕС
21-годишна е била хваната да шофира след употребата на два вида наркотични вещества. Момичето вече е предадено на съд с акт на Софийска районна прокуратура, съобщиха оттам, цитирани от "Монитор".
 
Младата жена е управлявала кола след употреба на амфетамин и тетрахидроканабинол. Това е установено със съдебно-химическа експертиза.
 
На 16 юли 2020 г. около 21,45 ч. по ул. "Железни врата" тя е била спряна за проверка от полицейски служители при 05 РУ-СДВР. Автомобилът й се движел бавно и с включени аварийни светлини. В хода на проверката младата се държала неадекватно, поради което полицаите докладвали за случая и изчакали пристигането на служители при отдел "Пътна Полиция"-СДВР.
 
На място полицейски служители я тествали за употреба на наркотични вещества с техническо средство. Тестът отчел положителен резултат.
 
За констатираното нарушение на обвиняемата бил съставен акт за установяване на административно нарушение и е  издаден талон за изследване. Направени са й проби и в медицинско заведение.
 
Предстои наказателното производство срещу обвиняемата да продължи в съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е са като видя млада шофьорка да кара бавно на аварийки със стъклен поглед вперен напред ще си мисля, че е надрусана с поне два вида наркотици. Което обяснява доста неща.
3
2
 
25
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Като цяло новината е супер важна и от стратегическо значение, но пък за сметка на това е от преди половин година...."На 16 юли 2020 г. около 21,45 ч."Евала Ния, ашколсун Христова....Такива пчелички ни трябват - работливи.
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който е с алкохол и друга, трябва да му се отнема книжката най-малко за 10 години.
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шафиорка като писателката.